• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası gitmek bilmeyen kilolar

dilberdeva

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
6
0
6
İzmir
Merhaba
7 ay önce doğum yaptım ve doğum anında verdıgim kilolar dışında 1kilo dahi veremedim.artık kilolarımdan dolayı depresyona girdim diyebilirim bu durumdan dolayı eşimdende uzaklaşmaya başladım. Bel,basen ve kalçalar kabusum oldu.emzirdiğim içinde ne kulanmalıyım bilemiyorum lütfen yardım edin.tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 20 kilo fazlam var

canım bence daha erken çok acele ediyorsun belli ki kafana taktığından veremiyorsun.. hatta eminim sıkıntıdan yiyorsundur :1:

Bana bu kilolar hiç gitmeyecek gibi geliyor

Tabiki gidecek. .ama zamanla:34:
Nihayetinde 9 ayda alınmış kilo bunlar
Beslenme programında degisiklikler yap..
Doğumun üstünden zamanda geçmiş, rahatça spor da yapabilirsin
Emziriyorsun da zaten.. Bu şekilde yavaş yavaş gidecektir fazlalıklar

Bende 8/07 dogum yaptim 23 kilo aldim. 67.den 90 a cikmistim dogumda 10 kilo gitti ama geri kalan kilom gitmiyor delirecem insan 1gram dahil veremezmi yaa. Lutfen yardimci olun

Ben 6,5 ay önce doğum yaptım.53 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim çıktığımda 66 kiloydum. Şimdi ise 53 kiloyum. Günlük beslenme şeklinizi bilmiyorum, belki de aç gezdiğiniz halde kilo veremiyorsunuzdur her bünye farklı, o yüzden kendi adıma konuşayım. Emziriyorsun çok yemen lazım diyenleri hiç dinlemedim ben. Doğumdan itibaren sabah 7 gibi 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, reçel ya da pekmez yedim. Öğlen tabi emzirdiğim için başım dönerdi acıkırdım, bir kase yoğurt yedim.Bazen içine pekmez koydum 1 kaşık kadar. Sonra da akşam 5 gibi akşam yemeği yedim ama ekmeksiz. Tavuk, köfte, et ya da balıktan biri mutlaka ve yanında biraz pilav, makarna vb. ya da havuçlu,dereotlu kabak. Tatlı hiç yemedim diyebilirim çünkü tatlı söylenildiği gibi süt yapmıyor sadece anneye kilo yapıyor. Çok canım isterse sütlü tatlı yedim abartmadan. Akşam yatmadan da mutlaka 1 tane sade soda içiyorum. Buna haladevam ediyorum çok güzel süt yapıyor. Bunların dışında da bol bol su ve rezene çayı içtim. Ara öğünler için tavsiyem eğer çok acıkıyorsanız 1-2 tane kuru incir yemeniz. Çünkü o da çok güzel süt yapıyor.
Aslında kiloları 9 ayda aldığımız ve zamanla vereceğimiz doğru ama 7 ay da uzun bir süre. Benim okuduğum ve doktorlardan bildiğime göre 6 ayda kilo verilemiyorsa diyetisyene gidilmesi gerektiği. Eğer az yediğim halde kilo veremiyorum diyorsanız acilen bir diyetisyene gidin hormonlarla ilgili birşey de olabilir ama hayır ben yemeye engel olamıyorum diyorsanız da yapılacak şey belli biraz dişinizi sıkacaksınız.

bende doğum yapalı 9 ay oldu 33 kilo almıştım 25 ini verdim gerisi kaldı spora gidiyorum az yiyorum sadece sabahları 1 dilim kepek ekmek yiyorum başka hiç yemiyorum yoğurda yulaf kepeği katıp yiyorum beyaz çay içiyorum tavsiye ederim tadıda fena değil işede yarıyor bence haftadada 2 gün form çayı içiyorum akşamlarıda taze zencefil, tarcın karanfıl çayı yapırum onu içiyorum doktoruma sordum emzirirken içebilirmiyim diye herhangibir sorun olmayacağını söyledi abur cuburu kestim tatlıyı çok azalttım hamilelikte iştahım çok arttı ömrümde 60 kiloyu görmeyen ben 89 olmuştum şimdidede hiç bir kıyafetim olmuyor kendimi aynada beğenmiyorum çok hırslıyım gidecek inşallah..

merhaba ,, bende 4,5 ay önce doğum yaptım .. 55 kılo ile hamılelıgım basladı 84 kılo ıle doguma gırdım .. ınanılmaz şişmiştim... 2 ayda 65 kıloya düştüm. emzirdiğimden dolayı diyet yapamıorum.. sonrasında 2.5 ayda sadece 5 kılo verebıldım.. artık kılo veremıyorum ...60 da kaldım. bende cok sıkıntı yapıyorum .bır ay sonra calısmaya baslayacagım. kılo vermenın en guzel yolu bence spor ıstersen yemeden hıc kesme ama spor ..ben ılk aylar yıyerek kılo verdım 20 kılo.cunku sureklı bebegımle ılgılenmekten kosusturmaktan yorgun kalıyordum.. sonra dıkkat etmeye basladıkca stres yaptıkca veremedım.

Selamun aleykum Kızlar benim yedi aylık bir oğlum ve geçmeyen balgamı var yaklaşık 3 aydır devam ediyor dr gittik hemde birçok röntgen çektirdik iğne antibiyotik öksürük şurubu vesaire birsürü ilaç kullandım fayda etmedi dikkat ediyorum terli bırakmıyorum ama geçmiyor aktardan günlük aldım birkaç gündür yapıyorum ama yine çıkaramadı yavrum bide hiç uykusu yok en uzun uykusu 20 dakika ne yapmam lazım yardım edin... teşekkürler şimdiden

Back
X