Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim göğüslerim de berbat,2 beden büyüdüler sarktılar.ben de konu açmıştım bununla ilgili...
doğumdan sonra sütüm hemen gelmedi,önüne gelen göğüslerime asıldı,hayvan gibi çekip durdular.hastaneden eve geldiğimde duşa girdiğimde fark ettim sarktığını...daha hiç emzirmeden ,düşün artık.
umarım ilerde toparlanırlar,çok moralim bozuluyor çünkü
bilmiyorum ki belki de...doğru,hamilelikte de büyüdü göğüslerim.ama doğumdan sonra 4 gün boyunca,belki 24 saat aralıksız göğüslerime asılıp çektiler hep.buna bağladım ben bir hayli,4 ay geçti,hala doğumdan 1 hafta sonraki haliyle aynı..yani emzrme ekstra bir durum katmadı benimkine.
kaçış yok sarkıyorlar malesef.hiç öle emzirmeden sonra toplanır mı masallarına kanmayın eskisi gibi olmuyor.fiziğe aykırı zaten.onca ay sömürülen şey düzelir mi :)offfff tecrübe ile sabit.
ben de doğumdan hemen sonra göğüslerimin eskisi gibi olmadığını farkettim.galiba hamileyken kocaman bir göbek olunca göğüslerin durumu pek belli olmuyor.bence süt gelsin diye uğraşmış olmalarıyla çok alakalı değil.ben de hamileyken çatlamasınlar diye karnıma sürdüğüm gibi göğüslerime de bol bol yağ sürmüştüm,acaba o yüzden mi sarktılar diye düşünüp duruyordum.hamileliğin ilk aylarında göğüsler birden bire balon gibi şişiyor,aylarca hatta yıllarca emziriyoruz,süt kesilince sarkma olması kaçınılmaz galiba.sporla toparlanır mı bilemiyorum.