- 25 Mart 2022
- 56
- 1
- 38
- 36
- Konu Sahibi Kargatulumba
Kızlar çok acil bana Samsun'dan doğum yaptıktan sonra bir sene ya da 2 sene boyunca heyet raporu verebilecek psikiyatri olur kadın doğum olur Başka bir poliklinik doktoru olur bana heyet raporu lazım Çünkü ben bebeğime bakabilecek herhangi bir etrafında insan yok ve ben devlet hastanesinde ağır şartlar altında çalışan biriyim benim aldığım rapor beni etkilemiyor yani devlette çalışıyorum zaten ha bu arada şuan 29 haftalik hamileyim ce heyet raporu zaten alıyorum ama doktorum doğumdan sonra en fazla 2 ay daha heyet raporu verebileceğini daha fazla veremeyeceğini söyledi O yüzden bana doğumdan sonra Bir sene İki sene heyet raporu verebilecek doktor lazım çocuğu bırakabileceğim kimse yok cocuk dogdu diyelim 4 aylık 2 aylık Çocuğu da evde bırakamam Ben 2 yaşına gelene kadar çocuğuma kendim bakmak istiyorum Ve bu yüzden rapor almam gerekiyor Samsun'a doğum yapmış yakın zamanlarda sürekli Rapor alan arkadaşlarımız var mı Varsa hangi doktor hangi hastane bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi