Dogum sonrası heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz daha doguma girmemissiniz belki 1.5aydan fazla zamaniniz olmali dogum icin. Once saglikli sekilde dogurmayi mi dusunseniz acaba
Siz de haddinizi açacak cevaplar vermeseniz mi acaba size hiç ilgilendirmiyor benim doğumum bir buçuk ay 2 ay 1 ay sonra olabileceği size Ben sadece insan gibi soru sordum hayatımda 3 yıl hayatımda 2 yıl boyunca çocuktan sonra rapor almış ve devlette çalışan memur arkadaşta gördüm özelde kurumda çalışan arkadaş da gördüm bunları görmemiş olsam fikrim olmasa zaten sonra ne kadar bilmiş insanlarsınız ya Lütfen böyle şeyleri söyleyeceksin Cevap vermeyin arkadaşım Kendi kendinize konuşun Anladınız mı sizin bu saçma sapan düşüncelerinizi okumak zorunda değiliz

Siz sıradan bir psikiyatri doktoruna gitseniz direkt rapor alırsınız zaten, böyle dalaverelere ihtiyacınız yok.

Evet canım herkesin hayali Keşke sana da verselerdi sen de bu hayalin hayal olarak kalmasaydı sende
Ben hak ettiğim şekilde işimin başındaydım. Hak etmediğim izni talep etmedim. Öfke patlaması yaşayan haliniz ve hakaret içerikli üslubunuz rapor ihtiyacınız olduğunu gösteriyor zaten. Sakinlik diliyorum.

Benim de kızım var, 26 aylık. Doğduğu günden beri eşimle baktık. Bu ay işe başladım, yine eşimle bakıyoruz.( Bakıcı, kreş anneanne, babaanne yok)
Yani zor şartlarda çalışan ve yalnız çocuk büyüten ilk ve tek insan değilsiniz.

Komple psikiyatriden rapor alın madem epey isabet olurmuş gerçekten de

Size yorummu begendirecegiz saygi sinirlari icinde yazmisim okuyup gececeksiniz kimse haddini kimseden ogrenecek degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…