Dogum sonrası heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kargatulumba

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
56
1
38
36
Kızlar çok acil bana Samsun'dan doğum yaptıktan sonra bir sene ya da 2 sene boyunca heyet raporu verebilecek psikiyatri olur kadın doğum olur Başka bir poliklinik doktoru olur bana heyet raporu lazım Çünkü ben bebeğime bakabilecek herhangi bir etrafında insan yok ve ben devlet hastanesinde ağır şartlar altında çalışan biriyim benim aldığım rapor beni etkilemiyor yani devlette çalışıyorum zaten ha bu arada şuan 29 haftalik hamileyim ce heyet raporu zaten alıyorum ama doktorum doğumdan sonra en fazla 2 ay daha heyet raporu verebileceğini daha fazla veremeyeceğini söyledi O yüzden bana doğumdan sonra Bir sene İki sene heyet raporu verebilecek doktor lazım çocuğu bırakabileceğim kimse yok cocuk dogdu diyelim 4 aylık 2 aylık Çocuğu da evde bırakamam Ben 2 yaşına gelene kadar çocuğuma kendim bakmak istiyorum Ve bu yüzden rapor almam gerekiyor Samsun'a doğum yapmış yakın zamanlarda sürekli Rapor alan arkadaşlarımız var mı Varsa hangi doktor hangi hastane bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi

böyle bir iltimas kimseye geçeceklerini sanmıyorum ama özeller falan belki bi ihtimal ücret karşılığında verirler farazi konuşuyorum yanı yaşamadım bu durumu

Siz daha doguma girmemissiniz belki 1.5aydan fazla zamaniniz olmali dogum icin. Once saglikli sekilde dogurmayi mi dusunseniz acaba

Bende bir helikopter alsam diyorum da param yok Samsun'da bildiğiniz bedavaya helikopter satan yer varmı
Gerçekten mantıken mantıklı geliyormu bu yazdığın herkes çocuk doğuruyor bakiclarda sürünüyor herkes kendi bakmak istiyor ama birinden birini bırakiyor ücret almadan izin Hakkın var onu kullan bir yil hem ücret alayım hem çocuk büyüsün oldu canım iki tane büyüttüm on gün rapor bile almadım

Yani evhamlığınızın farkındayım ama sizce böyle bişey mümkün olsa hangi çalışan anne 2 aylık bebeğini koyar gider. 2 yıl raparo hangi doktor verecek Allah aşkına hiç olacak iş mi bide güzel güzel yazmışsınız ya işten çıkıp bebeğinize bakacaksınız çalışmak zorundaysanız da mecbur bakıcı tutacaksınız

Kanamam oldu da bir hafta rapor bile yazamadı kaç doktora gittim sonra işe gittim tabi ne güzel 2 sene heyet raporu herkesin hayali tabi

Neden ücretsiz izin almıyorsunuz?
Siz bu davranışı doğru buluyor musunuz?

Not: Bu şekilde davrananların eline fırsat geçtiğinde her türlü etik dışı davranışı kendileri için normalleştireceğini düşünüyorum.

bende yeni doğum yaptım bana da lazım ya burdan doktor ismi yada hastane ismi yazılır mı üstelik daha da doğum yapmamışsınız. bir de devlet hastanesinde çalışıyorsunuz ve 2 yıl rapor istiyorsunuz ücretsiz izine çıkın işçiyseniz 1 yıl memursanız 2 yıl kadar hakkınız var çocuk zaten büyümüş olur

Analık hakkı hariç yani gebelik süresi hariç 6 aydan fazla heyet raporu alan memur malulen emekliliğe ayrılır yani bilmiyorsanız da araştırın bari. Hadi diyelim aldınız da ne sebep sunacaksınız? Psikiyatri zaten direk soruşturma yiyor üst üste alındığında. Bakacak kimseniz olmadığı doğum zamanı mı aklınıza geliyor anlamıyorum ki

Varsa bize de yazin da şöyle guzel bi cimer şikayeti yazalım.
Kimin ne şartlarda yaşadığını kime ne şartlarda çalıştığını Kimin ne şartlarda ne durumlarda bu halde olduğunu bilemezsiniz Aynı şey sizin başınıza gelse bir yıl boyunca hem rapor alıp hem çocuğunuza bakmanız gereken bir durum yaşasınız Gayet tabii Siz de bunu istersiniz ben bunları yaşayanları gördüm yapanları gördüğüm için size insan bildim size soru soruyorum bilen var mı diye bilmiyorsanız bilmiyorum dersiniz Eğer böyle bir şeyi şahsen yaşayamamış yaşayan birini görürsen Git şikayet et arkadaşım tamam mı burada gelip bana ahlak dersi vermeye kalkma geri zekalı

Pardon da sen geri zekalı mısın sen bir kadın olduğunun ya da hanımefendi olduğunun farkında değilsin sanırım Sana ne kardeşim başında aklıma geldi sonunda geldi Bu seni ilgilendirmez ki geri zekalı mısınız siz ya Allah Allah salak salak yorum yapıyorsun siz bana yorum yapın diye ben burada soru sormadım bilginiz var mı böyle yaşayan var mı Rapor alan var mı diye sordum manyak mısınız ne boksunuz ya Ayrıca doğumdan sonra 3 yıl boyunca psikiyatriden Rapor alan arkadaşım var ama aynı şehirde ve aynı doktora gidemediğim için sizin gibi salakları insan zannederekten sordum a**** şey

Maalesef canım böyle bir hakkımız yok Biz 6 ay ücretsiz izne çıkabiliyoruz ve o 6 ay içerisinde sigortamız da duruyor maaşımız da ya Bakıyorum da hepiniz benden fazla biliyorsunuz Sanki ben evde oturalım siz memursunuz ben hepsini araştırdım da buraya geldim size soru soruyorum Bir de böyle s** s** gülüyorsunuz Yazık ya gerçekten kafanıza yazık

Ya ne kadar da bir şey bilmeden öylesine yorum yazıyorsunuz gerçekten yazık Ben sadece bir soru sordum biliyorsun ya da bilmiyorsun burada benim rapor almam sizi ne kadar da zorunuza gidiyor ne kadar Gözünüz kör kimler neler yapıyor Biz bunu biliyoruz ki siz Belki daha fazlasını biliyorsunuz gücünüz bana mı yetiyor da gelip sadece bana hesap sorabiliyorsunuz kaldı ki ben doktorumu zaten ayarlamışım zaten raporumu alacağım Nereden biliyorsunuz gelip de burada bana ahkam derse veriyorsunuz Dua edin inşallah Benim konuma düşmezsiniz insanların çok görmediği şey kendi başına gelmeden Ölmez canım umarım senin de başına gelir

devlette çalışıyorsanız nasıl böyle bi hakkınız yok acaba?

Kanamam oldu da bir hafta rapor bile yazamadı kaç doktora gittim sonra işe gittim tabi ne güzel 2 sene heyet raporu herkesin hayali tabi
Evet canım herkesin hayali Keşke sana da verselerdi sen de bu hayalin hayal olarak kalmasaydı sende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…