- 10 Temmuz 2025
- 70
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi karanfil76
-
Neden oldu ? tam anlayamadım gebeliğin neden sonlandırıldı ?Kizlar ben doğum yapali 35 gün oldu ama benim 4 aylık gebeliğim sonlandırıldı ilac ile düşük oldu ama kendiliğinden olmadı normal doğum gibi sancıyla gerçekleşti ve ardından kürtaj oldum bugün ilişki oldu fakat yanma ve ağrı oluyor doğum sonrası sizde de olmuş muydu acaba normal midir agri ve yanma olması daha iyileşmemis mıdır acaba?
Suyum geldi erken aydaNeden oldu ? tam anlayamadım gebeliğin neden sonlandırıldı ?
İçinde parça kalmasın diye.Doğum gibi oluyor ya sınrasında neden kürtaj yapıyorlar
35 günde tam iyileşmemiş olabilirsiniz. Doktorunuza danışın tekrar kontrollerimizi yapsınlar. Başınız sağolsun. Allah aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Kizlar ben doğum yapali 35 gün oldu ama benim 4 aylık gebeliğim sonlandırıldı ilac ile düşük oldu ama kendiliğinden olmadı normal doğum gibi sancıyla gerçekleşti ve ardından kürtaj oldum bugün ilişki oldu fakat yanma ve ağrı oluyor doğum sonrası sizde de olmuş muydu acaba normal midir agri ve yanma olması daha iyileşmemis mıdır acaba?
Benimde sizin gibi erken aylarda suyum bitmişti doğum olmuştuSuyum geldi erken ayda
Başınız sağolsun. En güzel vakitte sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin Allahİçinde parça kalmasın diye.
Amin sağolun35 günde tam iyileşmemiş olabilirsiniz. Doktorunuza danışın tekrar kontrollerimizi yapsınlar. Başınız sağolsun. Allah aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Aslında idrar enfeksiyon için tablet kullanmıştım bittiEnfeksiyon kapmış olabilir misniz. Bir doktora gidin.
Başınız sağolsun. Rahim ağzı yetmezliği mi dediler? Ara verdikten sonra ilişki olunca ağrıların ol aşı çok normal. Ki rahminizde işlem yapıldı kolay değil. Zamanla toparlanacaktır.Suyum geldi erken ayda
Benim doğum gelmedi çok küçük olduğu için sonlandirdilar doktor dusurtecez dedi ben bir hafta bekledim aldırmadım fakat şu hiç yoktu kese acilmisti bı kereBenimde sizin gibi erken aylarda suyum bitmişti doğum olmuştu
Kendinizi suçlamayın benceBenim doğum gelmedi çok küçük olduğu için sonlandirdilar doktor dusurtecez dedi ben bir hafta bekledim aldırmadım fakat şu hiç yoktu kese acilmisti bı kereyine gittim su yok riskleri vardı bana da antibiyotik verdiler zaten ateşin falan çıkarsa direk acile gel demişlerdi .Ya o değilde hepsi parol serumdan sonra olmuştu aslında hep ona bağladım biraz suçluluk hissediyorum keske gitmeseydim.diye bana yaramamış olabilir bünye farklı sonuçta ki tedaviyle olan bir bebekti ilk gebeliğim çok üzgünüm serum takıldıktan sonra 24 saat dolmadan suyum geldi bas ağrım vardı Migren atagim.tuttu üç dört gün en son acile gidelim bi parol serum takarlar dedim.doktor parol serum yazarken yanına da biseyelr yazdı ne olduğunu bilmiyorum bakmadım da kağıda elimde giderken aslında hep bakarım o gün bakmadım suriyelidi doktor da takıldım eve geldim sabahı suyum geldi bir anda çok pişmanım herkese sordum bu durumu parol yapmaz dediler acaba yanlış biseyelr mi takıldı ilk gittigimde doktorumda arveles mi içtin dedi hayır dedim hocam yani ilaç durumuna bağladı rahim kasılma.yapabilir diye çok pişmanım
Hayır kendinizi sakın suçlu hissetmeyin parol tablet ve serum kullanılıyor zaten inanın gebeyken röntgen ve bir sürü antibiyotik kullanan var bebek kendini plesantata koruyor zaten onun alakası yok su bitme sebebi bebeğin böbreklerinin işlevini yerine getirememesi anomali durumuBenim doğum gelmedi çok küçük olduğu için sonlandirdilar doktor dusurtecez dedi ben bir hafta bekledim aldırmadım fakat şu hiç yoktu kese acilmisti bı kereyine gittim su yok riskleri vardı bana da antibiyotik verdiler zaten ateşin falan çıkarsa direk acile gel demişlerdi .Ya o değilde hepsi parol serumdan sonra olmuştu aslında hep ona bağladım biraz suçluluk hissediyorum keske gitmeseydim.diye bana yaramamış olabilir bünye farklı sonuçta ki tedaviyle olan bir bebekti ilk gebeliğim çok üzgünüm serum takıldıktan sonra 24 saat dolmadan suyum geldi bas ağrım vardı Migren atagim.tuttu üç dört gün en son acile gidelim bi parol serum takarlar dedim.doktor parol serum yazarken yanına da biseyelr yazdı ne olduğunu bilmiyorum bakmadım da kağıda elimde giderken aslında hep bakarım o gün bakmadım suriyelidi doktor da takıldım eve geldim sabahı suyum geldi bir anda çok pişmanım herkese sordum bu durumu parol yapmaz dediler acaba yanlış biseyelr mi takıldı ilk gittigimde doktorumda arveles mi içtin dedi hayır dedim hocam yani ilaç durumuna bağladı rahim kasılma.yapabilir diye çok pişmanım
Kuşum bende geçen sene kürtaj oldum geçmiş olsun öncelikle hayıt otu iç hem rahmi temizliyor hem kürtajdan dolayı adetini geçiktirmiyor hemde ilişki sırasında ağrı falan olmuyor ha kanaman varsaiçme yolsa iç sabah akşam demle tok karna iç 3 güne hiç bişiyin kalmaz benim 28. Adetim geldi bitince hemen ilişkiye girdim enfeksiyon kalmadı tabi baktın hala aynı bi doktora görünAmin sağolun
Rabbim aynı acıları yaşatmasın bı daha toparlayamadim halaKendinizi suçlamayın bence
Rabbim aynı acıları yaşatmasın bı dahaKendinizi suçlamayın bence
Benim kese yırtılması denildi bebekte sorun değil dedielr benden olan biseymis ama tam anlayamadım yani kese açıldı ve çocuğumun suyu boşaldı kesedeki doğuma yakın genelde kese açılır bende çok erken ayda kese yirtildi anlamadım ki iste benden buna bağladım serum etkisine bir an suyum geldi kasılma mi yapti da rahimde kesem yirtildi diye ve bir hafta bekledigimde hep suyum geliyordu sanırım su uretiliyo ama benden akıyor geri balon gibi düşün demişti doktorum sana su da koysak bu durmayacak akacak demişti aldirmadigim bir hafta boyunca hep suyum geliyordu ne içsemHayır kendinizi sakın suçlu hissetmeyin parol tablet ve serum kullanılıyor zaten inanın gebeyken röntgen ve bir sürü antibiyotik kullanan var bebek kendini plesantata koruyor zaten onun alakası yok su bitme sebebi bebeğin böbreklerinin işlevini yerine getirememesi anomali durumu
Amin tabiki de çok zordur kolay atlatılacak bişey de değildir. Ama siz böyle olsun istermiydiniz rabbim bişeyleri vesile etti ve aldı diye düşünün benim başım ağrı o yüzden iğne yaptırdım psikolojisine girmeyin sizin başınızın ağrıması da allahtan belki dediğiniz gibi o yüzden oldu yada hiç alakasız bişey yüzündenRabbim aynı acıları yaşatmasın bı daha toparlayamadim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?