- 10 Temmuz 2025
- 70
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi karanfil76
-
Evet bende böyle teselli ediyorum kendimi herşeyin bi sebebi vardır ölümün bile sebebi var birşeyden ötürü son buluyor hayatlar sonuçta üzgünüm rabbim bir daha aynı yaşatmasın bu acılarımı unutturacak güzellikler versin rabbim isteyen herkese nasip eylesin evlat sahibi olabilmeyiAmin tabiki de çok zordur kolay atlatılacak bişey de değildir. Ama siz böyle olsun istermiydiniz rabbim bişeyleri vesile etti ve aldı diye düşünün benim başım ağrı o yüzden iğne yaptırdım psikolojisine girmeyin sizin başınızın ağrıması da allahtan belki dediğiniz gibi o yüzden oldu yada hiç alakasız bişey yüzünden
Teşekkür ederim sizede destek olduğunuz icin ben bu platforumu çok sevdim biz kadinlar birbirimize destek oluyoruz aynı açılardan geçmiş kadınlarımıza bir arada oluyoruz kimseye diyemediklerimizi burada kadınlar kulübünde paylasabiliyoruz canımız skliginda konu acabiliyoruz iyiki varsinizAmin tabiki de çok zordur kolay atlatılacak bişey de değildir. Ama siz böyle olsun istermiydiniz rabbim bişeyleri vesile etti ve aldı diye düşünün benim başım ağrı o yüzden iğne yaptırdım psikolojisine girmeyin sizin başınızın ağrıması da allahtan belki dediğiniz gibi o yüzden oldu yada hiç alakasız bişey yüzünden
Öncelikler geçmiş olsun. Ben de hamileyken çok defa migrenim tuttu bana da hep parol serum yaparlardı. Hamile olduğunu belirttiysen başka bir şey yapamazlar. Suphelniyorsan şikayet et. Rahim sağlıksız bir gelebelikse atmaya çalışmış olabilir. Umarım istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir çocuğun olur.Benim doğum gelmedi çok küçük olduğu için sonlandirdilar doktor dusurtecez dedi ben bir hafta bekledim aldırmadım fakat şu hiç yoktu kese acilmisti bı kereyine gittim su yok riskleri vardı bana da antibiyotik verdiler zaten ateşin falan çıkarsa direk acile gel demişlerdi .Ya o değilde hepsi parol serumdan sonra olmuştu aslında hep ona bağladım biraz suçluluk hissediyorum keske gitmeseydim.diye bana yaramamış olabilir bünye farklı sonuçta ki tedaviyle olan bir bebekti ilk gebeliğim çok üzgünüm serum takıldıktan sonra 24 saat dolmadan suyum geldi bas ağrım vardı Migren atagim.tuttu üç dört gün en son acile gidelim bi parol serum takarlar dedim.doktor parol serum yazarken yanına da biseyelr yazdı ne olduğunu bilmiyorum bakmadım da kağıda elimde giderken aslında hep bakarım o gün bakmadım suriyelidi doktor da takıldım eve geldim sabahı suyum geldi bir anda çok pişmanım herkese sordum bu durumu parol yapmaz dediler acaba yanlış biseyelr mi takıldı ilk gittigimde doktorumda arveles mi içtin dedi hayır dedim hocam yani ilaç durumuna bağladı rahim kasılma.yapabilir diye çok pişmanım
Amin inşallahEvet bende böyle teselli ediyorum kendimi herşeyin bi sebebi vardır ölümün bile sebebi var birşeyden ötürü son buluyor hayatlar sonuçta üzgünüm rabbim bir daha aynı yaşatmasın bu acılarımı unutturacak güzellikler versin rabbim isteyen herkese nasip eylesin evlat sahibi olabilmeyi
Evet ben de bu yüzden çok seviyorum burayı rahat rahat içimizi döküp dertleşebiliyoruz birlik olabiliyoruz. Siz de iyi ki varsınızTeşekkür ederim sizede destek olduğunuz icin ben bu platforumu çok sevdim biz kadinlar birbirimize destek oluyoruz aynı açılardan geçmiş kadınlarımıza bir arada oluyoruz kimseye diyemediklerimizi burada kadınlar kulübünde paylasabiliyoruz canımız skliginda konu acabiliyoruz iyiki varsiniz
Sağol bugün 40 gün oldu kaybedeli her gün teselli ediyorum kendimi tamam bitti bak diyorum güzel olacak herşey geri başlıyor düşünceler bundan mi oldu diye felan sonra onu koruyamadim diyorum perinataloji uzmanı bana çocukta sorun yok demişti sende olan bişey dediler o güne de gelecek olursak ben normalde çok evhamlı birisiyim o gün sanki ayaklarım götürdü beni git diye üç gün bekledim baş ağrım geçmeyince gittim kağıda parol serum yazdığını gördüm fakat yanına da biseyler yaziyordu ve ben kağıdı elime alıp çıkınca hiç bakmadım bile ne diye normalde bakarım daha sonra iğne dahi vurulsam dikloron demi parol demi diye sorardım hemşirelere o gün hiç sormadım sanki alnıma mi yazilmis bişey di bilemiyorum kendimi taniyorum çünkü şimdiki bana gelince hastaneye bile gitmezdim evhamliyim cunku ama ne gelirse Rabbimden kismet böyleymiş ben birşeyin çocuğuma zarar vereceğini bilsem hiç yapar mıyım tek tesellim onun güzel yerde olması evet çok acı bende isterdim yavruma kavuşmak bı de tedaviyle oldu ilk gebeliğim daha da acı yani onu giydirmek bende isterdim üzgünüm evladını kaybetmiş bir anneyim sonucta bu üzüntü çok normal eşimle hiç konuşamıyorum bile onu da üzmek germek istemiyorum ama birileri ne anlatsa hep bunu dile getirmek istiyorum acımı nasıl geçecek bilmiyorum eşimde kapatalim lütfen artık konuyu önümüze bakalım diyor sen böyle yaparsan hiç kalamazsin diyo stres yapma düşünme.ki ilerideki çocuklarımız için güzel şeyler olsun diyor olur mu ki bu daha diyorum olur neden olmasın diyo rabbim yine nasip eder belki diyo tedaviyle olduğu için yine olmayacak diye düşünüyorum tabiki çok güzeldi hamilelik umarım rabbim bu sefer kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder.Cok kırgınım insan içine çıkmak istemiyorum çünkü nereye gitsem acim buluyor beni birini görsem ne bileyim işte benimde çocuğum.olucakti diyorum ilk gebelik olduğu için o ilk heyecanlar mutluluklar eşimle o kadar sevinmişti ki çok şükür demiştik hayat bizi de gördü bize de gülümsedi diye üç yıl olmuştu çatlatma iğnesi ile kalmıştım çok güzel zamanda gelmişti oysaki ama hergun düşünüp hayatımı mahvetmek de istemiyorum yol alamıyorum çünkü eşimi de uzuyorum heleki bir sonraki gebelik olsa bile nasıl gecirecgim korkuyla nasıl olucak bilmiyorum Rabbimden dilerim ki bu acıyı unuttursun bana bu acıyı unutturacak güzellikler versinEnfeksiyon kapmış olabilir misniz. Bir doktora gidin.
Öncelikler geçmiş olsun. Ben de hamileyken çok defa migrenim tuttu bana da hep parol serum yaparlardı. Hamile olduğunu belirttiysen başka bir şey yapamazlar. Suphelniyorsan şikayet et. Rahim sağlıksız bir gelebelikse atmaya çalışmış olabilir. Umarım istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir çocuğun olur.
Sevgili karanfil bende 23+1 de suyum geldi. Doktorlar kürtaj yapalim dedi. Hayir dedim. Bana bi cok kağıt imzalattilar. Gebeliğin devamını istiyorum dedim diye sorumluluk almak istemediler. Kabus dolu günler geçirdim. Hala da devam ediyor. 28+6 da doğum yaptım. Bebegimde sorun var benim. İlk diskilamasini yapamadı. Ameliyat oldu kolostomi açıldı. Pazartesi bagirsaklarindan biyopsi alınacak ona göre kolostomisini kapatacaklar. Ya da bir ameliyat daha gerekecek. Rabbim ne verirse herseyin hayırlısını versin. Uzulme bol bol dua et. Emin ol o seni duyuyor. Demek ki vakti zamanı gelmemis oyle dusun. Rabbim neylerse güzel eyler. Basın sagolsun. Bence sen çok güçlü bir kadınsın ki hala ayaktasin. Ve pes edersen kaybedersin sakin unutma bu sözü.Sağol bugün 40 gün oldu kaybedeli her gün teselli ediyorum kendimi tamam bitti bak diyorum güzel olacak herşey geri başlıyor düşünceler bundan mi oldu diye felan sonra onu koruyamadim diyorum perinataloji uzmanı bana çocukta sorun yok demişti sende olan bişey dediler o güne de gelecek olursak ben normalde çok evhamlı birisiyim o gün sanki ayaklarım götürdü beni git diye üç gün bekledim baş ağrım geçmeyince gittim kağıda parol serum yazdığını gördüm fakat yanına da biseyler yaziyordu ve ben kağıdı elime alıp çıkınca hiç bakmadım bile ne diye normalde bakarım daha sonra iğne dahi vurulsam dikloron demi parol demi diye sorardım hemşirelere o gün hiç sormadım sanki alnıma mi yazilmis bişey di bilemiyorum kendimi taniyorum çünkü şimdiki bana gelince hastaneye bile gitmezdim evhamliyim cunku ama ne gelirse Rabbimden kismet böyleymiş ben birşeyin çocuğuma zarar vereceğini bilsem hiç yapar mıyım tek tesellim onun güzel yerde olması evet çok acı bende isterdim yavruma kavuşmak bı de tedaviyle oldu ilk gebeliğim daha da acı yani onu giydirmek bende isterdim üzgünüm evladını kaybetmiş bir anneyim sonucta bu üzüntü çok normal eşimle hiç konuşamıyorum bile onu da üzmek germek istemiyorum ama birileri ne anlatsa hep bunu dile getirmek istiyorum acımı nasıl geçecek bilmiyorum eşimde kapatalim lütfen artık konuyu önümüze bakalım diyor sen böyle yaparsan hiç kalamazsin diyo stres yapma düşünme.ki ilerideki çocuklarımız için güzel şeyler olsun diyor olur mu ki bu daha diyorum olur neden olmasın diyo rabbim yine nasip eder belki diyo tedaviyle olduğu için yine olmayacak diye düşünüyorum tabiki çok güzeldi hamilelik umarım rabbim bu sefer kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder.Cok kırgınım insan içine çıkmak istemiyorum çünkü nereye gitsem acim buluyor beni birini görsem ne bileyim işte benimde çocuğum.olucakti diyorum ilk gebelik olduğu için o ilk heyecanlar mutluluklar eşimle o kadar sevinmişti ki çok şükür demiştik hayat bizi de gördü bize de gülümsedi diye üç yıl olmuştu çatlatma iğnesi ile kalmıştım çok güzel zamanda gelmişti oysaki ama hergun düşünüp hayatımı mahvetmek de istemiyorum yol alamıyorum çünkü eşimi de uzuyorum heleki bir sonraki gebelik olsa bile nasıl gecirecgim korkuyla nasıl olucak bilmiyorum Rabbimden dilerim ki bu acıyı unuttursun bana bu acıyı unutturacak güzellikler versin
Sana da geçmiş olsun teşekkür ederim öncelikle beni görüp yazdığın için umarım bebegin iyi olur rabbim hiçbir anneyi evladiyla sinamasin güzel yazmışsın bende şey dusunuyorum acaba pes mi ettim diye aldirmasamiydim.cocugumu en azından o beni bırakana kadar savassaydim keşke acaba doktorlar gözümü mu korktu aldirayim diye bilemedim hepsi işte enfeksiyon yapar sana denildi tabi doktorlarımızdan daha iyi bilemeyiz benim canımı acıtan şey oğlumun kalbinin atmasiydi çok üzgünüm onu bilerek düşük yaptırmak nefessiz kalması benden çıkınca o kadar acı ki o beni susuz olduğu halde hiç bırakmamıştı oysaki rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesinSevgili karanfil bende 23+1 de suyum geldi. Doktorlar kürtaj yapalim dedi. Hayir dedim. Bana bi cok kağıt imzalattilar. Gebeliğin devamını istiyorum dedim diye sorumluluk almak istemediler. Kabus dolu günler geçirdim. Hala da devam ediyor. 28+6 da doğum yaptım. Bebegimde sorun var benim. İlk diskilamasini yapamadı. Ameliyat oldu kolostomi açıldı. Pazartesi bagirsaklarindan biyopsi alınacak ona göre kolostomisini kapatacaklar. Ya da bir ameliyat daha gerekecek. Rabbim ne verirse herseyin hayırlısını versin. Uzulme bol bol dua et. Emin ol o seni duyuyor. Demek ki vakti zamanı gelmemis oyle dusun. Rabbim neylerse güzel eyler. Basın sagolsun. Bence sen çok güçlü bir kadınsın ki hala ayaktasin. Ve pes edersen kaybedersin sakin unutma bu sözü.
Amin Allah razı olsun. Rabbim sana da dayanma gücü versin. Ben bazı şeylerin kader olduğunu düşünüyorum. Çocuğunun kaderi böyleymiş. Emin ol o cennette seni bekliyor. Tabiri caizse senin cennete giriş biletin o olacak. Yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı emin ol allah bir sebep verir yasatirdi. Biz de insanız lutfen boyke düşünüp kendini üzme. Mecburdun oyle bak canım. Yine olur neden olmasın. Sen yeter ki iste rabbim hep verir. Yeter ki gönülden iste. Ve lutfen kendini suçlama. Senin sucun değildi böyle olsun eminim sende istemezdin. Ama bazen bazı şeyler daha önceden yazılıyor. İnancını kaybetme lutfen. Ins tez zamanda sende bir evlat sahibi olursun. Bu kadar güzel anneliği hak eden çok nadir insan var yeryüzünde. Onlardan biri de sensin. Ins evladın olacak ve sende ona çok güzel annelik edeceksinSana da geçmiş olsun teşekkür ederim öncelikle beni görüp yazdığın için umarım bebegin iyi olur rabbim hiçbir anneyi evladiyla sinamasin güzel yazmışsın bende şey dusunuyorum acaba pes mi ettim diye aldirmasamiydim.cocugumu en azından o beni bırakana kadar savassaydim keşke acaba doktorlar gözümü mu korktu aldirayim diye bilemedim hepsi işte enfeksiyon yapar sana denildi tabi doktorlarımızdan daha iyi bilemeyiz benim canımı acıtan şey oğlumun kalbinin atmasiydi çok üzgünüm onu bilerek düşük yaptırmak nefessiz kalması benden çıkınca o kadar acı ki o beni susuz olduğu halde hiç bırakmamıştı oysaki rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Sana da geçmiş olsun teşekkür ederim öncelikle beni görüp yazdığın için umarım bebegin iyi olur rabbim hiçbir anneyi evladiyla sinamasin güzel yazmışsın bende şey dusunuyorum acaba pes mi ettim diye aldirmasamiydim.cocugumu en azından o beni bırakana kadar savassaydim keşke acaba doktorlar gözümü mu korktu aldirayim diye bilemedim hepsi işte enfeksiyon yapar sana denildi tabi doktorlarımızdan daha iyi bilemeyiz benim canımı acıtan şey oğlumun kalbinin atmasiydi çok üzgünüm onu bilerek düşük yaptırmak nefessiz kalması benden çıkınca o kadar acı ki o beni susuz olduğu halde hiç bırakmamıştı oysaki rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmiSevgili karanfil bende 23+1 de suyum geldi. Doktorlar kürtaj yapalim dedi. Hayir dedim. Bana bi cok kağıt imzalattilar. Gebeliğin devamını istiyorum dedim diye sorumluluk almak istemediler. Kabus dolu günler geçirdim. Hala da devam ediyor. 28+6 da doğum yaptım. Bebegimde sorun var benim. İlk diskilamasini yapamadı. Ameliyat oldu kolostomi açıldı. Pazartesi bagirsaklarindan biyopsi alınacak ona göre kolostomisini kapatacaklar. Ya da bir ameliyat daha gerekecek. Rabbim ne verirse herseyin hayırlısını versin. Uzulme bol bol dua et. Emin ol o seni duyuyor. Demek ki vakti zamanı gelmemis oyle dusun. Rabbim neylerse güzel eyler. Basın sagolsun. Bence sen çok güçlü bir kadınsın ki hala ayaktasin. Ve pes edersen kaybedersin sakin unutma bu sözü.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden çok içten yazmışsın yakinimdaki biri gibi hissetirdiniz bana iyi kalpli olduğunuz çok belli çok sağol desteğin için teşekkür ederim .Amin Allah razı olsun. Rabbim sana da dayanma gücü versin. Ben bazı şeylerin kader olduğunu düşünüyorum. Çocuğunun kaderi böyleymiş. Emin ol o cennette seni bekliyor. Tabiri caizse senin cennete giriş biletin o olacak. Yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı emin ol allah bir sebep verir yasatirdi. Biz de insanız lutfen boyke düşünüp kendini üzme. Mecburdun oyle bak canım. Yine olur neden olmasın. Sen yeter ki iste rabbim hep verir. Yeter ki gönülden iste. Ve lutfen kendini suçlama. Senin sucun değildi böyle olsun eminim sende istemezdin. Ama bazen bazı şeyler daha önceden yazılıyor. İnancını kaybetme lutfen. Ins tez zamanda sende bir evlat sahibi olursun. Bu kadar güzel anneliği hak eden çok nadir insan var yeryüzünde. Onlardan biri de sensin. Ins evladın olacak ve sende ona çok güzel annelik edeceksin
Asil ben tesekkur ederim. Biz her zaman birbirimize böyle günlerde lazımız. Ins hersey gönlünüzce olur. Akittiginiz her gözyaşı sevinçten olması dileğiyle...Sana da geçmiş olsun teşekkür ederim öncelikle beni görüp yazdığın için umarım bebegin iyi olur rabbim hiçbir anneyi evladiyla sinamasin güzel yazmışsın bende şey dusunuyorum acaba pes mi ettim diye aldirmasamiydim.cocugumu en azından o beni bırakana kadar savassaydim keşke acaba doktorlar gözümü mu korktu aldirayim diye bilemedim hepsi işte enfeksiyon yapar sana denildi tabi doktorlarımızdan daha iyi bilemeyiz benim canımı acıtan şey oğlumun kalbinin atmasiydi çok üzgünüm onu bilerek düşük yaptırmak nefessiz kalması benden çıkınca o kadar acı ki o beni susuz olduğu halde hiç bırakmamıştı oysaki rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden çok içten yazmışsın yakinimdaki biri gibi hissetirdiniz bana iyi kalpli olduğunuz çok belli çok sağol desteğin için teşekkür ederim .
Günaydın başınız sağ olsun öncelikle. Suyunuz bittiyse tek çare sonlandırmak yoksa sizi de zehirlerdi. Başınız çok ağrıyorsa yüksek tansiyon olabilir ya da gebelikte tansiyonunuz artıyor olabilir o da suyun erken gelmesine sebep oluyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla gebe kalır kucağınıza alırsınızSana da geçmiş olsun teşekkür ederim öncelikle beni görüp yazdığın için umarım bebegin iyi olur rabbim hiçbir anneyi evladiyla sinamasin güzel yazmışsın bende şey dusunuyorum acaba pes mi ettim diye aldirmasamiydim.cocugumu en azından o beni bırakana kadar savassaydim keşke acaba doktorlar gözümü mu korktu aldirayim diye bilemedim hepsi işte enfeksiyon yapar sana denildi tabi doktorlarımızdan daha iyi bilemeyiz benim canımı acıtan şey oğlumun kalbinin atmasiydi çok üzgünüm onu bilerek düşük yaptırmak nefessiz kalması benden çıkınca o kadar acı ki o beni susuz olduğu halde hiç bırakmamıştı oysaki rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Amin insllah zaten bir hafta beklemiştim sürekli su geliyordu sarı leke oluyordu sonra aldırdım ve hala adetim gecti bitti sarı leke devam ediyor bence enfeksiyon daha geçmemiş diye düşünüyorum umarım kötü seyler olmaz bekledim çünkü enfeksiyon yapar Allah korusun rahime kadar alınır demişti ama ben bekledim işte bir hafta kadar rahim toparlanmis şükür fakat adetim geçmesine rağmen sarı leke geliyor bakalım doktora gideceğimGünaydın başınız sağ olsun öncelikle. Suyunuz bittiyse tek çare sonlandırmak yoksa sizi de zehirlerdi. Başınız çok ağrıyorsa yüksek tansiyon olabilir ya da gebelikte tansiyonunuz artıyor olabilir o da suyun erken gelmesine sebep oluyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla gebe kalır kucağınıza alırsınız
Amin teşekkür ederim seninde gönlünce olsun herşey rabbim önümüze güzellikler sersinAsil ben tesekkur ederim. Biz her zaman birbirimize böyle günlerde lazımız. Ins hersey gönlünüzce olur. Akittiginiz her gözyaşı sevinçten olması dileğiyle...
Amin teşekkür ederim seninde gönlünce olsun herşey rabbim önümüze güzellikler sersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?