Kusura bakmayın lütfen duzelttim. 40 im çıktıktan sonra yani :)Yanlis anlamayin ama mesajinizi duzeltirseniz iyi olur. 40tan sonra derken 40 yasindan sonra anlasiliyor..
Kusura bakmayın lütfen duzelttim. 40 im çıktıktan sonra yani :)
3 aylık iğne etki etmiyormus öyle söylediler :) şimdi adet oldum diye hamile kalma riski mi var iğne vurdum bu risk kalktı değil mi?Tamam o zaman ablamdan cevap vereyim. Ne guzel adetiniz kesilmemis. Benim ablamin da kirki ciktiktan sonra hemen o ay icinde tekrar adetlerini oldu bu demek oluyor ki hemen hamile kalabilir :)) bence igne korur hamile kalmasıniz ama igne bebegin sütüne karismiyor mu?
3 aylık ignelerden vuruldumaylik ignelerdenmi vuruldunuz
3 aylık iğne etki etmiyormus öyle söylediler :) şimdi adet oldum diye hamile kalma riski mi var iğne vurdum bu risk kalktı değil mi?
Kusura bakmayın lütfen duzelttim. 40 im çıktıktan sonra yani :)
Unutkan biriyim ve spiralden tirstimİğne hakkında bilgim yok sadece çok düzensizlik yapıyor muş onu biliyorum. Neden spiral veya süte etki etmeyen doğum kontrol hapı kullanmıyor sunuz?? Daha iyi bana gore
Ben hap için telefonuma alarm kurmuştum unutma lüksüm olmadı onun için denemelisin bence çünkü iğne çok daha kötü die düşünüyorumUnutkan biriyim ve spiralden tirstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?