Doğum Sonrası İnmeyen Ödem

Odette

Annecik
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
217
5
96
Diğer
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün kadar önce bir akrabam doğum yaptı, bebeği 1.5-2 ay erken doğdu. epidural sezaryen oldu, yaşı 37.
Doğumdan önceki ay ayaklarında ve bacaklarında şişlikler oluştu, ayak numarası 2 numara falan arttı diyeyim. Doğumdan sonra ayağındaki ödem(şişlik) geçti ama bacaklarındakiler geçmemiş. Tahlil falan yapılmış ama henüz tam bir tanı koyulamamış. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba aranızda?

cnm benım ayaklarım davul gıbı olmustu bacaklarımda tabi doğum yaptıın gıbı gecıcek dedıler 40 gun sora gectı cnm benım arkadasına söle gecıcektır mutlaka bozmasın moralını...

bende sezeryan olduktan sonra bacaklarım ayaklarım daha da şişmişti doktorum çok normal hatta dahada artabilir zamanla geçicek demişti 15 gün sonra falan indi.

ben doğum yapalı üç ay oldu hala şişlikler tam geçmedi tahlillerde de bie şey çıkmadı yavaş yavaş iniyor biraz sabır gerekiyor galiba

arkadaşlar bişey diyeceğim benim oğluş 5 aylık ama benim ayakkabılarım hala sıkıyor ayağımı . giyemiyorum. uzun çizmelerimde olmuyor fermuarı kapanmıyor sanırım bacaklarımda şiş daha yada kilo aldığımdan mı olmuyor acep? anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…