Doğum sonrası kabızlık :(

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Kızlar 2buçuk ay önce doğum yaptım. İlk zamanlar çok rahat çıkıyordum fakat son 1 aydır çok kötüyüm. Bide hamileliğimden kalan hemoroid var. Kayısı kompostosu içiyorum armut yiyorum yeşillik pırasa vs. Herşeyi yaptım ama hala kabızlığım devam ediyor. Şu bağırsak çalıştıran form çaylardan içemiyorum emzirdiğini için. Çok hareketsizim çünkü bebeğim çok küçük havalar da çok soğuk dışarı çıkamıyorum :(( yardım edin lütfeeeennn :(

merhabalar kabızlık problemi yasayan arkadaslara tavsiyem probiyotik yogurtlar var marketlerde kayısı active ve birde duphalak surup çok iyi geliyor denerseniz memnun kalırsınız yogurtlar her gun sabah ac karnına yenilmelidir..

birde arkadaslar yogurtların yanında içine ilave ediceginiz eczaneden bifiform toz var barsak düzenleyici onuda kullanabilirsiniz en az 2 hafta yogurtları düzenli kullanın faydasını görüceksiniz yogurtlar active olmalı...

Armut semiz otu ıspanak kabak mercimek maydonoz pazi kereviz bezelye misir hepsi gevşek ve sulu yaptiran besinler

Bol bol sebze corbasi bilhassa mercimek corbasi tavsiye ederim sabahlari ekmeksiz tuketmelisin . Once corbani ic 1 saat snr kahvaltini et oglende oylr yapBi sure oyle devam etmelisin ki bagirsaklar yumusasin. Ben cok kilo almıştım hamilelikte onun icin birden olunca basur cikti her sabah her gun incir kayisi yedim gun icinde birde ozelliklede sabah ac karnina üzerinerinede su. 5 sene gecti halen daha yapiyorum corba gun asiri tuketiyorim suda onemli bol bol icmelisin bi sure yap aliskanlik haline getir emin ol düzelicek.
Simdide diyet yaptim zayifladim diye kabizlik basladi. Aci cehre tohumunu kesfettim inanilmaz aci zehir ama yedigin her ogunde direk wc gidiyorsun ama sen bunu şimdilik kullanamazsin . Corba yesillik sulu seylere agirlik ver. Beyaz ekmek makarna princ pilavi uzak dur bunlar her zaman icin zararlidir. Cavdar ekmegi tavsiye ederim

bende yaklasik 3. aydir cekiyorum duzenli incir yiyorum duplac sakina icme benim cocuguda ishal yapti yavrum cok zayifladi ekmegi kes aciyi kes bol bol su corba yemekleri kisma ama yesillik en azindan aci gecne kadar ye birde her sahab ayni saatte cikmya dikkat et ikanma masaj yap karnina kos hareket et 1 saat ugras ama o gun tuvaletini yap cunku gun gecince daha kotu oluyor

Rezene çayı canım.
İcebilirsin de sıkıntı yok bebişe.
Ben resmen rezene ile kiloları attım paso wc deydim :D ve şimdi armutta var armutta ye ama suyunu falan sikmayacaksin sikarsanda posali ye.

Rezene çayı canım.
İcebilirsin de sıkıntı yok bebişe.
Ben resmen rezene ile kiloları attım paso wc deydim :KK70: ve şimdi armutta var armutta ye ama suyunu falan sikmayacaksin sikarsanda posali ye.
Ayy rezene kilo mu verdiriyor :KK12:hergün düzenli rezene içtim ve zayıflıktan ölücem resmen :( çok zayıfladım ya hamileyken ne güzel kilo almıştım geri istiyorum kilolarımı :KK61:

Ayy rezene kilo mu verdiriyor :KK12:hergün düzenli rezene içtim ve zayıflıktan ölücem resmen :KK43: çok zayıfladım ya hamileyken ne güzel kilo almıştım geri istiyorum kilolarımı :KK61:
Bende ilk 4 ay full rezene çayı içtim
Doğum kilolarimdan 13 kilo 4 ayda verdim

Back
X