doğum sonrası kaç kilo gidiyor?

Emzirince nasıl veriliyor arkadaşlar?Sonuçta emzirip kalorin ve enerjin gidince yerine sütün devamı için tekrar yiyip içmen lazım??

Emzirince nasıl veriliyor arkadaşlar?Sonuçta emzirip kalorin ve enerjin gidince yerine sütün devamı için tekrar yiyip içmen lazım??
o hataya düşmee benim ablam emziriyorum şekerim düşüyor deyip yedi abur cuburları şu an doğum kilosunun üstüne çıktı bebeğide 6 aylık hala kilo veremedi. bende onu görünce doğurunca salıvermicem kendimi diye karar aldım.

Bende katılıyorum arkadaşlar süt yapan yiyecek içeceklerin başında geliyor yeşillik ve su bence dengeli beslenmeye ve bol suya devam hamur işi tatlı abartmamak lazım ben şu ana kadar 9 kilo aldım zaten kiloluyum inşallah doğumdan sonra zayıflamaya odakladım kendimi bakalım kısmet daha 3 ayım var bende bi bu kadar daha alırım sanıyorum korkuyorum gerçi şekerim çıktı diyete başladım

Demek ki süt yapsın diye çok ve kalorili şeylere yüklenmek doğru değil.Aslında sütü en fazla artıran şey su içmekmiş bolbol, doktorlar öyle diyor.

ben ilk gebeliğimde 20 kg almıştım doğumdan sonra 40 günde hepsini vermiştim günde 1 portakalda yesek sütümüz oluyor. umarım bu doğumdan sonrada aynı iradeyi gösterebilirim

ben ilk gebeliğimde 20 kg almıştım doğumdan sonra 40 günde hepsini vermiştim günde 1 portakalda yesek sütümüz oluyor. umarım bu doğumdan sonrada aynı iradeyi gösterebilirim
bol su ve yeşil yapraklı sebzeleri çok övüyorlar sütü arttırmak için. şekerin bebeğe de yararı yok birde hazır süt arttırıcı ürünler çıkmış yeni doğum yapan bir tanıdığa doktoru hemen yazmış bana hiç sağlıklı gelmiyor sanayi ürünü içinde ne katkılar aromalar kıvam arttırıcılar vardır kimbilir üstelik pahalı da dedi kutusu 5 lira falanmış

kesinlikle katılıyorum süt için bol su protein yetirli şeker hamur işi sadece bvize kilo aldırıyor önemli olan iradeli olmak doğum sonrası sağlıklı bi şekilde aldığımız kilolardan kurtulup fit bir anne olmak süt zaten oluyor yesekte yemesekte

aynen. yanılıp sütü olsun diye hamurlu gıdalara tatlıya saldıranlar doğum kilosunun üzerine çıkıyor birde vücudu çok tuhaf oluyor hep selülit selülit o yüzden yemicem ben doğumdan sonra o tarz şeyler.

Ben şimdiden 5 kilo aldım. Böyle giderse doğuma kadar kapılardan geçemiycem dr en fazla 2 kilo alman gerekiyodu dedi. Ne olcak böyle bayanlar

Hastaneden geldiğimde 6 kilo gitmişti ilk hafta sonunda toplam 10 kilo gitti. Zaten hamilelikte 12 kilo almıştım öyle kafana takma emzirmeyle daha da vereceğimi düşünüyorum bebeğim şimdi 1 aylık

Ben şimdiden 5 kilo aldım. Böyle giderse doğuma kadar kapılardan geçemiycem dr en fazla 2 kilo alman gerekiyodu dedi. Ne olcak böyle bayanlar
aman dikkat bende yaptım aynı hatayı ilk aylar çok aldım bi heves hamileyim diye şimdiyse dikkat etsemde ayda 2_3 kilo almaya başladım artı ödemden dolayı şişlikte oldum daha bir ayım var bu beni çok üzüyor.........sen bence maksimum dikkat etelisin bu aylarda

Hastaneden geldiğimde 6 kilo gitmişti ilk hafta sonunda toplam 10 kilo gitti. Zaten hamilelikte 12 kilo almıştım öyle kafana takma emzirmeyle daha da vereceğimi düşünüyorum bebeğim şimdi 1 aylık
tebrikler güle güle büyüt inşallah bebeğini... süper vermişsin darısı başımıza ama ben daha şimdiden 13-14 kilo aldım durduramıyorum kilo artışıını dahada 1 ay var bakalım nasıl olacak....

Çok klasik olcak belki ama hiç bişy yemiyorum. Zaten midem bulanyo kendi yaptğm yemeğin tadına dahi bakamyorum. Yinede kilo alyorum. Aslnda işten ayrldm eskisi gibi tempolu değilim bunada bağlıyorum biraz.

Canım son ay midene bebek çok baskı yaptığından yiyemiyorsun ve kilo almıyorsun hatta doktor bana kilo veren çok annenin olduğunu söylemişti. Bide ben gebelikten önce de kilolu idim. O yüzden çok almamam gerekiyordu senin kilon normalse sorun yok

bu konu benim... duygulandım görünce... gebeliğim aklıma geldi.... kızım 1 yaşında oldu... cok sukur ... ben kılo evet cok aldım... 20 ile bitirim dedim ama 25 ile bitirdim... ama inanın 2 ayda 15 kilo verdim sonrasında da 10 kilo hızla gitti zaten çocukla uğraşmaktan kıloyu takmıyorsunuz..
belli sure sonra bakıyorsunuz bır bakmışsınız gıtmıs... TAVSIYEM cok su ıcın ben günde 3 lıtre ıctım ve cok faydasını gordum cok eyve yedım... sutum de bol oldu... gebelik guzeldı... herkese slm

tebrikler cnm ne kadar güzel bebeğini sağ salim kucagına almışsın ve tüm kilolarınıda vermişsin bravo cnm darısı başımıza... fakat insan böle kendini çok şişmiş görünce çok üzülüyor ben son ayımdayım hala hızla almaya devam ediyorum inşallah doğumdan sonra bende senin gibi hızla verebilirim......

bende cok korkuyorum kilo alipta verememekten 64 kg ile hamile kaldım suanda 74 kg oldum 23. haftadayız ve 10 kg aldım şimdiden cok korkuyorum daha verememekten (((((((

Ben toplamda 4 kilo aldim 54 ile hamile kalmistim 58 olmustum. Dogum yaptim geldim 4 kilo gitmisti.Iki hafta gecti dun tartildim 53 olmusum. Bebegim 3350 gram dogdu bu arada. Ama emzirirken insan cok acikio dikkat etmek lazim.

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…