Doğum sonrası kaç kilo kaybettiniz?

bende toplamda 13 kilo aldım ve doğum yapalı 28 gün oldu bu arada sezeryanla doğum yaptım 3 kilo fazlam kaldı 10 kilo gitti bile anlamadan bu gün denedim eski kotlarımı rahatlıkla giyebiliyorum zemuszemus

bende toplamda 12 kilo almışım 61le hamile kaldım 73 le sezeyana girmişim tosuncuk 3 900 doğdu doğıumdan 1 hafta sonra 64 tüm şimdi 63 2 kilo kal eski halime dönmemee ideal kiloma ise daha çok çalışmam gerek

ben toplam 15 kilo almıştım 74 kiloydum
ilk 20 gün içinde hızla kilo kaybettim 12 kilo gittiii
geriye kaldı 3 kio fazlammmm şu an 62 kiloyummm
59 a ineriim inşallah......gören herkesss şok geçiriyooo
senmi çocuk doğurdun diye....sezaryan yapmama rağmmen hiç göbeeğim kalmadı çok şükür...

doğum sonrası anne bol bol şekersiz sıvı alıp bebeğinide sıklıkla emzirirse kilo vermesi dahada kolaylaşır

ben toplamda 17 kilo almıştım. birde kızım bir hafta geç geldi o son hafta bayağı kilo aldım. epidural sezeryan oldum. kızım 3400 doğdu bunun suyu falan eve geldiğimde sadece 2 kilo vermiştim. bacaklarım ameliyattan sonra davul gibi şişmişti. bugün tam 40 günlük olduk. 9 kilo verdim 8 kilo fazlam var sanırım zamanla gider göbeğim çok az spor şart

bende 60 kiloyla başladım 9 kilo aldım doğumdan sonra hepsi gitii.şimdi 59 kilodayım

12 kilo aldım doğumda 4 kilosu gitmişti sadece
emzirme döneminde o 4 kiloyu da geri aldım emzirme dönemi birince hamilelik öncesi kiloma geri döndüm

ne kaybetmesi aldım aldım
yemek çok güzel ama bu kilolar beni deli ediyor uleyn.....

doğuma 80 kilo ile girdim 10 gün sonra 66 kilo oldum sanırım ödem yapmışım 2 kilo fazlam kaldı

çok guzel bı baslık olmus hanımlar,öncelıkle Allah sağlıkla bebeklerınızı buyutmek nasıp etsın.bende 33haftadayım.10kg aldımm merak edıyorum doguum sonrası nasıl zayıflayacamm dıye ama ıcımı rahatlattınızzz :))

dogumla 7-8 kılo gıdıyor...
bırde ödem varsa daha fazlası gıdıyor..
ama emzırme donemındede yemeden olmuyor..

ben 83 le girdim. normal doğum yaptım. doğumdan hemen sonra 76 kilo ydum. doğumda 7 kilo gitmişti şimdi bebeğim 10 günlük ve ben 73 kiloyum tam 10 kilom gitti bugüne kadar yani. hamileliğe de 70 le başlamıştım zaten. ama ben tabi hamilelik öncesi kilomdan da vermek niyetindeyim . şimdilik emziriyorum ve kilo veriyorum bakalım kaça kadar incem.

70 kilo ile doguma girdim dogum yapali 1 hafta oldu suan 66 kiloyum. elektronik tarti dogruysa tabi. sasiriyor bazen.zaten 65 ile hamile kalmistim.

doğumla beraber 6 kilom gitti.Ama iştahım aynı süratle devam ediyor,bu gidişle kilo milo veremem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…