Doğum sonrası kaç kilo kaybettiniz?

50 kilo ile hamile kaldım. hamileliğim de 23 kilo aldım 73kilo ile 10 kasım da doğum yaptım.2900gr doğdu kızım. 18 günlük kızım var şu an ve 64 kiloyum.sezeryan olunca çok zor kilo veriliyor.ilk doğum normaldi 8 kilo almştım doğumdan hemen sonra aynı kiloma dönmüştüm.

sezeryanda biraz daha zaman alıyo kilo vermek ama üzülme alınan kilolar geçte olsa veriliyo hem sen daha yeni doğum yapmışsın verirsin korkma

hamilelikte 16 kg aldım.ilk hafta 10 kg gitti. toplamda 18 kg verdim. hamile kaldığım kilonun altına indim.

51 hamile kaldım doğuma 65le girdim oğlum 2830gr doğdu eve geldiğimde 61 dim 2 hafta oldu doğum yapalı şuan 57 dim
Canım normal mi olsun sezer yanni ben de seyretmeliyim 9 aylık oldu kızım 65 doğuma girdim kızım 2665 kilo doğdu 48 cm di boyu

İkiz annesiyim, doğumda 13 kg kadar verdim 65ten 52ye düştüm doğum öncesi kilomdan 4 kg fazlam kaldı şimdi doğumdan bir ay sonra 51 e düştüm

Ya arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 23 kilo aldım toplamda en çok kiloyu 4-5-6. Aylarımda aldım. Ablamda benimle aynı zamanda hamile kaldı o yalnızca 10 kilo almış ayy sen ne kadar çok almışsın hiç bu kadar alınır mı falan diye hep tepeden tepeden konuşup moralimi bozuyor... Neymiş onun doktoru aldığı 10 kiloya bile kızıyormuş neden bu kadar çok kilo aldın diyormuş. Benim diyetisyenim 20 kiloya kadar normal stres yapma demişti. Sanki bi tek onun doktoru doktor benimki değil tabi onun gittiği hastane daha pahalı o nedenle benim gittiğim hastanede özel olmasına rağmen hakir görüyor. Hiç 23 kilo alan yok mu alınsa bile sonuçta geçte olsa o kilo verilmiyomu bi şekilde... Çok moralim bozuldu ya

30 kilo alani bile duydum. Bence dert etmeyin. Bundan sonra tuzu sekeri aburcuburu azaltin ama. Dogumdan sonra da sut yapar diye hersey yemeyin en buyuk sut yapan sey SU cunku. Dikkat ederseniz 2 3 ayda hepsi gider

51le hamile kaldım 60la doğum yaptım 1 ay sonra 46 ya düşüp. Emzirme dönemi sonunda 60a ulaştım:) Bu hamileliğimde 58 kiloyla hamile kaldım ve hala 58im doğuma kadar ne olurum sonrasında kaç kalırım hem de merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…