Normal dogum mu? Sezaryen mi? Epizyoteminiz var mi?Lütfen konum taşınmasın bu benim için büyük dert.
Hanımlar doğum yapalı 2 ay oldu 2 ay içinde 5 defa adet oldum 10 gün arayla falan gayet çok geliyor normal adet gibi neden böyle oluyor acaba hemen randevu aldım ama başına böyle bişey gelen var mı int baktım biraz rahim kanseri falan diyor korktum açıkçası.
Sezaryen. İlk 15 gün şiddetli geldi sonrasında azar azar 23 gün falan sürdü sonra bi hafta gelmedi sonrasında yine geldi yine bitti yine geldi falanNormal dogum mu? Sezaryen mi? Epizyoteminiz var mi?
Dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu?
40 boyunca doğum kanaması olur ve normalSezaryen. İlk 15 gün şiddetli geldi sonrasında azar azar 23 gün falan sürdü sonra bi hafta gelmedi sonrasında yine geldi yine bitti yine geldi falan
Yani bi anda tamamen kesilip sonra yoğun bi şekilde gelince korktum açıkçası40 boyunca doğum kanaması olur ve normal
5 defa adet olayını nerden çıkardınız
Bunu dr teşhis edebilir ancak
Siz adet değil uzun lohusa kanaması gormussunuzdur
Sonrada normal kendi adetiniz başlar
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Ama yoğun ve kokulu olmamak kaydı ile dedi bu arada kadın dogumcu
İlk doğum hayır emzirmiyorum sadece mama yoğun dediğim mesela o adet oluruz ya ilk gün yoğun gelir öyle geliyor işte 3 gün sonra falan azalıyorDogum sonrasi kanamasi yasiyorsunuz halen. Ama bu kadar uzun surmesi de normal degil. Dogum sonrasi kanamasi kesilip tekrar baslayabilir ama dediğiniz sekilde yogun olmasi hic normal degil.
Ilk dogumunuz mu, bebeginizi emziriyor musunuz?
Çok normal 40 gün azalıp çoğalarak sürdü benim de hatta bitti sanıp çarşafları, üstümü başımı, koktukları filan kan ettiğim çok olduSezaryen. İlk 15 gün şiddetli geldi sonrasında azar azar 23 gün falan sürdü sonra bi hafta gelmedi sonrasında yine geldi yine bitti yine geldi falan
İlk doğum hayır emzirmiyorum sadece mama yoğun dediğim mesela o adet oluruz ya ilk gün yoğun gelir öyle geliyor işte 3 gün sonra falan azalıyor
Alttan muayene olacağım için korktum gidemedim evet çok büyük hata biliyorum..Emzirmeyen annelerin adet dongusu erken gelir.
40.gun doktor kontrolune gittiniz mi? Yumurtladiginizi soyledi mi?
Yok hayır kullanmıyorum. İnşallah benim için de normal bişey derler bakalımÇok normal 40 gün azalıp çoğalarak sürdü benim de hatta bitti sanıp çarşafları, üstümü başımı, koktukları filan kan ettiğim çok oldu40. Gün kontrole gittiğimde doktor yumurtlamaya başlamışsın yakında adet olursun dedi 20 gün sonra oldum yani adet olarak sayabilmeniz için tekrar yumurtlamanız lazım galiba. kan sulandırıcı vs. Kullanıyor musunuz?
Korkmayın, hiçbir sıkıntı yoktur. Durmayan aşırı kanama, kokulu akıntı, sizi yerinizde durdurmayacak ağrı yoksa bir problem yoktur. Ben emzirdiğim halde 2 ayda adet oldum bu arada o kişiden kişiye değişir ama lohusa kanaması yaklaşık 6 hafta sürebilir. Sezeryan da hatta bana şey demişti hemşireler karnınıza masaj yapın düzenli, kan daha kolay boşalır diye.Alttan muayene olacağım için korktum gidemedim evet çok büyük hata biliyorum..
Korkularınızi anliyorum ama doktora gorunseniz iyi olur. Uzamis dogum sonrasi kanamasi mi regl mi bunu öğrenmeniz gerek. Allah korusun enfeksiyon geciriyor olabilirsiniz.Alttan muayene olacağım için korktum gidemedim evet çok büyük hata biliyorum..
Haklısınız aldım zaten randevuKorkularınızi anliyorum ama doktora gorunseniz iyi olur. Uzamis dogum sonrasi kanamasi mi regl mi bunu öğrenmeniz gerek. Allah korusun enfeksiyon geciriyor olabilirsiniz.
Cok buyuk ihtimalle hicbir sey yoktur, ama bunu doktor soylese cok iyi olur. Gecmis olsun, saglikla buyutunHaklısınız aldım zaten randevu
Çooookk teşekkür ediyorumCok buyuk ihtimalle hicbir sey yoktur, ama bunu doktor soylese cok iyi olur. Gecmis olsun, saglikla buyutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?