Benim kayınpederim yok, rahmetli ama gelseydi bu kadar darlanacagimi düşünmüyorum.El degil ki, kocanizın babasi. Babaanne tabi ki gelecek, siz gün gelecek babaanne olacaksınız. Gelininiz sizi ve esinizi istemese ne hissedersiniz? Gelsin dedesi, iki çocuğunuz varmis, onlari alir parka götürür, okuldan alir, annenizin yükü hafifler. Ben gercekten bu derece dram yaratılmasına karşıyım. abahsettiginiz eşinizin babasi, komsu amca degil ki. Gelmeseler, aramasalar daha fazla bozulmaz misiniz gercekten? Benim ilk doğumumda esjmin sülalesi gelmisti. Hatta doktorum kızmıştı bu ne aşiret misiniz diye. Valla demek beni, esimi seviyorlar ki geliyorlar demistim. Onlarda size bayılmiyorlardir belki ama torun var, caninin cani var, artik sizinde aileniz olmus, bu kadar yabani davranmayın bence. Yatin odanızda, size gösterilen ilginin tadını çıkarın, bebeğinizin tadını çıkarın, kraliçe gibi davranın. Sonra üç çocukla yorulmaya başlayınca ay keşke gelse biri demeyin. Saglikla bebeginizi kucağınıza alin da, ne kucuk dertler, hesaplar.. Kusura bakmayın sizi ve aşırı uç yorum yapan arkadaşları anlayamadım.