- 24 Ekim 2019
- 8.116
- 49.681
- 548
- Konu Sahibi pembe dusler
Eşimin anne babasından zerrece hazzetmem.Ama şu düşünce tarzınızı aşırı kötü buldum söylemeden edemedim.Vallaa çok ta fark var Annem sezeryana giricem bi komplıkasyon yasarmıyom diye korkuyo düşünüyo.Niye onun canı girecek ameliyata.kaynanamın bunu düşündüğünü sanmıyorumçünkü onun evladı değilim.onun evladı çocuk doğarken ameliyathane kapısında volta atacak hepsi bu
.9 ay çektiğim sıkıntılar cabası 3 aydır dikiş acısından adım atamıyorum.Dolayısıyla anne olmakla baba olmak bir değil.oğlum olmasaydı doğumda yapamazsın konusuna gelince Allah'ın emri erkeklerin bi yaptıkları o var zaten baba olurken.Biz kadınlar Meryem Ana olmadığımıza göre.bi zahmet olsun o kadar. çocuğuda yaparken çok acı çektiklerini düşünmüyorum hah..
![]()
Hiç bir tarafın diğerine üstünlüğü yok.
Ameliyata giren sizsiniz diye bir tek anneniz mi endişelenecek? Size (Allah esirgesin) birşey olsa bütün düzen, hayat bitecek farkında mısınız? O zaman kayınvalideniz "banane, benim çocuğum değil" mi diyecek?
Yani bu kadar da bencillik olmaz.
Hani deseniz ki, ben annemin kızıyım, wc ihtiyacımı, kanlı üstümü başımı annem görsün, kv görmesin deseniz anlarım da bunlar ne saçma şeylerdir.
O kadar saçma ki cinsiyetlerimizin fıtratına bile laf söylemişsiniz. Siz kafanızı bi boşaltın bence. Çünkü bu kadar bencillik sağlığa da zarar.
*Kp nin aynı şehirde olduğu halde gece gündüz sizde yatacağını düşünmedim nedense. Eğer öyle ise bu kısım korkunç orada hemfikiriz. Şimdiden abartmayın yine de, kalmazlar belki, kalacak olurlarsa o süreçte eşiniz devreye girer.
Son düzenleme: