• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrasi kgdan kurtulmak isteyen ve yol arkadasim olmak isteyen varsa bana katilsin

kizginim

hepbirlikte :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
475
672
33
35
Merhaba arkadaslar ben 84 kg ile doguma girdim simdi 74 kg yum 1.70te boyum4 aylik bebegim var ve emziriyorum.diyet yapamiyorum ama kg da almamak icin sabahlari spor yapiyorum benim tek sorunum üst bolgem.cok iri gozukuyorum.bana sen zayiflayamazsin diyorlar ve cok moralimi bozuyorlar burada bana arkadaslik edecek ve benimle kg vermeye çalışacak birbirimize destek olacagimiz dogrularimizi yanlislarimizi paylasacagimiz bir arkadas ariyorum:)

Canim oncelikle hosgeldin insallah topigin sana iyi gelir. ;) cok skma canini sonucta yeni dogum yapmissin ve enziriyorsun. Emzirmeye devam ettigin surece vereceksin fazlaliklarini korkma :) sadece ufak tefek spor yaparsan tatli hamurisi kesersen olur bu is ;)

Evet tatlim hamur isi yemiyorum seker kullanmiyorum sadece sutlu tatlilardan kacamak yapiyorum sabah sporuda yapiyorum aksamlarida bazen yuruyus yapiom yarim saatlik.

Back
X