Doğum sonrası kılo kaybınız nasıl??

68 ile hamile kaldım 80le doğuma girdim normal doğum yaptım 40ımız çıktığında 70 kiloydum şuan 67 kiloyum ama 60a düşmem lazım hamile kalmadan önce çok kilo almıştım nasıl vercem bilmiyom sütüm kesilcek diye korkuyorum

56ile hamile kaldım
76.5la doguma girdim
11aylık kızım var şuan 58 kiloyum istedigim kilodayım çok şükür dahada vermek istemiyorum yüzüm çok zayıflıyo yoksa karnım kalmadı şükür sezeryan dogum yaptım

bende 70 le hamile kaldım 86 la sezeryana girdim iki hafta sonra tartıldım 79 olmuşum bugün 23 gün oldu doğum yapalı göbeğim hala çekilmadi sanki beş aylık hamileyim sezeryan dikişimi halen göremiyorum aynaya baktıkça moralim çok bozuluyo hiç bir kıyafetim olmuyo şimdilik diyette yapamam inşallh çabuk veririm yoksa kafayı yiycem allahtan boyum uzun çokta tombik görünmüyorum ama yinede en önemlisi bebekleimiz sağlıklı olması canları sağolsun katlanıcaz artık

75 ile doğuma girdim hamileliğimde 16 kilo aldım
bugün doğum yapalı 9 gün oldu 9 kilo gitti
çok sıvı tüketiyorum tatlıda yiyiyorum
kanamam çok az olduğu için az göbeğim kaldı

51 ile hamile kalmistim 63 ile sezeryana girdim 8 kilosu dogumla gitmisti
ve cok gazli uyumayan ve surekli emen bir oglum vardi ve 45. gunde eski
kilomdaydim o hizla kilo verip 46 ya kadar dustum ve oglum 10 aylik
ve tekrar hamisim 11 haftalik 46 ile hamis oldum bakalim bunda nasil olacak
kac kilo alacagim....

tam 25 kilo aldım.. 85 ilr doğuma girdim
cıktığımda 73 kiloydum ye süt olsun derken 76 oldum...
bir ay önce kızım memeyi bıraktı bende diyete basladım..suan 65 kiloyum kaldı 5

bende 63-64 le hamile kaldım,
38. haftadayım 85 filan oldum sanırım
doğumdan sonra kaç kilo olurum acaba :uhm:
ben 6 ayı filan bekleyemem sanırım 40 çıkar çıkmaz başlarım diyet ve spora...

58 kiloyla hamile kaldım en fazla 15 kilo alırım derken 24 kilo alarak doğuma girdim tam 82 kiloydum normal doğum yaptım çıkınca hemen tartılmadım 15 gün sonra tartıldım 69 kilo olmuştum doğumda çoğu gitmişti şimdi oğlum 4. ayında bende 60 kilo oldum 2 kilom kaldı bu kadr kiloyu nasıl verdin diyolar bende bilmiyorum daha rejim yapmama fırsat kalmadan gitti allahıma şükür bu kadar çabuk vericemi bilseydim hamileyken o kadar üzülmezdim valla göbeğimde de sarkma olmadı bu kadar çabuk verince sarkarım dedim ama olmadı nerdeyse 2 ay korseyle gezdim belki onun faydasıdır tavsiye ederim

59 hamıle kaldım
86 doguma gırdım
kırkım cıktıgında 70 kıloydum
kızım 9aylıkken eskı kılomdaydım
kızım ıkı yasında 58 kıloyum.

53 le hamile kaldım
62 ile doğuma gittim
toplam toplam 9 kilo aldım
kızım 3,5 aylık ben 53 kiloyum
kilolarımı doğumdan 20 gün sonra verdim.:jeyyar:

60 kg hamile kaldim 16 kg aldim simdi bir aylik kizim 67 kiloyum ama cok yiyiorum hem sütüm olsun hemde canim cekyior cabuk acikyiorum rejim yaparim diyordum ama kizimi emdirdigim icin hic düsünmyüoyrum sütüm olsun 6 ay sonra bakalim insallah veririz tüm kilolari hata daha ince oluruz

64 le hamile aldım 82 ile doğuma girdim çıktığımda 77ydim yani gide gide 5 kilo gitmişti üstelik normal doğumdu..kalan kilolarımıda 3-4 ay kadar sürede verdim ama çabaladım biraz..6. ayı bekleyemedim..hemen yürüyüşe başladım,çok dikkat ettim çok sıvı tükettim sütümde çok oldu..

şimdi yine 64 le hamile kaldım bakalım akibetimiz ne olacak

58 kilo hamile kaldm. 75 kiloyken doğum yaptım. kızım 51 günlük şuan 65 kiloyum. emziriyorum herşeyi yiyo diyet yapmıyorum bebişim için. bakalım bu 7 kiloyu nasıl vereceğiz.

bende 10.5 11 kilo almıştım hamileliğim boyunca. İlk aylar kusmaktan kilo almak yerine hep vermiştim ,
şu anda 2 kilom var kızım 3aylık oldu. Kendimi tutamıyorum sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum malesef, kilolu değilim ama göbek çevremi genişlemiş hissediyorum. sezeryan olduğum içinmidir nedir bilmem oturduğum zamanlarda karnım kemerimin üstüne taşıyo sanki, ayaktayken hiçbişey yok. sanırım egzersizle düzelicek bide bu üst bacaklardaki şişler nasıl inicek bilen var mı?

inci canım son adet tarihini ver birde güzel söz yaz sana ticker hazırlayım..topice yazdım ama çıkmışsın...

incitanir ben temmuz topicine gidiyorum...oraya gel istersen orda yapalım sana ticker...olurmu tatlım...

57 kiloyla hamile kaldım. 66 kiloyla doğuma gittim. sezeryandı. doğumdan 3 gün sonra 60-61 arasıydım. sadece 5-6 kilo gitmişti. doğumdan 2 hafta sonra eski kilomdaydım. şimdi 36 günlük bebeiğim 56 kilodayım. depodan yakmaya başladım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…