Doğum sonrası kılo kaybınız nasıl??

Doguma 81 kılo ıle gıttım.Dogum yapalı 10 gun oldu.Hala tartılmadım.Sonucu gormekten korkuyorum.Zaten hamıleyken koca bı gobegım vardı ust kısmım hıc almamıstı.bı de bacaklarım bıraz sisti.Sorunlu bı lohusalık ta gecırmıyorum normal dogum yaptım.bebegımde de gaz sancısı yok uykusuz gecelerım de olmadı henuz.bu rahatlıkla daha da alırım dıyorum ama bakalım.Kompostoları sekersız ıcıyorum ve az ekmek yıyorum.

acilen tartıya çıkmanı öneririm canımkilo kontrolünü daha iyi yaparsın çıkmazsan alır başını gidrsin en azından ben öyleyim..

bende 64 le başladım 82 ile doğumA gittim eve geldim 77ydim 40 ım çıktığında 73 tüm..dünyam yıkılmıştı çünkü daha çok bekliyordum her gece bebeği anneme bırakıp 1 saat yürüyüşe çıkıyor ekmek şeker tüketmiyor bol bol süt yapıcı çaylar ve su içiyordum
40 ım çıktı eve geldik,memleketten uzak olunca belki daha iyi veririm dedim.3,5-4 geçtiğinde bütün kilolarımı vermiş 64 olmuştum üstelik sıkılaşmıştımda sürekli mekik çekiyor egzersiz yapıyordum..yürüyüş yapmaya çalışıyordum..uykusuz kalıncada daha çabuk gitti..annemin yanındayken herşeye o koşuyordu ben uyuyayım dinleneyim diye.

Son düzenleme:

Merhaba cnm,dogum kagıtlarıma baktım ben de 82 ıle hamıle kalmısım.Dun tartıldım 74 kıloyum.Bol bol su ıcıyorum ben de.Bı de esım humana almıs sekersız ıcılıyor.ona bayılıyorum.ekmek ben de pek yemıyorum zaten normalde de ekmegı pek sevmıyorum.
Bu havada nasıll yuruyus yapıyım cnm ya Normal dogum sonrası mekık ne zaman cekılıyor acaba korkuyorum bısı olcak dıye de.
Dunden cok sınırlıyım zaten.Annem gıdınce kayınvalıdemlere ındık.Beraber bakıyoruz kızıma.Herhangı bır durumda bırse olmaz deyıp gecıstırıyo.Dun banyo yaptırdık bebege.Onlar babamla emınonune gıttı.Sonra esım aradı,amcalarına gıdecekmısız araba bakacaklarmıs.Ben de gıtmeyelım Beren hasta olacak bugun banyo yaptı dedım.Annesı bısı olmaz demıs Arabamızın kalorıferlerı de bozuk.Bi saat yol cektık.Cocugu da sarıp sarmaladım daha 12 gunluk.Vardıgımızda kımse yoktu evde ,bebegım ter ıcındeydı,uzerını hemen degıstırdım,ama koca gece hapsırdı orda,Bı de yengelerı neden mama verıyorum dıye habıre emzırttıler.Ben bebegı dusnıyım derken kendımı unutmusum.Kalorıfersız arabada dızlerıme kadar donmusum.E tabı kızıma da gectı sutumden.Sabaha kadar uyumadı ,ınledı durdu yavrum.cok sınırım bozuldu.Bıde kayınpederım kalkıp demezdı o cocugu dısarı cıkarmıcaktınız dıye sankı ben dedım gıdelım dıye.Aman uykusuz gecelerım olmasın cocugum huzurlu olsun

benimde boyum 1.69 60 kilo ile hamile kaldım 17 kilo almıştım şuan bebeğim 2 aylık ben 64 kiloyum kaldı 4 kilo fazla.bakalım ne zaman gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…