- 30 Eylül 2014
- 56
- 10
- 98
- 33
- Konu Sahibi Nergiskaraca
-
Ayy insallah bendede oyle olurAdet olunca kesinlikle azalıyor. Ben hamile kalmadan önce kilo almıştım o yüzden hamileyken dikkat ettim 6 kilo aldım sadece. 72 ile doğum yaptım 8,5 ay oldu. Geçen aya kadar hala 72 kiloydum sonra adet oldum geçen ay hoooop birden indi şişliğim. 4 kilo gitti direk :) Adet olasıya kadar ne yaptıysam fayda etmedi 100 gr bile gitmedi daha üstüne koydu. Adet olunca gider kilolarınız.
İnşallah. Aslında mümkün olsa dışarıda yürümek istiyordum ama yalnızım gurbetteyim. Kızım olduğu için alternatif olarak bu geldi aklıma.İnsallah verirsin cnm ama bende ilk gebelikten sonra kullandim bir iki hafta sonra sikinti basti beni biraktim insallah ise yarar
İyi yapmissin benim esimin akrabalari hep yanimda ama hayir yok hic yardima gelmiyorlar anca yemeye icmeye geliyorlar ve cocuklarini yolluyorlar birde onlarla ugraaiyom daha kendi isimi yapamiyorum yardima cagiriyorum hep isleri varhafsanin annesi .!.:İnşallah. Aslında mümkün olsa dışarıda yürümek istiyordum ama yalnızım gurbetteyim. Kızım olduğu için alternatif olarak bu geldi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?