iştte o gobektekı kalıyor yav bendede var çok canımı sıkıyorDogumdan sonra hafta kontrolunde tartildim 10 kilo gitmisti kaldi 4 5 kilo oda gobekte kaldi insallah gider oda
kalcalar gidiyor göğüsler sut var diye büyük benım erken kesılınce küçüldüler,kılolatın kalıcı dehil yani:)bnm gobek gittide kalca kaldi pantolonlR olmuyo goguslerdende ustler olmuyo yine hic birseyim yok modundayim :)
Kalçada gider zamanla göğüslerde arkadaşın dediği gibi süttenbnm gobek gittide kalca kaldi pantolonlR olmuyo goguslerdende ustler olmuyo yine hic birseyim yok modundayim :)
Ben de 13 kilo aldım 7 si gitti. 22 gun oldu dogum yapali. Sezeryandan 2 ay sonra doktorum spira basla dedi. Simdi sadece yürüyüş. .. sen ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak. Ben hamilelikten önce aerobik step yapıyordum cok ozledim ama bebek cok kucik birakamam. Anca subat mart gibi o tarihe kadar bi çözüm bulmaliyimBen 13 kilo almıştım toplamda bebeğim 19 günlük 9 kilo verdim azcık göbişim var oda gidecek biliyorum sezeryanla doğum yaptım bu arada korse aldım ama sıkıldım kullanamadım doktorumda bi işe yaramaz demişti zaten bence haklıymış yakında sporada başlıcam zaten taş gibi hatun olcam taş güveniyorum kendime
Ben b-fit varya spor solanları yarım saat egzersiz yapıyosun ona gitmeyi planlıyorum hamile kalmadan önce denemeye gitmiştim yarım saat spormu olur diyodum ama afedersin kıçımdan ter atmıştı oyüzden ona başlamayı düşünüyorum hem saat olarakda az olduğu için eşim idare eder diye düşünüyorum eğer olmadı gidemezsem evde platea yapıcam önceden yaptım çok faydasını görmüştümBen de 13 kilo aldım 7 si gitti. 22 gun oldu dogum yapali. Sezeryandan 2 ay sonra doktorum spira basla dedi. Simdi sadece yürüyüş. .. sen ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak. Ben hamilelikten önce aerobik step yapıyordum cok ozledim ama bebek cok kucik birakamam. Anca subat mart gibi o tarihe kadar bi çözüm bulmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?