dogum sonrasi kilo

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
dogum kismi bittti 13kilo ile doguma girdim 5 kilo vermisim sadece dogumdan donra gobek desen 5 6 aylik var gerci sutum az diye yedi durmadan cok sukur artti mama vermiyoruz artjk cok sukur sizde durumlar ne

8-9 kilo gitti eski kilo için 10 kilo daha gitmesi lazım

benımde 6 kkılo gıttı 7-8 kılo daha var ama bende yıyorum sut olsun dıye

Ben de 12.5 kg ile girdim 5 kg gitti. Gobek de duruyo 5 aylik. Emzirmeyle gider bakalim yaaa. Su an agrilarimdan kiloyu dusunemiyorumm kizlar vallaha

20 kg almıştım, doğum yapalı 10 gün oldu, sadece 6,5 kilo gitti, ama süt için sürekli yiyorum, kilo umrumda değil, annelik psikolojisi bambaşkaymış, sütüm olsun da kilo falan umursamıyo insan eskisi kadar...

bir yıl oldu eskı kıloma dönmem için 3kılo fazlalıgım var ama gobek sarkması kaldı ve acayıp moralim bozuluyor,sütüm olmadığı ıcın emzıremedım beş ay emdi sadece kesıldı sonra, rmziren anneler daha kolay ve fazla kılo verıyor dert etmesin

Dogumdan sonra hafta kontrolunde tartildim 10 kilo gitmisti kaldi 4 5 kilo oda gobekte kaldi insallah gider oda

Doğuma kadar 12 kilo aldım sezeryanla doğum yaptım 12 gün oldu 7 kilo gitti 5 kilo kAldı ama süt olsun diye çok yiyorum zaten sütten sonra acıkıyorum da gözüm dönüyosabah akşam sezeryan korsesi kullanıyorum dr um önerdi göbeğimi küçültmede toparlamada baya etkili oldu doğumda 10 cm incelmişti göbeğim doğumdan sonra da 12 günde 8 cm incelmiş.

13 kiloyla doğuma gittim. Şuan beneğim 20 günlük. Normal doğum yaptım. 11 kilom gitti sadece 2 kilom kaldı. Onuda takmıyorum zamanla gider. Zaten sütüm için yemem lazım. Emzirdikçe ciddi anlamda acıkıyorum kan şekerim düşüyo :-(

• Beğen
Reactions: ktg
bnm gobek gittide kalca kaldi pantolonlR olmuyo goguslerdende ustler olmuyo yine hic birseyim yok modundayim :)

bnm gobek gittide kalca kaldi pantolonlR olmuyo goguslerdende ustler olmuyo yine hic birseyim yok modundayim :)
kalcalar gidiyor göğüsler sut var diye büyük benım erken kesılınce küçüldüler,kılolatın kalıcı dehil yani:)

Kalçada gider zamanla göğüslerde arkadaşın dediği gibi sütten :-) ben hemen eski halime döndüm. Bu kadar çabuk beklemiyodum ilk bebek acimelerinden olduğum için 6 ay falan sürer sanıyodum. Senin bebiş kaç günlük canm ?

:KK9:Ben 13 kilo almıştım toplamda bebeğim 19 günlük 9 kilo verdim azcık göbişim var oda gidecek biliyorum sezeryanla doğum yaptım bu arada korse aldım ama sıkıldım kullanamadım doktorumda bi işe yaramaz demişti zaten bence haklıymış yakında sporada başlıcam zaten taş gibi hatun olcam taş güveniyorum kendime

:KK9:Ben 13 kilo almıştım toplamda bebeğim 19 günlük 9 kilo verdim azcık göbişim var oda gidecek biliyorum sezeryanla doğum yaptım bu arada korse aldım ama sıkıldım kullanamadım doktorumda bi işe yaramaz demişti zaten bence haklıymış yakında sporada başlıcam zaten taş gibi hatun olcam taş güveniyorum kendime
Ben de 13 kilo aldım 7 si gitti. 22 gun oldu dogum yapali. Sezeryandan 2 ay sonra doktorum spira basla dedi. Simdi sadece yürüyüş. .. sen ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak. Ben hamilelikten önce aerobik step yapıyordum cok ozledim ama bebek cok kucik birakamam. Anca subat mart gibi o tarihe kadar bi çözüm bulmaliyim

Ben de 13 kilo aldım 7 si gitti. 22 gun oldu dogum yapali. Sezeryandan 2 ay sonra doktorum spira basla dedi. Simdi sadece yürüyüş. .. sen ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak. Ben hamilelikten önce aerobik step yapıyordum cok ozledim ama bebek cok kucik birakamam. Anca subat mart gibi o tarihe kadar bi çözüm bulmaliyim
Ben b-fit varya spor solanları yarım saat egzersiz yapıyosun ona gitmeyi planlıyorum hamile kalmadan önce denemeye gitmiştim yarım saat spormu olur diyodum ama afedersin kıçımdan ter atmıştı oyüzden ona başlamayı düşünüyorum hem saat olarakda az olduğu için eşim idare eder diye düşünüyorum eğer olmadı gidemezsem evde platea yapıcam önceden yaptım çok faydasını görmüştüm

12 kilo alıp 72 ile doğuma girmiştim 10. günde 63'e düştüm, 3 kilo kaldı ama eski kotlarıma giremiyorum kalcalardan:KK43: sezaryen olduğu için biraz göbek de var

16 kilo almıştım 5 kilosu hala duruyor birde süt olsun diye yemeye devam. göbek sanki 5 aylık basenlerdekinleri nasıl vereceğim bilmiyorum...

Selam kızlar
Ben Eylül annesi olacaktım ama kızım Ağustos'ta geldi. Anlayamadığım bir hız ve şekilde hamileliğimde 35 kg aldım hayatım boyunca 55 kg bile olmadım ama iştahım olmamasına rağmen abur çubuk yemediğim halde 85 kg iledoğuma girdim
Sezeryan oldum. Doğumdan sonra 82 kg idim. Bir hafta sonra 75 e indim. Şu an 67 yim ve diyet yapmıyorum çünkü zaten tek öğün kahvaltı yiyen biriyim. Akşamları çok acıkırsam meyve ya da yoğurt falan yiyorum.
Emzirmenin kilo verdirdiğine pek inanmıyorum. Göbeğim çok az var o da sanırım 17 kg fazla olmamdan kaynaklanıyor.
Bebeğim kolik sürekli hareket halindeyim.
Şubat'a kadar eski kiloma kavuşmayı planlıyorum aksi halde işe başlamam sıkıntı olacak, hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor

Back
X