- 22 Aralık 2019
- 343
- 336
- 103
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Aynı dertten müzdaribizBende dogumdan sonra kiloyu vermek istemiyorum. Vermemek için ne yapılır acaba. Cok düşük kiloyla hamile kaldım şuan cok güzel oldum keske kilom kalsa.
Ilk çocuğunuz mu bu? Bazi sezeryan dogumlarda o göbek kalıyor gördüğüm..
Merhaba kızlar doğumdan sonra kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? Ben su an hamile kaldığım kiloda olmama rağmen eski kıyafetlerimi giyemiyorum. Göbek kısmında bir genişleme ve fazlalık var sanki. Mekik ile bu düzelir mi dersinizya da siz neler yaptınız
Sizin mesajınızı görünce umudum iyice kırıldı siz 3 cocukta alamadıysanız ben tekinde alamam hicAynı dertten müzdaribiz
Duzelir canim. Zaman icinde gidiyo o gobek. Ikiz dogurdum odemler vs. Gitmesine ragmen dedigin gibi pantolonlarin karin kismi kolay kapanmiyodu. Kilo verdim haliyle karnimdan da gitti zaten alt kismi vardi. dumduz oldu eski pantolonlardan da kucuk pantolon giyiyorum. Zaman icinde gidecek hepsi. Bu esna da evde hafif karin egzersizi lesli falan yapabilirsin daha hizli sonuc alirsinMerhaba kızlar doğumdan sonra kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? Ben su an hamile kaldığım kiloda olmama rağmen eski kıyafetlerimi giyemiyorum. Göbek kısmında bir genişleme ve fazlalık var sanki. Mekik ile bu düzelir mi dersinizya da siz neler yaptınız
Inan yediğimi 100 kilo insan yemiyordur. Vücudum çok nankör bir vücut almıyor bir türlü. Emzirirken biraz alıyorum sonra hooop çöp oluyor hepsi. Ablam benden zayıftı tek çocukla tombalak oldu. Göğüsleri sırf 50 kilo oldu bakıp kıskanıyorum artık.Sizin mesajınızı görünce umudum iyice kırıldı siz 3 cocukta alamadıysanız ben tekinde alamam hicama bazi kadinlar var ben ilk evlendigimde senin gibiydim diyor fotolarını gösteriyor gercekten 50 52 47 kilo falan ama suanda 70 80 kilo. Biz ölene kadar zayıf kalcaz herhalde
Evet ilk çocuğum normal doğum yaptım,13.5 kilo aldım şimdi belki 1 kilo falan kaldı hamile kalmadan önceki kilomaBende dogumdan sonra kiloyu vermek istemiyorum. Vermemek için ne yapılır acaba. Cok düşük kiloyla hamile kaldım şuan cok güzel oldum keske kilom kalsa.
Ilk çocuğunuz mu bu? Bazi sezeryan dogumlarda o göbek kalıyor gördüğüm..
Ben hiç kusmadım58 le hamile kalıp 50 ile doğuma gittim 3 çocuk annesiyim 2 yaşına kadar emzirdim sürekli hala kılom 55 nasıl kilo alıyorsunuz bana da soyleyin allah rızası için
Ben hep kustum ama normal hayatta da bu böyleBen hiç kusmadımmide bulantım falan olmadı yani. Bazıları kusmaktan kilo veriyor
Cok oldu 9 ayDoğumdan sonra mekik çekilmez diye biliyorum ama ne kadar süre geçtiği önemli.
Eskiler doğumdan hemen sonra sararlarmış karınlarını 40 gün sıkı sıkı, toparlanırmış o zaman.
Ben de hep böyle diyenlere özeniyorum asıl siz nasıl yapıyorsunuzAynı dertten müzdaribiz
Ben de hep böyle diyenlere özeniyorum asıl siz nasıl yapıyorsunuz
Aslinda Cok kilo da almamissiniz acaba karın deforme oldu da ondan mi öyle duruyor . Sizin sıkılasmaya ihtiyacınız var sanırım.Evet ilk çocuğum normal doğum yaptım,13.5 kilo aldım şimdi belki 1 kilo falan kaldı hamile kalmadan önceki kiloma
Bende hic kusmadım suan 22.haftadayiz 6 kilo aldım. Kendimi tanıyamıyorumBen hiç kusmadımmide bulantım falan olmadı yani. Bazıları kusmaktan kilo veriyor
Aslında çatlağım da olmadı. Ama eskiden düzdü. Şimdi oturunca katlanıyor canımı sıkıyor bir bölgedeAslinda Cok kilo da almamissiniz acaba karın deforme oldu da ondan mi öyle duruyor . Sizin sıkılasmaya ihtiyacınız var sanırım.
Bende hic kusmadım suan 22.haftadayiz 6 kilo aldım. Kendimi tanıyamıyorumdaha sofradan kalkarken midem kazınıyor. Kendi yumurtalarimi yiyorum kocam anliyor doymadigimi tabagindan ikram ediyor ondan da yiyorum. Cok dalga gectim millet buldumcuk oluyor hamileyken şunu bunu asereyim de kocam benle ilgilensin diyor herhalde 30 kilo aliyor diye. Al işte başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?