Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sezeryanlamı doğum yaptın normalmi sezeryanla mekik zararlı diye biliyorumda
Teşekkür ederimmmm.Ben nasılmı kg verdim öncelikle bende sezeryan yaptım ama 40 ım çıktıktan sonra platese başladım zorlandığım yerde bıraktım bazı hareketleri hiç yapamadım yerde ters dönmüş böcek gibi çırpınıyordum düşünün yani yavaş yavaş yapmaya başladım insan çok seviniyo. yediklerime dikkat ettim sabah kahvaltıda yumurta falan yedim öğleden sonra çok az bişiler atıştırdım akşam yemeği sebze ağırlıklı yedim ekmeği çok azalttım su bol içtim. Oğlum hala emiyo o yüzden diyet denediğim gün göğüslerde süt kalmadı diyet yapamadım 6 ay bitene kadarda emecek inşallah. Eski kıyafetlerime giriyorum ama sezeryandan dolayı göbekte sarkma var o toparlanmadı. Bende bi zamandan beri plates yapmaya eriniyorum tekrar başlayıp göbeği toparlamam lazım. tavsiyem şeker un tarzı yemeyin eğer emziriyorsanız zaten vucut günlük süt üretimi için kalori yakıyo kolunuzu bile kıpırdatmanıza gerek kalmadan kg öyle gidiyo. tabi dikkatli beslenmek en önemli kural.