Doğum sonrası kilolarımız ne durumda kaçmayın gelin bakayım buraya :))

yaş 19
boy 1.70
doğum öncesi kilo 63
doğum kilosu 73
şimdiki kilo 70
verilecek kilo 8
doğum 13/10/2009

kesinlikle vermeliyim bu kilolarıı yazz geliyorrr ne giyeceğim bu haldee....bilmiyorumkismile

hepinize kolay gelsin arkdaslar
bende bu sabah tartildim 61 .7 kg olmusum hamilelik baslangic kilom 72 ydi
boylece 10 kg eksiye dustum (safra kesesi rahatsizligimdan oturu)
yarin fitnessa baslayacagim 5-6 kg daha verirsem insaallah formuma kavusacagim..

yas:24
boy:1.65
hamilelik oncesi 72
doguma giderken :72
simdi: 62
hedef:57 kg verilmesi gereken 5 kg...

Son düzenleme:
doğum baslangıcı 57
doğum 80
şimdi 61 kiloyum :)

az kaldı bakalım .. dun kot aldım artık kendıme 27-32 oldu inanamadım stıs elemanı 28 denk gelıyo dığer markalarla dedı ama ... moralmen cok mutlu oldum yani :)

ya kızlar benim boyum sizin kadar olsa ben kilo milo takmam
bende bir kilo fazla beş kilo gibi duruyo
mafoldumben

yas 21
boy 1.67
hamıle kalmadan 5 ay önce 54 klıo
hamile kaldıgında 60
doguma girerken 71
şimdi 65
doğum tarihi 1/10/2009
hedef 55
vermem gereken 10 :(((((

yas 27
boy 1.70
hamilelik oncesi 62
doguma girerken 77
simdiki 65
hedef 55 kilo
verilmesi gereken 10 kg

boy :1.58
hamilelik öncesi kilo: 54
doğum kiloso : 65
şimdiki kilo : 55
hedef :50
verilmesi gereken 5 :((((((

bende sezeryan oldum.bebegim 3.5 aylikken doktorumda randevum vardi.bana artik her sporu yapabilirsin dedi.tabii yapanaasempatiksalakcinni

Teşekkür ederimmmm.Ben nasılmı kg verdim öncelikle bende sezeryan yaptım ama 40 ım çıktıktan sonra platese başladım zorlandığım yerde bıraktım bazı hareketleri hiç yapamadım yerde ters dönmüş böcek gibi çırpınıyordum düşünün yani yavaş yavaş yapmaya başladım insan çok seviniyo. yediklerime dikkat ettim sabah kahvaltıda yumurta falan yedim öğleden sonra çok az bişiler atıştırdım akşam yemeği sebze ağırlıklı yedim ekmeği çok azalttım su bol içtim. Oğlum hala emiyo o yüzden diyet denediğim gün göğüslerde süt kalmadı diyet yapamadım 6 ay bitene kadarda emecek inşallah. Eski kıyafetlerime giriyorum ama sezeryandan dolayı göbekte sarkma var o toparlanmadı. Bende bi zamandan beri plates yapmaya eriniyorum tekrar başlayıp göbeği toparlamam lazım. tavsiyem şeker un tarzı yemeyin eğer emziriyorsanız zaten vucut günlük süt üretimi için kalori yakıyo kolunuzu bile kıpırdatmanıza gerek kalmadan kg öyle gidiyo. tabi dikkatli beslenmek en önemli kural.

Teşekkür ederimmmm.Ben nasılmı kg verdim öncelikle bende sezeryan yaptım ama 40 ım çıktıktan sonra platese başladım zorlandığım yerde bıraktım bazı hareketleri hiç yapamadım yerde ters dönmüş böcek gibi çırpınıyordum düşünün yani yavaş yavaş yapmaya başladım insan çok seviniyo. yediklerime dikkat ettim sabah kahvaltıda yumurta falan yedim öğleden sonra çok az bişiler atıştırdım akşam yemeği sebze ağırlıklı yedim ekmeği çok azalttım su bol içtim. Oğlum hala emiyo o yüzden diyet denediğim gün göğüslerde süt kalmadı diyet yapamadım 6 ay bitene kadarda emecek inşallah. Eski kıyafetlerime giriyorum ama sezeryandan dolayı göbekte sarkma var o toparlanmadı. Bende bi zamandan beri plates yapmaya eriniyorum tekrar başlayıp göbeği toparlamam lazım. tavsiyem şeker un tarzı yemeyin eğer emziriyorsanız zaten vucut günlük süt üretimi için kalori yakıyo kolunuzu bile kıpırdatmanıza gerek kalmadan kg öyle gidiyo. tabi dikkatli beslenmek en önemli kural.

Tabi bunların yanında yaş ve bünye mevzuuda önemli. ben ilk kızımda neredeyse 40 ında eski halime dönmüştüm. toplamda 12 kilo almıştım çünkü, bu kızımda 20 kilo alınca endazem şaştı zaarrrr....kaydirigubbakcemile4 . darısı başımıza canımmm..

Son düzenleme:
adım yasemin yaş 25 boy 1.67 doğum kilosu 78 doğumdan sonra 70 doğum tarihi 05/10/2009 şuanki kilo61.5 hamilelik öncesi 60 hedef kilo 58

:sm_cool:acranid yas: 27 boy: 1,63 d.o.kilosu: 54 d.tarihi: 21.10.2009 s.kilosu:59.6 verilmesi gereken kilo: 4

Back
X