- Konu Sahibi minikkus24
merhaba kızlarbenim oğlanda 4 aylık oldu. benimde vermem gereken 10 kilom kaldı. aşağı yukarı 1.5 ayda 10 kilo verdim. ekmeği sadece sabahları çok ince bir dilim yiyorum yanında biraz peynir bolca yeşillik domates ve ceviz. hergün muhakkak bulgur yada yarma (Buğday) tüketmeye çalışıyorum. şimdi öğle yemeğimi yiyorum sebzeli bulgur pilavı valla bazen patlıcanda koyuyorum çok güzel oluyo.yanında yoğurt ve taze soğan ekmeksiz tabiki. akşama çorba içiyorum yine ekmeksiz. ben havuç patates ve kuru soğan koyarak mercimek corbası tercih ediyorum çoğu zaman çok doyurucu ve vitaminli oluyo. şimdi çorbayıda yaptım ben süzgeçten geçiriyorum onu altına suyu aktı vitaminli vitaminli sebzeleri ezmeden aaltına akan sudan benim oğlanada içirecem bakalım beğenecekmi. birde açıktıkca aralarda yeşil elma yiyorum. öyle böyle deken 10 kilo gitti darısı kalan 10 kiloya inşallah. 15 gün sonra işe başlıcam tekrar henüz hiçbir kıyafetime giremiyorum bu 15 günde 2-3 kilo daha versem çok güzel olacak
canim gayet saglikli gorunuyor menun ama ben menunde protein ve kalsiyum urunleri goremedim...???:uhm: