- 18 Haziran 2015
- 4.578
- 45.514
- 708
Bende alacağım ama nasıl bişey alsam bilmiyorumBende bugün aldım. Hiçbirşeyine bakmadım çokda anlamam zaten. İnşallah kullanabilirim
Ya ben de alıcam canım ama aynı durumdayız nerden hangisinden alsam bilmiyorum hiçte fikrim yokBende alacağım ama nasıl bişey alsam bilmiyorum
Bı daha ki kontrol de doktora sormak en mantıklı olan sanırımYa ben de alıcam canım ama aynı durumdayız nerden hangisinden alsam bilmiyorum hiçte fikrim yok
Ben ebebekten aldım dün canım korseyi. külot gibi giyiyosun göğüse kadar geliyoBı daha ki kontrol de doktora sormak en mantıklı olan sanırım
Mideli korse yaziyor bazilarinda oyle mi senin ki?Ben kilot gibi giyilen aldim korse baska magazadan . Korse gibi sıkmıyor yanliz sarıyor sadece. Gobek belli oluyor . Cok bi ise yaramiyor oyle olunca .e bebektekini bilmem. Belki memnun kalirsiniz. Korseyi gogse kadar uzanani almayin. Emzirme zor oluyor. Cok terletiyor. Karin bolgesi icin alin sadece. Bide dogumdan sonra alin zaten ilk hemen drlar onermiyor. Zamaniniz olacak . Biraz sıkmasi lazim.
Kesinlikle tak derim ben sadece bel korsesi olanlardan takmıştım ameliyattan sonra ayağa kalktığım gibi başka türlü kalkamadım zaten sonra aksattım kullanmayı ama kullanmam gerek diye doktorum söylemişti ama dediğim gibi benimki sadece bel korsesiydiKızlar doğumdan sonra korse giymek gerekiyor mu nasıl bı korse giyilmeli
Evet mideli korse kilot gibi. O ise yaramiyor. Normal korse alin . Bende gogusaltina kadar olani aldim . Emzirme zor oldu ve ustu kaydi yada ezdi zor oldu. Oda uygun olmadi. Karninizi kadar olani alin . Daha rahat oluyor.Mideli korse yaziyor bazilarinda oyle mi senin ki?
Bende bı bakayım alayım bendeBen ebebekten aldım dün canım korseyi. külot gibi giyiyosun göğüse kadar geliyo
Doğum mayısta yazın korse giymek zor olacak ama göbek kalsin istemiyorum nasıl yapacağım bilmiyorumKızlar bence korse külot alın aşağıdan giyildiği için göbeği yukarı doğru toparlayarak giyiliyor benimki de göğüse kadardı ama tam göğüs altına gelmiyor kaburgaların biraz yukarısına denk geliyor bide iki tane alın ilk korseyi Doğum yapacağınız kiloya göre alın bedeninizden bir beden büyük olmalı amaç sadece toparlasın bile sıkıyor zaten. Diğer korseyi bi beden küçük alın bedeninizden onu da bi iki ay sonra kullanın
Biraz katlancan artık canım benimde 20 nisandı doğumum 6-7 ay hiç çıkartmadan giydim sadece geceleri çıkarttımDoğum mayısta yazın korse giymek zor olacak ama göbek kalsin istemiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
Yazın korse giymek zor olacak ama göbek kalsin istemiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum olmazsa bende senin gibi ilk başlarda şal falan sararim sıkıca sonra yaza uygun Bir korse alırımYakamozun dedigi gibi mideli korseyi bir beden buyuk ameliyat sonrasi kullanabilirsiniz. Masraf yapmak istemiyorsaniz . şal sarin . Ben şal sardim . Korse dogru duzgun kullanmadim aldiklarim uymayinca . Baskada almadim gobek kaldi . Simdi ikinciye hamileyim dogum sonrasi kullanicam mutlaka. İyice sarkacak
Faydasını gördün ama dimi canımBiraz katlancan artık canım benimde 20 nisandı doğumum 6-7 ay hiç çıkartmadan giydim sadece geceleri çıkarttım
Bana külot gibi olanlar daha iyi dediler canım o yüzden öyle aldım ama inşallah öyledirSadece bel bölgesin için olan korseler var onlar nasıl acaba kilot gibi olan daha mı iyi
Bayağı gördüm canım karnım o kadar büyüktü ki birde 24 kilo almıştım ona rağmen göbeğim hiç kalmadıFaydasını gördün ama dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?