doğum sonrası korunma

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
Arkadaşlar herkese iyi günler hayırlı pazarlar dilerim. Bebeğim yaşını doldurmak üzere ve emziriyorum. Doğumdan sonra 3 aylık iğneye başladım 2 sefer vuruldum ve 3. seferi unuttum. Doktorum tekrar adet olmamı bekledi ve şuana kadar prz. ile korunduk. Son zamanlarda eşim artık prz. istemediğini hiçbir şey anlamadığını söyledi.

sorum şu ki.. Deri altı implant taktıran var mı acaba? Antalya da deri altı implant taktıran varsa nerde taktırdı. Hafta içi çalışıyorum zırt pırt hastane izni alıp gezemiyorum. Telefondan fiyat bilgisi vermiyorlar. Ne kadara taktırdınız acaba ve ne kadar süren bi işlem. Iş yerinden ona göre izin alıp gidip taktırıp dönmem gerek.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merak eden olursa deri altı implant taktırdım. Kibrit çöpü gibi bi aparat sol kolun iç kısmını iğne ile uyuşturup takıyorlar. Acı hissetmiyorsunuz. 3 gün oldu taktıralı ve alıştım bile. Adette düzensizlik yapabiliyormuş. Şimdilik iyi gibi etkiside 3 yıl. Denemek isteyen olursa diye bilgi vermek istedim. Ülkemizde yaygın olmasada gayet iyi ve uygun bir korunma yöntemi. Tek seferde veriyorsunuz biraz pahalı gibi geliyor ama 3 yıl hem kafanız rahat hemde maddi açıdan 3 yılda daha kazançlı olursunuz.

gecmis olsun yorumları merak ediyordum yan etki gibi durumlarida ilerde bilgilendirirseniz seviniriz ne kadar odediniz

gecmis olsun yorumları merak ediyordum yan etki gibi durumlarida ilerde bilgilendirirseniz seviniriz ne kadar odediniz
350 tl takma parası 500 tlde implant parası yani 850 tl ödedim. Taktıralı 10 gün olacak ama bir sıkıntı yaşamadım şuanlık. Rahatsızlıkta vermiyor. 5 yada 6. gün kısa süreli bi kanama oldu 1 saat kadar onun haricinde şimdilik bir sorun yaşamadım.

Back
X