Doğum sonrası normal mi

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
merhaba arkadaşlar doğum yapalı 6 ay olacak.. zor doğum oldu biraz bebeğim iriydi.
Hala cinsellik sırasında acı hissediyorum ilk başta özellikle..
Ve hiç zevk almıyorum nedense bilmiyorum eşim baya uğraşıyor özen gösteriyor bana da ama yok.. belli etmek de istemiyorum ona.
Hoşuma gidiyomuş gibi falan yapıyorum. Eskisi gibi dokununca mesela bazı bölgelere zevk alamıyorum
Normal mi bu zamanla geçer mi?

Evet geçer. Aynı dönemlerden geçmiştim. Eskiden zevk aldığım yerlerden almamaya başlamıştım ama zamanla geçti. Kendine biraz zaman tanı ;)

merhaba arkadaşlar doğum yapalı 6 ay olacak.. zor doğum oldu biraz bebeğim iriydi.
Hala cinsellik sırasında acı hissediyorum ilk başta özellikle..
Ve hiç zevk almıyorum nedense bilmiyorum eşim baya uğraşıyor özen gösteriyor bana da ama yok.. belli etmek de istemiyorum ona.
Hoşuma gidiyomuş gibi falan yapıyorum. Eskisi gibi dokununca mesela bazı bölgelere zevk alamıyorum
Normal mi bu zamanla geçer mi?
Coook uzun yillar olmus bunu yazali ama, hatirliyor musunuz? Ne zaman eskisi gibi olmustu? Ben de dogum yapali 6 ay oluyor ve ayni sekilde ilk giriste inanilmaz aci cekiyorum her seferinde…

Coook uzun yillar olmus bunu yazali ama, hatirliyor musunuz? Ne zaman eskisi gibi olmustu? Ben de dogum yapali 6 ay oluyor ve ayni sekilde ilk giriste inanilmaz aci cekiyorum her seferinde…
Bende aynı sorunları yaşadım çok zordu ama farkına varmadan zamanla geçti bide emziriyosaniz hormonlardan dolayı da oluyomus öyle sorunlar

Back
X