- Konu Sahibi herseygizlisakli
-
Hissetmen de mumkun degil. Bebisinle.ilgilenmekten ve hormonlarin normale donmesine ugrasmaktan ese odaklanilamiyior. Ama araya sogukluk girerse ordan donmek daha kotu. Ben ilk zamanlar isteksizlik yasiyordum mesela. Adet de olmadim emzirdigim sure boyunca. Dr normal oldugunu bazi kadinlarin emzirme kaynakli adet gormedigini ve hormonlarin normale donmedigi icin de isteksizligin olagan oldugunu soylemisti. Fakat kendini biraz zorlamalisin. Senin icin aradan yeterli zaman gecip eski tempona dondugunde esin konudan uzaklasmis olabilir. Yeni duzene bebekli hayata alismaya calisirken herkesi mutlu etmek zor geliyor ama bence yapmalisin. Bebisin biraz buyudugunde hersey normale donucekGünaydın hanımlar,
Doğumdan bu yana 9,5 ay oldu. Çalışmıyorum, izinimi uzattım. Evde bebiş ile zaman geçiriyorum. Eşim ilişkimizin eski formatına dönmesi gerektiğini, 9 ayın eskiye dönüş açısından yeterli bir süre olduğunu düşünüyor. İlişkiden kasıt cinsellik vb işte. Ben ise kendimi bu konuda pek hazır hissetmiyorum. Sizde nasl ilerledi süreç? Daha doğrusu 0 birliktelik değil ama eskisi kadar da olmuyor tabi
Siz bilirsiniz de bebek odadayken sevişmek sağlıklı değil diye biliyorum.Kızım 5 aylık bir kere denedik doğumdan sonra giç keyif vermedi. Odada bebek, göğüslerimde süt. Bir daha da kimse kimseye teklif etmedi. Benim canım zerre istemiyor açıkçası
E bebekle aynı odadayız odada yalnız da bırakamamSiz bilirsiniz de bebek odadayken sevişmek sağlıklı değil diye biliyorum.
Ben öyle okumuştum.E bebekle aynı odadayız odada yalnız da bırakamamYa ben bu işleri bıraktım da merakımdan soruyorum. Aynı odada ama uyuyordu yani yine de mi sağlıksız olur
ahahahaha sabah zaten mümkün değil, gece bebiş uyanmazsa kısacıkDoğum sonrası hayat hiç bir zaman normale dönmüyor ki.
Eskiden haftada 5 defa sevişiyorsanız bazı haftalar 3 bazı haftalar 1 oluyor.
Tavsiyem sabah sevişmesi yerine akşam 8 sevişmesi deneyin.
aynı odada kesin uyandırırızE bebekle aynı odadayız odada yalnız da bırakamamYa ben bu işleri bıraktım da merakımdan soruyorum. Aynı odada ama uyuyordu yani yine de mi sağlıksız olur
Görsel ya da işitsel uyaranları henüz tam olarak anlamdıramasalar da bebekler için psikolojik olarak çok sağlıklı değilmiş. Biz de bebek kamerası kullanıyoruz. Odayı bebekle paylaştığımız için o uyuyor biz başka odaya gidiyoruzE bebekle aynı odadayız odada yalnız da bırakamamYa ben bu işleri bıraktım da merakımdan soruyorum. Aynı odada ama uyuyordu yani yine de mi sağlıksız olur
8 iyidir iyi!!!ahahahaha sabah zaten mümkün değil, gece bebiş uyanmazsa kısacık
Yani uyumak denirse kulağım hep kızımdaBen öyle okumuştum.
Neden odada tek bırakamıyorsunuz,uyurken yarım saat,45 dakika?
Hiç uyumuyor musunuz mesela? Sabaha kadar izliyor musunuz?
Evet tabiiki sağlıksız. Çocuk odada uyurken başka odada sevişeceksiniz. Çocuk her uyuduğunda başında nöbet mi bekliyorsunuz? Kamerayı yada telsizi koyarsınız odaya siz başka odadan oturursunuz. Benim oğlum bir yaşına kadar bizim odada uyurdu ama biz içerde tv izlerdik sevişeceksek başka odada sevişirdik kamerası açık olurdu.E bebekle aynı odadayız odada yalnız da bırakamamYa ben bu işleri bıraktım da merakımdan soruyorum. Aynı odada ama uyuyordu yani yine de mi sağlıksız olur
Bebek kamerası mantıklı teşekkürlerGörsel ya da işitsel uyaranları henüz tam olarak anlamdıramasalar da bebekler için psikolojik olarak çok sağlıklı değilmiş. Biz de bebek kamerası kullanıyoruz. Odayı bebekle paylaştığımız için o uyuyor biz başka odaya gidiyoruz
Tamam öğrendim sağlıksızmış teşekkürler. Bu arada evet nöbet tutuyorum 5 aydır hiç tv izlemedimEvet tabiiki sağlıksız. Çocuk odada uyurken başka odada sevişeceksiniz. Çocuk her uyuduğunda başında nöbet mi bekliyorsunuz? Kamerayı yada telsizi koyarsınız odaya siz başka odadan oturursunuz. Benim oğlum bir yaşına kadar bizim odada uyurdu ama biz içerde tv izlerdik sevişeceksek başka odada sevişirdik kamerası açık olurdu.
Çocuk yanında yapmayın zaten. Yok artık
bence olumsuz değilde olumluyu düşünüm, hayat enerjinizi kazanmaya çalışın, evlilikte bu işler bırakılmamalı, nasılki isteksiz erkeklere kızıyorsak ihmal ediyor diye sizede kızılabilir tarafından düşünün. hem eşler arası oksitosin vb. güzel hormonlarıda tetikliyor, bağlılığı dolayısı ile birbirinize ve bebişinize olan tahammülünüzüde arttırırE bebekle aynı odadayız odada yalnız da bırakamamYa ben bu işleri bıraktım da merakımdan soruyorum. Aynı odada ama uyuyordu yani yine de mi sağlıksız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?