Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum sonrası oluşan çatlaklar konusunda neler yapabiliriz.
ayni durum bendede mevcut kolajen dokum zayif ve catladi 14 yildir catlaklarimla barisiktim ama bir bucuk ay obnce silikon ameliyati sonrasi kurtulmaya karar verdim.tek cozum karin gerdirme baska hicbir yolu yok maalesef eylulde oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayni durum bendede mevcut kolajen dokum zayif ve catladi 14 yildir catlaklarimla barisiktim ama bir bucuk ay obnce silikon ameliyati sonrasi kurtulmaya karar verdim.tek cozum karin gerdirme baska hicbir yolu yok maalesef eylulde oluyorum
Bendede dogum sonrasinda catlaklar ve sarkma olmustu dr nezih karacaya gittim maximus denilen bir radyofrekans ve fraksiyonel lazer tedavisi uyguladi yeni olusan catlaklar oldugu icin ben cok faydasini gordum beraberinde sikilasma programida uyguladilar sonuc gayet iyi
Catlaklarin ne kadar yeniyse aldigin cvp o kadar iyi oluyor incelerden cogu yok oldu derinlerde baya inceldi.maxsimus diye bir cihaz var oda kollojen uretimini uyariyor ve sikilasma sagliyor.bide senin vucudunun kendini yenileme hizinada bagli iyilesme.
Catlaklarin ne kadar yeniyse aldigin cvp o kadar iyi oluyor incelerden cogu yok oldu derinlerde baya inceldi.maxsimus diye bir cihaz var oda kollojen uretimini uyariyor ve sikilasma sagliyor.bide senin vucudunun kendini yenileme hizinada bagli iyilesme.