Doğum sonrası panik atak

dilek2912

İllallah dedim eyvallah demem
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
3.515
1.087
248
Kızlar biriniz yardim edin 6bucuk aylık bebeğim war ve emziriyorum panik atağın war artik ilaç tedavi kullanmak gerekiyormua mihde bulantısı kalp çarpıntısı 160lara çıktı en son vücudunda kasılmalar oluyor hastaneye kaldiriliyor um Dr ilaç sütten bebeğe geçer dedi ama kullanmanın gerekiyor dedi bende emzirmekten vaz geçmek istemiyorum yarim doz kullan o zaman 2saatte emzirme dedi bende düşündüm gece icsem bi tam doz sabaha kadar çocuğa bitek devam sütü versem sabaha sutumu sagip atsam acaba birşey olur mu sabaha kadar emzirmeyip kafam Allak bullak oldu iyice bi yanda bebeğim bi yanda psikolejim çok zor durumdayim

Panik atak benimde var ama tabi evli degilim ben ama ilac kullanmiyorum yani üstüne gitmek istiyorum korkularimin ilac kullanmak onemli doktorlar gerekiuor derse gereklidir muhakkak ama ben söyle diyorum surekli ilacla mi yasamak zorinda kalicam. Ben bazen uykudan uyaniyorum nabzim 150 falan oluyo uykuda kötü bir ruya görüp uyanirsam oluyor heyecanlanirsam korkarsam oluyor kendimi kontrol edemiyorumdum ama biraz iyiyim bu aralar çünkü üstüne gidiyorum sevdigim seyleri yapiyorum.. sizin birde cocugunuz var bence mutlu olmak icin nedenler bulun yada sevdiginiz seyleri yapin en onemlisi dört duvar arasinda kalmayin cok etkiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…