Tesekkurler canim hepimizin yavrularini Allah bağıslasin inş...tekrar yerine gelecegini bilmek guzel.benim panik olmamin sebebi saclarimin zaten az olmasi.moralim duzeldi valla...Canım bebeğini Allah analı babalı buyutmeni nasip etsin. benimki 4 aylıkken başladı.Diyorlar ki bebeğin ana yani dogdugu saclari ne zaman dökülmeye başlarsa anneninki de o zaman dokulmeye basliyormus.Merak etme dokulenler geri çıkıyor hem de çok gıcık bi şekilde.benim kulaklarimin yanında alın kısmında yeni saçlar çıktı.topladigimda başka bir yerin kılı gibi gorunuyor. Anca joleyle falan yapistiriyorum.Mecbur herkeste dökülme oluyor az veya çok.Ama zamanla eski halini alıyor dert etme. Sevgiler..
Canim evde bioblas var oylece duruyo bi kosede.simdiden kullanmaya baslasam belki hic dokulme olmaz.o sampuanin dokulmeyi onleyici etkisi var evet.benim bebeğim 3 aylık falanken başladı canım. çok korktum kel kalıyorum diye. ama oğlum 5.ayını doldurunca kesildi o aşırı dökülme. ben bioblas şampuan aldım kullandım ondan sonra kesildi ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum.
bence de dene başla canım. mutlaka olacaktır dökülme diye düşünüyorum ama en azından en az zararla geçer belki :)Canim evde bioblas var oylece duruyo bi kosede.simdiden kullanmaya baslasam belki hic dokulme olmaz.o sampuanin dokulmeyi onleyici etkisi var evet.
EveeeetttAaa saclarim mi dokulecek benim???
Hadi yaAaa saclarim mi dokulecek benim???
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olalim-ister-is-imkani-ister-saglik-ur.38950/Kizlar benimdr bebegim 4 aylik, saclarim asiri derecede dokuluyo yok böyle bisey yaakaynanam bebek seni tanimaya basliyo ondandir diyo alakasi var mi bilemem.
benim sac dökülmeme eşim cok üzülmüştü 3 cocuk annesıym ve recapin kullandım dokulen yerlerdekılerde gerı cıktı suan şükür ıyıBn doğum yapalı 5 ay oldu ve 1 aydır yoğun dökülüyor hatta alnımın önü açıldı bu durumda olan var mı? Dermataloga gittim normal 9 ay bile sürer dedi... Bu kadar dökülen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?