Doğum sonrası saç dökülmesi

libraa1995

Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
2.224
2.148
133
Doğumdan sonra aşırı derecede saçlarım dökülüyor, bebeğim 8 aylık, 8 aydır dökülüyor bir avuç saçım kaldı, geçecek diyorlar kel kaldıktan sonramı, benimle aynı durumu yaşayanlar varmı ve ya oldumu

Benimde ayni sekilde malesef ve 2 yil kadar suruyomus sanirim bu surec. Ve dokulen saclarimiz tekrar cikiyomus. Bende kel kalicam diyorum esime inanilmaz derece dokuluyo cunku. Sac kremi kullaniyosan biraz daha azaltabilirsin cunku sac kremi cok daha fazla arttiriyo dokulmeyi

Benimde ayni evin heryeri sac ellerimi sacima atiyorum inanin bir avuc sac cilt doktoruna bile gittim dr hemen dogum yaptinizmi dedi sac diplerimi muayene etti hersey iyi dogumdan sonra 2 yila kadar dokulmesi normal dedi hatta bi sprey verdi ama ilk bikac gun kullandim

2 yıl kadar dökülse kesin kel kalırım valla

Hamileyken 1 tek sacim bile dokulmemisti hatta biyiklarim bile cikmamisti hic almadim hamileyken:)))
Suan avuc avuc sacim dokuluyor.normal bunlar.

Hamileyken 1 tek sacim bile dokulmemisti hatta biyiklarim bile cikmamisti hic almadim hamileyken:)))
Suan avuc avuc sacim dokuluyor.normal bunlar.

Evet hamileyken sağlam oluyor saçlar, benim de vucüdumda tüy çıkmıyordu kaşlar hariç, 3 4 tel saçım kaldı ya eskiden nasılda gürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…