- 13 Mart 2015
- 4.407
- 8.170
- 358
aktivya yedim fakat bu seferde ishalden yanma yaptı boşaltıyor ama yumuşatmıyor.yumuşamadığı için için parçalana parçalana tuvalete çıkyırsun.kayısıya biraz şeftali suyu katıyorum.
Canım genel cerrah her zaman ameliyatla mudehale etmiyor,benim ilk çocuğumda dehşet emzirme yarası olustu.Allah razi olsun ondan Genel cerrah hemoroidde de kullanıliyor dedigi bir krem verdi (ismini hatırlamıyorum) bir haftada tüm sorunum bitti.Stres de seni çok etkiliyor bence .Bağırsaklar ikinci beynimizdir.Bu yüzden bir zaman ishal bir zaman kabizsinilk doğurduğum zamanlar ishal gibiydim sonra bi katılaştı şebeke suyu beni ishal yapıyor ama çok ishal olmakta orayı zonklatıyor bir orta yol bulmalıyım.cerrahlar kesecek hemen ben kesilecek kadar büyük doğurmadım. 2.5 kg doğdu kızım. normal doğumla 4 kg ya yakın doğurup hiçbir şey olmayanlar var.
Sut de yapar dere otu bol bol yiyinhemen alayım hem severim. hemde benim troidler de yavaş emziriyorum diye ilaç da içemiyorum.
Vitamin kullanmamışmıydınız hamilelik boyunca? Hemoroid ya da makat çatlağı çok yaygın rahatsızlıklar doğumdan sonra...inşallah ya tamam gebelikte vitamin vs kalmıyor insanda da .makat çatlağı çok yordu beni
bilseydim normal doğum diye diretmezdim.baştan tüp bebek sonuçta.ben genel anestezi ile sezeryan oldum sag sağlim şükür.Vitamin kullanmamışmıydınız hamilelik boyunca? Hemoroid ya da makat çatlağı çok yaygın rahatsızlıklar doğumdan sonra...
bıktım açıkçası onlari icmeye.icmeme ragmen onlari gebelikte yine eksik vitamin cikiyorduHamilelikte kullanilan multivitaminleri kestiniz mi? Emzirme boyunca aslinda kullanmak gerekiyor
Ve vucudun tamamen toparlanmasi 2 yili buluyor, bunyeye gore de degisir. Ornegin benim ogullarim arasi 3 yas var, 2. Dogumumda hala sezeryan yerim iyilesmemisti, cok zoe bir hamilelik gecirdim.
cinsel hayatim ağrılı acılı oldu sanki vajinusmus gibi oldum kuruluk vardi zaten.Ilkte benimde oldu.. hala var.. ameliyatida var ama korkumdan olmuyorum. Kabiz olmayacaksin yeterince su lifli gudalar tuketmeye ozen gostereceksin. Tamamen gitmiyor ama beslenmeyle birazcik olsun hafifliyor. Bepanthene denedin mi canim ben şimdi onu sürdüm yatistirdi ve yakmadi diger anestol ve bepantol gibi.size de tavsiye ederim bugün sürdüm.insallah bu konuya güzel şeyler yazarim bana da ameliyat dedi.ama dışkı kaçırmaya sebep olup ve bir yil sonra tekrarlama riski var.
Ve evet dogum yapan insan hic bir zaman eskisi gibi olmuyor. Gerek vajinal gerek sezeryan
insallah.Canım ben Doğumdan sonra epey bir süre çişimi kaçırdım mesela..
Hepimizde oluyor birşeyler malesef..
Ama geçiyor.
Sen sebze salata sulu ağırlıklı ye, mutlaka geçer..
benim kısır döngüde ama kabul etmiyorum ameliyat olmasin dışkı kaçırma riski varGenel cerrahiye gidin
Düzelmeyen vakalarda ameliyat ya da botoks yapılabiliyor eğer uygunsa
Ayrıca kabız olmamaya çalışın
Kısır döngüye giriyor sonra
Kesinlikle kantaron yağı kullan tek çare o anladığım kadarıylakızlar şuan kızım 3.5 aylık. 8.5 aylıkken sezeryan yaptm ama öncesinde normal doğumu deneyip bir gece sancı çektim.
gelelim esas konuya.ben artık doğumda ıkınmaktan yada son aylarda bebeğin kasıklara baskısından makat çatlağı oldum ve ne yaptıysam tamamen geçmedi.tam bitti dediğim anda coşarak geri döndü.tuvalete çıkmaya korkuyorum dikenli tel çıkarıyorum sanki.ameliyatta bu kadar gaz ve ıstırap çekmedim.bir çok merhem kullandım ama elle.o aparatlar kesinlikle canımı yakıyor.içimde taş oluyor yediklerim.aktardan bitkisel kremler ve çaylardan fayda gördüm fakat.çay insanın içini temizlediği için ve ben emzirdiğim için kızımın karnını ağrıtıyor.ishal yapıyor. yapılan çayın yarısı miktarı yapsam faydası düşüyor.tamamen bitirecek bir çare yok mu bu konuda ben kabız olmam da sanki bu hastalıktan inadına bağırsaklarım kuruyor. genel cerrahi yirlimik dişim çürüdü kırıldı çürük apse yapmadan diş hastanesine gidip çektirmem lazım.bu
ayrıca baktım. doğumdan sonra yaşı ufak büyük farketmez.kadınlar bir sürü doğumda ve doğurduktan sonraki komplikasyonlarla mücadele ediyor.Allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Klozet kullaniyormusunuz.gecen hafta tatildeydim normalde evimdeki klozeti daha hic kullanmadim.kendi yaptrdigmz ev hic kimse kullanmadi cunku sevmiyrm.ama tatilde kullanmak zorunda kaldim ve 5 gunde kabizlik kanama problemi yasadm .ufak bi catlagm olmus.gebelikte daha yatkin oluyor insan.1 haftadr evde normal wc ye gecince yuzde 90 gecti.onu da deneyebilirsinz.klozet kulkaniyorsanzkızlar şuan kızım 3.5 aylık. 8.5 aylıkken sezeryan yaptm ama öncesinde normal doğumu deneyip bir gece sancı çektim.
gelelim esas konuya.ben artık doğumda ıkınmaktan yada son aylarda bebeğin kasıklara baskısından makat çatlağı oldum ve ne yaptıysam tamamen geçmedi.tam bitti dediğim anda coşarak geri döndü.tuvalete çıkmaya korkuyorum dikenli tel çıkarıyorum sanki.ameliyatta bu kadar gaz ve ıstırap çekmedim.bir çok merhem kullandım ama elle.o aparatlar kesinlikle canımı yakıyor.içimde taş oluyor yediklerim.aktardan bitkisel kremler ve çaylardan fayda gördüm fakat.çay insanın içini temizlediği için ve ben emzirdiğim için kızımın karnını ağrıtıyor.ishal yapıyor. yapılan çayın yarısı miktarı yapsam faydası düşüyor.tamamen bitirecek bir çare yok mu bu konuda ben kabız olmam da sanki bu hastalıktan inadına bağırsaklarım kuruyor. genel cerrahi yirlimik dişim çürüdü kırıldı çürük apse yapmadan diş hastanesine gidip çektirmem lazım.bu
ayrıca baktım. doğumdan sonra yaşı ufak büyük farketmez.kadınlar bir sürü doğumda ve doğurduktan sonraki komplikasyonlarla mücadele ediyor.Allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?