doğum sonrası sağlam olamayacakmıyız?

fitil kulln ve bide bi krem var uzun ıcu o işe yarıyor bnde 4-5 ay oyleydim sonra kullndm gecti

Göğüs çatlakları için olan lansinoh krem iyi geliyor, hızlı iyileşme sağlıyor.

Bir de oğlum için bir solüsyon kullanıyoruz. Onun da kabızlık-çatlak-korkudan kaka tutma sorunu oluşmuştu. Doğumdan itibaren 4 yıl sıkıntı çektik ama bahsettiğim solüsyon kabızlığı önlüyor ve ishal de yapmıyor. Çünkü ishal olunca da hem tazyikten dolayı canı acıyordu hem de korkuyordu. Bu solüsyon çok iyi geldi, hem de tatsız, renksiz, kokusuz birşey. Yasak olabilir diye buradan yazmıyorum, özelden yazabilirim. 2 yaş sonrası kullanılabiliyor, emzirme ve gebelik dönemi için de kullanılabilir yazıyor prospektüsünde.

Edit: özelden yazarım dedim ama size mesaj atılamıyor. Siz bana yazabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. Makat çatlağı ilk kez duyuyorum ama acaba fitil mi kullansan kolayca yaparsın hay Allah ya üzüldüm bak. Bebeğe gaz yapmasın diye kimyon mı yesen acaba bu yaptıklarından sonra . Ayrıca doktor ne diyor bu durumla ilgili

Allah affetsin şikayet olmasın ama bende çok sorun yaşadım Doğumdan sonra çatlakla bol yeşillik yiyip baharatı bırakarak başettim 10. Günde ama 2 aya bir tekrarlıyor
Diş çektirdim iki tane 20 lik kulağım mantar oldu ara kanamam oldu rahmim kalınlaştı iyi huylu tümör çıktı daha neler neler tek doğumda oldu bınlar şükür ki yavrum iyi beterin beteri var sıkma canını

Her kadında olmuyor bence yani komplikasyon yaşamadım ben şimdiye kadar.
Size geçmiş olsun bence bi doktora görünün vardır belki bir çaresi.

Geçmiş olsun

Ben de normal istedim suni sancılar saatlerce; çatıya çıktım ıkın Allah ıkın bir saat orda da olmadı; son anda sezaryene alındım. Berbat bir doğum hikayem var aynen...

Ama bende makatta bir sıkıntı olmadı. Şuan sizi dinleyince halime şükrettim. (Pek teselli olmadı ama...)

Yalnız ben de kendimi beğenmiyorum hiç, kilolarım kaldı, gögüslerim sarktı vs... Dediğiniz gibi doğum baya baya yıpratıyormuş. İster normal olsun ister sezaryen.

Fakat hiç bir şey evladın sağlığından kıymetli değil haklısınız. Yine de bu sorununuza temelli çöZüm yok mu?

Ben hem hamilelikte hemde doğumdan sonraki 1yıl neler çektim neler.hergün bi yerime bişey oluyodu hergün degişik bisey cikiyodu.dogumdan 1 ay sonrada 2 farkli ameliyat oldum sütüm bitti.en sonunda geçti bitti.sende sabret zaman herseyin ilacı.ayrica 4gün şiddetli doğum sancısından sonra sezeryana aldı özel doktorum.yani 4günde sanciyla süründüm

doğum sonrası yaşadığım hemeroid agrısı beni hayattan soguttu. Yatakta dönemiyordum bile sancıdan. Sezeryan doğum yaptım hemen toparlandım ama bu beni mahvetti. Krizlere giriyordum . Kaç gün mücadele ettim geçti. Ve şuan okadar korkyorumki aynı şeyleri yaşamaktan.Allah yardımcımız olsun gerçekten ne zor .

Oturma banyosu yapin her wc sonrasi.Dayanabildiginiz kadar sicak suda oturabildiginiz kadar oturun.Cok iyi geliyor .(hamileler yapmamali tabi:)

Bende doğumdan sonra 20 gün kadar cektim feci birsey cidden
Ben ılık suyun içine batımın damlatıp banyoda sabah akşam o suya oturmuştum. Birde verdikleri ilaçları bende emzirdigim icin içmedim. Ama fitil bende fayda etmişti birde
Çok geçmiş olsun çatlak berbat birsey

Her kadında olmuyor bence yani komplikasyon yaşamadım ben şimdiye kadar.
Size geçmiş olsun bence bi doktora görünün vardır belki bir çaresi.
İlk iki doğum da olmamıştı 3. Doğum da yaşadım bu çatlağı

Doğumdaki zorlanmaya göre değişiyor sanırım birde doğum esnasında tok olup daha da zorlaşıyorniz kesin çatlıyor sanki ://

İlk iki doğum da olmamıştı 3. Doğum da yaşadım bu çatlağı

Doğumdaki zorlanmaya göre değişiyor sanırım birde doğum esnasında tok olup daha da zorlaşıyorniz kesin çatlıyor sanki ://
Ama tok olmamak lazım zaten aç gitmek gerekiyor. Etkiler diye düşünüyorum. Bide 3 doğumdan sonra çok normal zaten insanın vücudu nasıl yeni gibi kalabilir. Peki çözümü yok mu doktora gittiniz mı bu konu ile alakalı?

Doktora hiç gitmedim zaten ben başlar başlamaz ne olduğu ile ilgili araştırmaya girdim doktora gitmeden ben basur zannettim baştan

Sonra araştırdıkça makat çatlağı olduğunu öğrendim izlediğim bı video da yorumlar da kantaron yağından başka şeyin fayda etmedigetmni söylüyordu bı kişi

Bende zaten yaralar vs için çok kullandım kantaron yagini

Kullanmaya başladım ama önce sıvı beslendim kullanırken çünkü makat in zorlanmamais gerekiyor bu esnada çatlak boydan oluyor

Kaka sert oldukça çatlak genişliyor

Benim avantajım erken çare aramak oldu hiç bı sorunum yok şuan

Her WC sonrası surdum kantaron yağının gece yatarken de pamuğa bolca döküp makata koydum

Bı hafta da iyilestim şükür ....

Çok sevindim iyi yapmışsınız. Zaten bol sıvı tüketmek çok önemli doktorlar doğumdan sonra öneriyor bunu.umarım bir daha yaşamazsınız.

Çok sevindim iyi yapmışsınız. Zaten bol sıvı tüketmek çok önemli doktorlar doğumdan sonra öneriyor bunu.umarım bir daha yaşamazsınız.
İns çok tşk ederim makat çatlağı yaşayanlar muhakkak faydalansin kantaron yağından çocuklar da düşme yaralanma vs çabucak toparliyor yarayı

Oğlum su çiçeğini kasiyio bayağı derinledtirmisti yerini kantaron yağı ile iki günde kapandı yeri

Çok faydalı dogalini bulduysan en güzeli evlerinizde bulundurun :))

Bende de var göğüs çatlağı için kullandım emzirirken ama pek faydaısnı görmesim. Gerçi çok kullanmadım iki kere filan sürdüm sonrasında göğüs kalkanına geçmiştim yarılmıştı göğsüm zaten hemen fayda etmezdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…