- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır emzirmiyorum ne yazıkki.. kremle toparlar mı ki yaEmzirmiyorsan belkı sarkma ıcın krem falan kullanabılırsın.. Sanırım masaj falan da iyi gelıyormus normal bır nemlendırıcıyle deneyebilirsin..
Ahh hemde nasıl düşünüyorum ama o işlemden sonra birdaha emzirme işlemi olmuyormuş benimde ilk cocugum suan öyle bişey yapamam.. eşimden çok utanıyorum kızlar nasıl toplıycam bu sarkık ciciklerimiEstetik ameliyat dusunmez misiniz? Topluyorlar diklestiriyorlar o sekilde.
Evet o kisimda haklisiniz. Esinizden cekinmeyin her kadinin gogusleri emzirdikten sonra sarkar. Ikinci cocuktan sonra yaptirirsiniz o halde. Esinizden cekinmeyin o dogursaydi o da deforme olurdu oyle dusununAhh hemde nasıl düşünüyorum ama o işlemden sonra birdaha emzirme işlemi olmuyormuş benimde ilk cocugum suan öyle bişey yapamam.. eşimden çok utanıyorum kızlar nasıl toplıycam bu sarkık ciciklerimi
Emziremedim kiBenim ikinci dogumum su an emziriyorum haliyle kendinden gecmis haldeler. Fakat ilk cougumda bir sene emzirdim. Baya toparlandilar ve de kuculduler. bunda nasil olacak bilmiyorum. Emzirmek toparliyor tek bildigim bu.
Orası öyle zaten birşey demiyor ama ben taktım nasıl toplıycam bunları diyeEvet o kisimda haklisiniz. Esinizden cekinmeyin her kadinin gogusleri emzirdikten sonra sarkar. Ikinci cocuktan sonra yaptirirsiniz o halde. Esinizden cekinmeyin o dogursaydi o da deforme olurdu oyle dusunun![]()
İnşallah. Sanırım soğuk su olayını biraz daha hava ısınınca deneyeceğim:))Banyodan sonra önce ılık su tut göğüslerine yaklaşık bi beş dk falan sonra dayanabildiğin kadar soğuk su bu çok işe yarıyor ve emzirmeden yaklaşık bi sene içinde düzeliyolar merak etme annem 6 çocuk doğurdu hepsinide emzirmiş şimdi görsen hiç emzirmemiş gibi zamana bırak
Amelıyattan sonra emzırılmez dıye biliyorum tam net değil ama. Ben emziremedim keşke emzirseydimde öyle kötü olsaydı emziremeden kötü olması koyuyorAmeliyat sonrası emzirilmez dmi bir daha. Ben de ameliyat olurum diye istiyordum emziriyorum hiç de toparlamadı çok fena zaten büyüktü gögüslerim. İlk başta sütyen takmadım hata orda sanırım ama sürekli emzirmek zorunda kalıyordum pişmanım şimdi. Ameliyat olan yok mu acaba hiç fikir verse