Doğum sonrası sarkan göğüsler

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Mrb kızlar doğum yapmadan önce göğüslerim güzeldi şimdi çok kötü oldu sütümde cok yoktu iyice kesildi göğüslerim ciddi anlamda sarktı çok çirkinler ben bile görmek istemiyorum buda dert değil elhamdülillah ama cok takıyorum nasıl düzelticem ben bunları ((

Emzirmiyorsan belkı sarkma ıcın krem falan kullanabılırsın.. Sanırım masaj falan da iyi gelıyormus normal bır nemlendırıcıyle deneyebilirsin..

Estetik ameliyat dusunmez misiniz? Topluyorlar diklestiriyorlar o sekilde.

Estetik ameliyat dusunmez misiniz? Topluyorlar diklestiriyorlar o sekilde.
Ahh hemde nasıl düşünüyorum ama o işlemden sonra birdaha emzirme işlemi olmuyormuş benimde ilk cocugum suan öyle bişey yapamam.. eşimden çok utanıyorum kızlar nasıl toplıycam bu sarkık ciciklerimi

Benim ikinci dogumum su an emziriyorum haliyle kendinden gecmis haldeler. Fakat ilk cougumda bir sene emzirdim. Baya toparlandilar ve de kuculduler. bunda nasil olacak bilmiyorum. Emzirmek toparliyor tek bildigim bu.

Ahh hemde nasıl düşünüyorum ama o işlemden sonra birdaha emzirme işlemi olmuyormuş benimde ilk cocugum suan öyle bişey yapamam.. eşimden çok utanıyorum kızlar nasıl toplıycam bu sarkık ciciklerimi
Evet o kisimda haklisiniz. Esinizden cekinmeyin her kadinin gogusleri emzirdikten sonra sarkar. Ikinci cocuktan sonra yaptirirsiniz o halde. Esinizden cekinmeyin o dogursaydi o da deforme olurdu oyle dusunun

Benim ikinci dogumum su an emziriyorum haliyle kendinden gecmis haldeler. Fakat ilk cougumda bir sene emzirdim. Baya toparlandilar ve de kuculduler. bunda nasil olacak bilmiyorum. Emzirmek toparliyor tek bildigim bu.
Emziremedim ki boş balon gibiler nası bu kadar kötü olabildi baska dogurmıycamı bilsem estetiğe bas vururdmm

Evet o kisimda haklisiniz. Esinizden cekinmeyin her kadinin gogusleri emzirdikten sonra sarkar. Ikinci cocuktan sonra yaptirirsiniz o halde. Esinizden cekinmeyin o dogursaydi o da deforme olurdu oyle dusunun
Orası öyle zaten birşey demiyor ama ben taktım nasıl toplıycam bunları diye

Banyodan sonra önce ılık su tut göğüslerine yaklaşık bi beş dk falan sonra dayanabildiğin kadar soğuk su bu çok işe yarıyor ve emzirmeden yaklaşık bi sene içinde düzeliyolar merak etme annem 6 çocuk doğurdu hepsinide emzirmiş şimdi görsen hiç emzirmemiş gibi zamana bırak

İnşallah. Sanırım soğuk su olayını biraz daha hava ısınınca deneyeceğim:))

Ameliyat sonrası emzirilmez dmi bir daha. Ben de ameliyat olurum diye istiyordum emziriyorum hiç de toparlamadı çok fena zaten büyüktü gögüslerim. İlk başta sütyen takmadım hata orda sanırım ama sürekli emzirmek zorunda kalıyordum pişmanım şimdi. Ameliyat olan yok mu acaba hiç fikir verse

Amelıyattan sonra emzırılmez dıye biliyorum tam net değil ama. Ben emziremedim keşke emzirseydimde öyle kötü olsaydı emziremeden kötü olması koyuyor

Benimde derdim aynı alttan destekli sutyen kullanabilirsin ve dışta önce sıcak sonra soğuk suya tutarsan toparlanirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…