- 8 Eylül 2021
- 184
- 40
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebek emzirirken ya da emzirmeden önce göğüse inen süt insanda tuhaf bir his veriyor. Bende aynen senin gibi ilk önce göğüslerimde sızlama ardında kısa süreli titreme gelirdi. O zamanla geçiyor.Merhaba hanimlar 29 eylulde sezeryan dogum yaptim fakat goguslerimde once bi sizlama hissettim daha sonra usume titreme yasadim bunun sebebi ne olabilir cok kotuydum
Yok hemen sonra degil 14 gun sonraameliyattan hemen sonra mı?
Cok kotu ama bebegime bakamiyorum ve yalnizimCanım bebek emzirirken ya da emzirmeden önce göğüse inen süt insanda tuhaf bir his veriyor. Bende aynen senin gibi ilk önce göğüslerimde sızlama ardında kısa süreli titreme gelirdi. O zamanla geçiyor.
Sertlesme doluluk hissi varMastit olabilir misiniz? Memede sertleşme doluluk hissi kızarıklık ateş var mı
Canım mastır belirtileri diye hatırlıyorum. Acil doktora git. Bebeğin ememiyor mu?Sertlesme doluluk hissi var
Emiyor aslinda gayet deCanım mastır belirtileri diye hatırlıyorum. Acil doktora git. Bebeğin ememiyor mu?
Nasil geciyor peki bu durum bugun kadin dogum doktoruma soyledim fakat ilac bisiy vermediBen de mastit gibi yorumladım. Acile gidin.
Şaşırdım. En azından mastit mi soğuk algınlığı mi bir anlamaya calissaydiNasil geciyor peki bu durum bugun kadin dogum doktoruma soyledim fakat ilac bisiy vermedi
Emmesine rağmen memede süt birikiyor o zaman sağmanız iyi olurEmiyor aslinda gayet de