• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası vajina girişinin açık görünmesi

cikas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
49
12
38
33
Merhaba kızlar, doğum yapalı 48 gün oldu. Doğumum normaldi ve bebeğim büyük olduğu için zorlayıcı oldu. Bugün fitil kullanırken rahim girişimde elime bir sertlik geldi.Parmağım hemen girdiği gibi hissettim rahim değildir değil mi? Sonuçta 48 gün oldu. Ve vajina girişim fazla açık gibi sizde de böyle bir şey olmuş muydu? Bu açıklık kapanır mı? Bazen bir batma ve aşağıya doğru baskıda hissediyorum

askim 3 ay aşağıya bakma, elleme moralin bozulur 😂😂 beni doktorum uyardığı için hiç bakmamıştım ama 42.günde esimle ilişki olduğunda esim çok geniş demişti. bir daha 2.5 aylıkken ilişki oldu ve eskisi gibi normal hissettiğini söyledi.

askim 3 ay aşağıya bakma, elleme moralin bozulur 😂😂 beni doktorum uyardığı için hiç bakmamıştım ama 42.günde esimle ilişki olduğunda esim çok geniş demişti. bir daha 2.5 aylıkken ilişki oldu ve eskisi gibi normal hissettiğini söyled

askim 3 ay aşağıya bakma, elleme moralin bozulur 😂😂 beni doktorum uyardığı için hiç bakmamıştım ama 42.günde esimle ilişki olduğunda esim çok geniş demişti. bir daha 2.5 aylıkken ilişki oldu ve eskisi gibi normal hissettiğini söyledi.
Ya ben ikinci haftada baktım salak gibi😁 bence biz 4 ayda anca ilişki yaşarız. Çünkü çok baskı hissim var bu geçer umarım. Normal doğum yapan aklımı seveyim😁

Ya ben ikinci haftada baktım salak gibi😁 bence biz 4 ayda anca ilişki yaşarız. Çünkü çok baskı hissim var bu geçer umarım. Normal doğum yapan aklımı seveyim😁
ay o baskı hissi birden geciyor. bana da kesi atıldı ve dikiş yeri çok sert hissediyordum. bu nasıl düzelecek falan diyordum ama bi sabah bir kalktım hiçbir sey hissetmiyorum 😂ama yine de doktor ilişki yasayabilirsiniz diyene kadar korktuk yapmadım bir sey 😂

bir de benim doktorum ilk ilişkilerde kayganlaştırıcı kullanın demişti. yoksa kanama olabilir. biz kullanmadık 😂😂

Back
X