Merhaba ariadaslar kafam cok karisik on ay ojce sezeryan dogum yaptim.normalde calisiyordum ama bebegime bakacak kimse opmadigindan ayrilmak zorunda kaldim.kayinvalidemle aynibsehirde yasiyoruz bir sokak otemde oturuyor dogum sonrasinda ve oncesinde hemen her ay bir yil boyunca kaynanama kizima bakmasini soyledim herbdefasinda olmaz ben beceremem ben bakamam dedi daha gecen ay pazar gunu yine bakmaaini istedim yine olymsuz cevap aldim.okula gidince onu kimi goturup getirecek dedi.eltiminde ayni aylarda bir cocugu var.onunkine gecen yil annesi baktti ben kaynanama israr ettim bakmadi.parasini vereyim dedim.istiyorsan her ay bir ceyrek yapayim dedim israrla yok dedi.bu kis diger oglynun cocuguna bakiyor.hemde bana pazae gunu yok dedikteen sonra carsamba gunu onun cocugunu kabul etmis bakmayi.benim annem burda degil hic bir akrabam yok zaten kedisine de soyledim akrabam burda olsaydi sana demezdim dedim.benim kizimi bakmayi kabul etmiyorsun ama eltimin ogluna bakarsan ben sana kuserim dedim cunku onun herkesi burda ben yalnizim.bana dedigi sey kus nedim.aimdi eltimin ogluna bakuyor ve gecen gidisimizde konusmadim hic belli ettim kustugumu sabahina esime kizmis ki nie bize surat yapiyor biz isteyerwk mi bakiyoruz bu cocuga guya zorla vermis eltim cocugu bunlara . ben dogum yaptim eve kapandim kaldim birngun arayip demediler ki cocuk duruyor mu agliyorbmu sen nasilain 20gun kendi annem kaldi 20gunde sadecebguzduzleri kaynanam gelei baska gormedim.cok zoruma gidiyor ne yapayim biz bu yil kurban parasi toplayamadik alyansimi ve bilekligimi sattim
Esimde benimle birlikte cok İsrar ettiEsin ne diyor bu duruma peki?
Kayınvalideler çocuğa bakmak zorunda değil, bir anlayın artık bunu. Evinize karışsa, düzeni bozsa bi dünya laf edersiniz ama iş çocuğa gelince kayınvalide baksın. Kayınvalideye güvenerek mi yapıyorsunuz çocuğunuzu?
isni ama geri donusu var..istese izin alabilir.hic para verdigini de sanmiyorum cunku o benden daha coknagliyor yok yok diye.ayrica kaynanaya da kedi canina bakmasi icin bakici kadar para vereceksem ne isi var hayatimda ne sifatla.bende oyle yaptim ciktim prenses givi bakiyorum kizima ama zoruma gitmiyor mu cok gidiyor.cunku bir kez terbiyesiz hal hareketimi gormedi taki bu olaya kadarkimse bakmak zorunda değil
belki, cidden emri vbakidi,r
belki eltinin bırakmaya değmeyecek konumda işi vardır
belki kv ye maddi destek yapıyorlardır vs vs
zira siz her ay bir çeyrek vereyim diyorsunuz bizim burada çocuk bakıcıları 1500 TL alıyor
kimseye kinlenmeyin, küsmüşsünüz madem evine neden gittiniz
tırnağınız varsa başınızı kaşıyın
kimse olmadan da büyüttük çocuklarımızı, kv ye çocuğumu 6 yaşına geldi hala yarım saat bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?