dogum sonrasi yalnizlik

pesnok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
13
3
86
39
Merhaba ariadaslar kafam cok karisik on ay ojce sezeryan dogum yaptim.normalde calisiyordum ama bebegime bakacak kimse opmadigindan ayrilmak zorunda kaldim.kayinvalidemle aynibsehirde yasiyoruz bir sokak otemde oturuyor dogum sonrasinda ve oncesinde hemen her ay bir yil boyunca kaynanama kizima bakmasini soyledim herbdefasinda olmaz ben beceremem ben bakamam dedi daha gecen ay pazar gunu yine bakmaaini istedim yine olymsuz cevap aldim.okula gidince onu kimi goturup getirecek dedi.eltiminde ayni aylarda bir cocugu var.onunkine gecen yil annesi baktti ben kaynanama israr ettim bakmadi.parasini vereyim dedim.istiyorsan her ay bir ceyrek yapayim dedim israrla yok dedi.bu kis diger oglynun cocuguna bakiyor.hemde bana pazae gunu yok dedikteen sonra carsamba gunu onun cocugunu kabul etmis bakmayi.benim annem burda degil hic bir akrabam yok zaten kedisine de soyledim akrabam burda olsaydi sana demezdim dedim.benim kizimi bakmayi kabul etmiyorsun ama eltimin ogluna bakarsan ben sana kuserim dedim cunku onun herkesi burda ben yalnizim.bana dedigi sey kus nedim.aimdi eltimin ogluna bakuyor ve gecen gidisimizde konusmadim hic belli ettim kustugumu sabahina esime kizmis ki nie bize surat yapiyor biz isteyerwk mi bakiyoruz bu cocuga guya zorla vermis eltim cocugu bunlara . ben dogum yaptim eve kapandim kaldim birngun arayip demediler ki cocuk duruyor mu agliyorbmu sen nasilain 20gun kendi annem kaldi 20gunde sadecebguzduzleri kaynanam gelei baska gormedim.cok zoruma gidiyor ne yapayim biz bu yil kurban parasi toplayamadik alyansimi ve bilekligimi sattim

Esin ne diyor bu duruma peki?

kimse bakmak zorunda değil

belki, cidden emri vbakidi,r

belki eltinin bırakmaya değmeyecek konumda işi vardır

belki kv ye maddi destek yapıyorlardır vs vs

zira siz her ay bir çeyrek vereyim diyorsunuz bizim burada çocuk bakıcıları 1500 TL alıyor

kimseye kinlenmeyin, küsmüşsünüz madem evine neden gittiniz

tırnağınız varsa başınızı kaşıyın

kimse olmadan da büyüttük çocuklarımızı, kv ye çocuğumu 6 yaşına geldi hala yarım saat bırakmam

Kayınvalideniz çocuğunuza bakmak zorunda değil.ancak ayrımcılık yapması da hoş değil..
Kurban kesecek durumunuz yoksa kesmeyebilirdiniz kafanıza herşeyi takmayın..ben çıkabileceğim bi işim olsa çıkar bebeğime kendim bakardım ki kimseye bırakmak istemem kızımı bu şekilde..

çalışırken maaşın ne kadardı, bakıcı tutabilirmiydin acaba ondan soruyorum, yeni doğana bakmak zor ondan mı istemedi acaba, belki eltinin çocuğu daha mı büyük
bence anneanne babaanne toruna bakmak zorunda değil, bu dayatmalara karşıyım ben, zaten kendi çocuklarını büyütmüşler bi torun mu büyütsünler... Gerçi senin derdin ayrımcılık, eltinin yakınları olduğu halde bakmış, bilemedim ki belki senden pek hoşlanmıyordur, ama alyans satacak kadar zor durumsaysanız yardım etmeliydi, eşin de oğlu yani sonuçta, seni düşünmüyosa onu düşünmeliydi

Bence dert edilecek bişey değil kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Kreşe verin çocuğu. Biraz baksa kaynana sonra gelip buraya çocuğum artık beni istemiyo hep onlarda kalıyo gibi konular açılır.

boşverin bakmasın sizde mesafe koyarsınz olur biter.

Reactions: anu

Ne kadar acimasiz bir yorum olmuş.Kadın belliki zor durumda ve calismsk istiyor kimden yardim beklesin yalniz oldugu bir sehirde?Hadi bakmam demiş eltininkine niye bakıyor o halde kim olsa sinir olur.Konu sahibini cok iyi anliyorum yalniz olmanin ne demek oldugunu da

Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Eltinin çocuğuna bakıyor diye de küsmeniz anlamsız. Bırakın insanlar ne yapıp yapmayacaklarına kendileri karar versin.

Belki siz pimpiriklisiniz diye sizin bebeğinize bakmak istemedi.

Bakıcı diye bir alternatif var. Hiç aklınıza geldi mi?

Cebinizde para yokken neden kurban kestiniz? Alyans satıp kurban keseni ilk kez gördüm. Ve bunun konuyla ne alakası var?

valla herkes ettiğini çekecek amma bu dunyada amma öbür dünyada ,

benım gibi sende haber yolla bugun benım çocuguma bakmayan yarın yaşlandıgında bende ona bakmayacam , dogur demeyi biliyorlar yoksa kısırmısın çocugun olmuyormu diyorlar cocuga bakmaya gelince
tükür elime süreyim yüzüne hesabı ,

Benim sikintim aslen bakmasi yada bakmamasi degil konu basliginda dedigim gibi yalnizlik.en zoruma giden ayrimcilik.ben herseyine yarsim ederdim caminida gidip aipmisligim vardir tekizligini de yapmisligim asla kotu bisey demem yuzume bagirsa sesim cikmaz o yuzden herhalde beni disladilar.kavinvalide zaten bakmak zorunda degil ama ayrim da yapmasin.ikimizde yanana oturdugumuzda bana eltime cay getir derse ben kizarim bana kizanlarda belli ki kaynana zoruna gitmis ama gercekler boyle siz bizde ayrim yapmamaya ozen gosterin.

Kiz sen deli misin? Kvye cocugunu baktirip da omur boyu onu basina bela mi edeceksin? Burda hic okumuyor musun torunu bahane edip de gelin evine yerlesen postu seren naylon babaanneleri? Birak bakmasin daha iyi. Sen de mesafeli ol,hepimiz cocugumuza kendimiz bakiyoruz, ben kendi annemi bile istemedim. Ciktim isten bakiyorum gul gibi. Zor mu zor evet. Ama bakici tutup calisabilirdim de bu da benim tercihim. Kvye guvenip dogurmuyoruz sonucta degil mi?

Kızıma annem bakıyor ama gönlü olmasa sitem etmezdim. İstemeyen insana bu saatten sonra istese de bırakma. Gönülsüz olan işlerle ilgili küfürlü bir söz vardı,şimdi buraya yazıp da ban yemeyeyim.

Birakmak zorunda degil i
isni ama geri donusu var..istese izin alabilir.hic para verdigini de sanmiyorum cunku o benden daha coknagliyor yok yok diye.ayrica kaynanaya da kedi canina bakmasi icin bakici kadar para vereceksem ne isi var hayatimda ne sifatla.bende oyle yaptim ciktim prenses givi bakiyorum kizima ama zoruma gitmiyor mu cok gidiyor.cunku bir kez terbiyesiz hal hareketimi gormedi taki bu olaya kadar

Bakmasin , bakmak istemiyosa bakmaz bune israr?

Cocugu dogururken sartlarinizi biliyordunuz , Karsinizdaki kadinida taniyodunuz ona güvenerek mi dogurdunuz hayir

Üstelik kadina küstüysen evinede gitmeyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…