Aslinda dogru diyorsun ama yine bana kalicaklar cunku eltim hayatta bakmaz onlara.cocuk olayindan once evine giderlerdi bir bardak cay koymuyor onlerine.gerci kimin once olecegi de belli degil .ama bir bakima icimi ferahlattin.haklisinKiz sen deli misin? Kvye cocugunu baktirip da omur boyu onu basina bela mi edeceksin? Burda hic okumuyor musun torunu bahane edip de gelin evine yerlesen postu seren naylon babaanneleri? Birak bakmasin daha iyi. Sen de mesafeli ol,hepimiz cocugumuza kendimiz bakiyoruz, ben kendi annemi bile istemedim. Ciktim isten bakiyorum gul gibi. Zor mu zor evet. Ama bakici tutup calisabilirdim de bu da benim tercihim. Kvye guvenip dogurmuyoruz sonucta degil mi?
Yahu calisan kadinsin ne isleri var sende? Huzurevine yollasin ogullari,geline mi guvenmisler? Sen cocugun biraz buyuyunce krese verip calismaya devam edersin. Ne isin var kv ile? Dertsiz basina dert aramaAslinda dogru diyorsun ama yine bana kalicaklar cunku eltim hayatta bakmaz onlara.cocuk olayindan once evine giderlerdi bir bardak cay koymuyor onlerine.gerci kimin once olecegi de belli degil .ama bir bakima icimi ferahlattin.haklisin
Ozamannkayinvalideler ve cevresi gelinlere kisir mi diye laf etmeyecekKayınvalideler çocuğa bakmak zorunda değil, bir anlayın artık bunu. Evinize karışsa, düzeni bozsa bi dünya laf edersiniz ama iş çocuğa gelince kayınvalide baksın. Kayınvalideye güvenerek mi yapıyorsunuz çocuğunuzu?
Etmeyecek tabii o ayrı da, kısır olmadığınızı ispat etmek için doğurmadınız herhalde.Ozamannkayinvalideler ve cevresi gelinlere kisir mi diye laf etmeyecek
işte bollll bolllll yazım hatası varBenim sikintim aslen bakmasi yada bakmamasi degil konu basliginda dedigim gibi yalnizlik.en zoruma giden ayrimcilik.ben herseyine yarsim ederdim caminida gidip aipmisligim vardir tekizligini de yapmisligim asla kotu bisey demem yuzume bagirsa sesim cikmaz o yuzden herhalde beni disladilar.kavinvalide zaten bakmak zorunda degil ama ayrim da yapmasin.ikimizde yanana oturdugumuzda bana eltime cay getir derse ben kizarim bana kizanlarda belli ki kaynana zoruna gitmis ama gercekler boyle siz bizde ayrim yapmamaya ozen gosterin.
Tsk ederim bugun hep kayinvalidelere denk geldim galiba bana kiziyorlar :) ama gercekten yani arkadasim yok ailem uzakta esimden allah razi olsun benim her konuda yanimda ama farklilik istiyor insan.hergun ayni sey disari cikiyorum yalniz bise anlamiyorsun evde yalniz bide hic sormamalari zoruma gidiyor insan torununu merak etmez mi nasil diye sormaz miİnsan arada nefes almak istiyor ben seni anlıyorum.
Haklısınız, benim de kızdığım noktalardan biridir bu.
Sevmeye gelince veya görüşmeye gelince "torun" kıymete biner.
Fakat 1-2 saatliğine idare etmek istenildiğinde "ay ben beceremem" olur.
Tabii ki kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil, bu ayrı konu.
Herkes size bu konuda yükleniyor ama çocuk sahibi olanlara sesleniyorum, hiç mi bunaldığınız anlar olmuyor?
Ben o konuda şanslıyım, benden çok eşim düşünür bu konuları.
Çalışan bir bayanım bir tane oğlum var ve bir diğeri de yolda.
Hafta arası annem bakıyor oğluma, haftasonlarında da bir gün muhakkak kayınvalideme gönderirim oğlumu.
Farklı semtte olduğumuz için ve devamlı görüşemediğimizden özlüyorlar.
Allah var yukarda "bakmam, getirme, istemem" demedi hiç, tam tersine özlediklerini dile getirdiler hep.
O yüzden seve seve bir kaç saat idare ediyorlar.
Ben de temizlik, ev işleri, çocuk varken yapamadıklarımı hallediyorum bu esnada.
Bana da bir nefes oluyor açıkçası.
Hakkınızda hayırlısı olsun, eşiniz ile görüşerek belki birşeyler yapabilirsiniz.
Tabiki hayir ne alakasi var. Siz benim kaynayaya sarsigimi daunuyorsunuz ama degil ben ayrimciliga sardim.Etmeyecek tabii o ayrı da, kısır olmadığınızı ispat etmek için doğurmadınız herhalde.
Birakmak zorunda degil i
isni ama geri donusu var..istese izin alabilir.hic para verdigini de sanmiyorum cunku o benden daha coknagliyor yok yok diye.ayrica kaynanaya da kedi canina bakmasi icin bakici kadar para vereceksem ne isi var hayatimda ne sifatla.bende oyle yaptim ciktim prenses givi bakiyorum kizima ama zoruma gitmiyor mu cok gidiyor.cunku bir kez terbiyesiz hal hareketimi gormedi taki bu olaya kadar
Tsk ederim bugun hep kayinvalidelere denk geldim galiba bana kiziyorlar :) ama gercekten yani arkadasim yok ailem uzakta esimden allah razi olsun benim her konuda yanimda ama farklilik istiyor insan.hergun ayni sey disari cikiyorum yalniz bise anlamiyorsun evde yalniz bide hic sormamalari zoruma gidiyor insan torununu merak etmez mi nasil diye sormaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?