Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar siz bebek emzırırken aşırı tatlı canınız istıyor mu ben kılo bıle alıyorum napıcağımı şaşırdım
hamilelik boyunca alıştırdım kendimi güya lohusayken abartmıcam yediklerimi tatlıyı diye ama nerdeee...
bi türlü vazgeçemiyorum.bide hamileyken pek iştahla yiyemedim diye heralde şimdi canım çekerek yemek tatlı geliyo.ama yinede vaz geçmeyelim en azından miktarını ayarlarsak eminim çokta zarar vermeyecek bize.allah kolaylık versin :)
Günaydın herkese....
Ben Haziran ayında doğum yaptığım için bol bol su içtim sıcakların da etkisiyle.şekersiz kompostolar tükettim hem kabız olmayı engelledi hem de süt yaptı bende.toplamda 16 kilo almıştım hamileliğimde,şimdi sadece 2 kilo kaldı hamilelik öncesine göre.ekstra bi çabam olmadı kilo vermek için,emzirdm,bol sıvı tükettim.geçen hafta bitki çayı demleme bardağı aldım.3 gün rezene çayı yaptım işyerinde pek bişey farketmedi süt yapma açısından.3 gün ıhlamur içtim günde bir bardak şekersiz maşallah diyim sütüm arttı,gece uyandığımda göğüs pedim sırılsıklam olmuş.dün de ısırgan çayı içtim geçen sene kendm bahçeden toplayıp kurutmuştum,o da ıhlamur gibi süt yaptı maşallah.bi arkadaşım vardı doğum yapmıştı ,annesi olsun kayınvalidesi olsun tatlı ye sütün olsun diye ısrar etmişler.mecbur yemiş ama aksine sütü olmamış bi de aldığı kilolarla kalmış.
bende haziran ayında doğum yaptım ama kılo vermeyı bırak kılo bıle aldım 88 ile doğuma gittim 85 le doğumdan çımıştım sonra 83 e duşmuştum ama sonradan 88 e tekrar çıkmışım püfff nasıl olur da kılo alımıyosunuz hatta kılo verıyosunuz yemıyerek sanırım[/QUO
DOĞUMDAN SONRA KILO VEREN ARKADAŞLAR YOK MU NASIL VERDINIZ VE İŞTAHINIZI NASIL KAPATTINIZ
Bende hamileliğim boyunca çok az kilo aldım.51 kilo ile hamile kaldım,ilk üç ay yemek yiyemedim ve 48 kiloya düştüm.DOğum yaptığım da 58 kilo idim.Ama yorgunluk uykusuzluk. Bir de benim normal zamanlarda çok olan tatlı krizim loğusalığımda olmadı gibi. Ama şunu da eklememmde fayda var sanırım.Gün içerisinde aralıklarla sürekli olarak tahin helvası tükettim.Ama çok değil o küçük paket helvayı 6 dilime falan bölüyordum ve ardıdan koca bir bardak su içiyordum.Bazen yorgunluktan falan sızıp kaldığımda bir uyanıyordumki üstüm sırılsıklam.Her yanım süt olmuş.Sen tatlı krizine girmeden uafak ufak atıştır.Yarım saat bekle bir dilimle nefsini köreltmeye çalış.Koşturmacaların başlar nasılsa.Kilonun zerresi kalmaz merak etme :)
ben hamileliğim boyunca 27 kilo aldım..çok şükür 30 kilo geri verdim :) bol bol emzirdim,1 yıl boyunca bebeğimin alerjisi olduğundan ve emzirdiğimden abur cubur yiyemedim..1 yaş sonrası alerjisi azaldı ve diyeti bıraktık bende 30kilo vermiştim tabi..şimdi deli gibi yiyorum ve hala emziriyorum kilo almıyorum şükür..bebeğim 10 aylıkken tüm eski kıyafetlerimi giyebilmeye başladım şimdi ise eskisinden farkım yok darısı başınıza inşallah:)
evet ,hani margarin paketi kadar olanlardan.
62 kılo ile hamile kalıp 72 ile doguma gittim 64 ile eve döndüm ancak emzirirken 66 ya çıktım maalesef, tüm hamileliğim boyunca gebelik şekerinden ötürü dikkat etmek zorunda olduğum için dogum sonrası yayıldım biraz ama yinede hamilelik öncesi tüm kıyafetlerinin içine girer durumdayım ilk hamileliğimde 82 kilo ile doguma gitmiştim eski kilo dönmem 2 senemi almıştı
ben şu anda 2bebeğime hamileyim 5 ay bitecek ilk ebeliğimde zaten kiloluydum sadece10 kilo almıştım 79 ile doğuma girmiştim 71 ile eve gelmiştim emzirme sırasında bende aynı hatayı yaptım çok tatlı tükettim ama canım çok istiyorduki her yerim kabarıncaya kadar yedim ve 75 olmuştum 75 ile diyet spor ile2 yılda aralıklarla diyet yaparak 58 olmuştum şuanda 5ayım bitecek ve ben 69 kiloyum doğumu bir yapsam inş hemen kilo vereceğim çok azimliyim ama inş nefsimle baş edebilirim şimdiden diyet yemekleri araştırıyorum bol sıvı tüketerek ve hafif bir diyetle veririm gibi geliyor ama