• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası yüksek tansiyon.

Tansiyon hastasi olmadığınızı nasil anladi dr bende kardiyolaga gittim eko falan kalbime bisey yok dedi devam ederse endokrin bölümune git dedi

bende 2 ay oldu dogum yapalı benimde tansiyon yüksekligim var ayrıca anksiyete ve panik atagmda var bunun icin psikiyatriye gidiyorum ilac kullanıyorum suan bende ölüm korkusu olustu cok fazla bende strese giriyorum benn ölürsem cocugum ne olur diye her gun bu sekilde kafamin icindeki dusunceleri susturamiyorum surekli bir korku ve kaygı icerisindeyim sirf ilac kullanıyorum diye cocugumu bile emziremedim hic buda beni olumsuz etkiliyor cok üzülüyorum
Tansiyonunuz hic mi düşmüyor benim ilacla genellikle 11 ya da 12 arada 13/14 oluyor eger yükselirse 2.ilaci ic dedi o beni rahatlatıyor.Bugun hacamat yaptirdim 10 ilac da içmedim simdi akapunktura başlayacağım.Bu arada magnezyum falan kullaniyor musunuz tansiyonu düşürüyor.Ben tansiyon dusuren yiyecekler yiyorum bol yeşillik balik kirmizi yağsız et muz elma ihlamur papatya.Ayrica emzirmiyorsaniz nicin daha etkili bir tansiyon ilaci vermiyor doktor eger tansiyonum 2 ilaca rağmen dusmeseydi degisiklik yapacakti.Neden tansiyon hastasi değilsin dedi bilmiyorum ama sanırım stres anında yükseliyor o yuzden.Benim de kalpte bobreklerde sorun yok norolojiye ve endokrine ben de gideceğim firsat bulursam

Tansiyonunuz hic mi düşmüyor benim ilacla genellikle 11 ya da 12 arada 13/14 oluyor eger yükselirse 2.ilaci ic dedi o beni rahatlatıyor.Bugun hacamat yaptirdim 10 ilac da içmedim simdi akapunktura başlayacağım.Bu arada magnezyum falan kullaniyor musunuz tansiyonu düşürüyor.Ben tansiyon dusuren yiyecekler yiyorum bol yeşillik balik kirmizi yağsız et muz elma ihlamur papatya.Ayrica emzirmiyorsaniz nicin daha etkili bir tansiyon ilaci vermiyor doktor eger tansiyonum 2 ilaca rağmen dusmeseydi degisiklik yapacakti.Neden tansiyon hastasi değilsin dedi bilmiyorum ama sanırım stres anında yükseliyor o yuzden.Benim de kalpte bobreklerde sorun yok norolojiye ve endokrine ben de gideceğim firsat bulursam
düşüyor bazen tansiyon ilacı olarak norvac 5 mg kullanıyorum magnezyum kullanmiyorum siz tansiyon ilaci ne kullanıyorsunuz

düşüyor bazen tansiyon ilacı olarak norvac 5 mg kullanıyorum magnezyum kullanmiyorum siz tansiyon ilaci ne kullanıyorsunuz
Ben de norvasc 5 mg kullanıyorum eğer yükselirse gun içinde tekrar alabilirsin dedi ikisi ayni anda bile içilebiliyor bence emzirmediginizi söyleyin daha etkili bir ilac versin dalgalı tansiyon bile insanın ruh halini kotu etkiliyor kafamizda agirlik oluyor sürekli tansiyonunuz dengelenirse daha pozitif olabilirsiniz.

Ben de norvasc 5 mg kullanıyorum eğer yükselirse gun içinde tekrar alabilirsin dedi ikisi ayni anda bile içilebiliyor bence emzirmediginizi söyleyin daha etkili bir ilac versin dalgalı tansiyon bile insanın ruh halini kotu etkiliyor kafamizda agirlik oluyor sürekli tansiyonunuz dengelenirse daha pozitif olabilirsiniz.
bazen ilac ictigim halde bile yüksek oluyor stres yaptgm icin bilmem ki nereye kadar boyle ilac icicez hala gecmedi dogum yapalı 2 ay oldu benim zaten stresli kaygili panik bir yapim var kendim de yukkseltiyorum tansiyonu sizde oylemiisniz

bazen ilac ictigim halde bile yüksek oluyor stres yaptgm icin bilmem ki nereye kadar boyle ilac icicez hala gecmedi dogum yapalı 2 ay oldu benim zaten stresli kaygili panik bir yapim var kendim de yukkseltiyorum tansiyonu sizde oylemiisniz
Aynen öyleyim panik yapınca korkunca ilac icmeme rağmen cok yükseliyor

Birde surekli kaygılı yapım var her gün sanki kotu bisey olacakmış gibi hissediyorum bebegime yada bana hep diken ustundeyim yani bebek az bisey huysuzluk etse durmasa strese giriyorum

Birde surekli kaygılı yapım var her gün sanki kotu bisey olacakmış gibi hissediyorum bebegime yada bana hep diken ustundeyim yani bebek az bisey huysuzluk etse durmasa strese giriuorum
mesela ilk tansiyon olcumumde 14.8 cikiyor ardndan tekrar olcuyorum 12.8 ilk ölçümler de yuksek cikiyor hep panikten ilk kendimm yukseltiyorum heralde sizde oyle oliyor mu

Birde surekli kaygılı yapım var her gün sanki kotu bisey olacakmış gibi hissediyorum bebegime yada bana hep diken ustundeyim yani bebek az bisey huysuzluk etse durmasa strese giriuorum

mesela ilk tansiyon olcumumde 14.8 cikiyor ardndan tekrar olcuyorum 12.8 ilk ölçümler de yuksek cikiyor hep panikten ilk kendimm yukseltiyorum heralde sizde oyle oliyor Ben de tam tersi 14 görünce tansiyonum daha da yükseliyor artik tekrar ölcmeden limon falan içip sakinleşince tekrar olcuyorum.Sizde de anksiyete gelişmiş biraz da hormonal bir durum galiba 3.aya girince biraz daha az evham yapmaya başladım kucuk bebek bakmak çok zor stresimizi yonetemiyoruz o yuzden de hasta ediyoruz kendimizi

Suan nasıl tansiyonunuz her gün ölçüyor musunuz
Ölçmeye çalışıyorum ozellikle esim yanımdayken 10 11 hamur işleri tüketirsem veya cok yorulursam stresliysem 13/14 oluyor.Dün ensemde bir sislik fark ettim gece boyunca uyumadım zaten cok kilo verdim gece terliyorum kulaklarım çınlıyor her yerde kanser belirtisi yazıyor gece boyunca neredeyse uyumadım cok korkuyorum.

Ölçmeye çalışıyorum ozellikle esim yanımdayken 10 11 hamur işleri tüketirsem veya cok yorulursam stresliysem 13/14 oluyor.Dün ensemde bir sislik fark ettim gece boyunca uyumadım zaten cok kilo verdim gece terliyorum kulaklarım çınlıyor her yerde kanser belirtisi yazıyor gece boyunca neredeyse uyumadım cok korkuyorum.
Benimde gece basimda bir agirlik ensemde karincalanma oldu kesin dedim beyin kanaması geçiriyorum tansiyonumu olctum 15.10 bende panik atak gecirdim gece boyunca uyuyamadm hic korkudan

Back
X