Doğum sonrası yüksek tansiyonu olanlar acil yardim

Berrak3463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
9
3
36
38
Kızlar Mart ayında 2021 doğum yaptım iki aylık bı bebegim var,gebelikte sadece tek bacağımda ödem vardı tansiyon yoktu ,doğumdan sonra kızım kuveze girdi üzüntü stres tansiyonum yükselmiş haberim bile yoktu,14,15,16 seyrediyo,çok uzuluyorum ilaca başladım
Aranızda boyle olup sonrası düzelen oldumu Allah rızası için yazın çok korkuyorum bu hastaliktan

Ben yüksek tansiyon ile acil sezaryen oldum. Ve daha evvel böyle bir rahatsızlığım hamilelikte bile yoktu. Sonrasında haplar verdi doktorum, ekg çekildi ve hepsi temiz çıktı. Şimdi böyle bir sorunum yok çok şükür. Ama siz de sürekli tansiyonunuzu ölçün ve hapları kullanın.

Ben yüksek tansiyon ile acil sezaryen oldum. Ve daha evvel böyle bir rahatsızlığım hamilelikte bile yoktu. Sonrasında haplar verdi doktorum, ekg çekildi ve hepsi temiz çıktı. Şimdi böyle bir sorunum yok çok şükür. Ama siz de sürekli tansiyonunuzu ölçün ve hapları kullanın.
Çok tes ederim cvp için içimi biraz olsun ferahlatyiniz Allah'ta sizi ferahlatsn

Çok tes ederim cvp için içimi biraz olsun ferahlatyiniz Allah'ta sizi rahatlatsn

Sizi yine rhtsz ettim ksra bkmyin ilaçları nekadar kullandınız dahiliye böbrek ve karaciğer enzimleri bize baktımi, ilacı bıraktıktan sonra tuzu kestinizmi yoksa eskisi gibi yaşantınıza geri dondunuzmu

Sizi yine rhtsz ettim ksra bkmyin ilaçları nekadar kullandınız dahiliye böbrek ve karaciğer enzimleri bize baktımi, ilacı bıraktıktan sonra tuzu kestinizmi yoksa eskisi gibi yaşantınıza geri dondunuzu bide tansiyon probleminiz olduğu zamanlarda bacaklarınızda ödem varmıydı çok soru sordum hakkınızı helal edin

Sizi yine rhtsz ettim ksra bkmyin ilaçları nekadar kullandınız dahiliye böbrek ve karaciğer enzimleri bize baktımi, ilacı bıraktıktan sonra tuzu kestinizmi yoksa eskisi gibi yaşantınıza geri dondunuzmu
Yok önemli değil. Ben yaklaşık 1 ay kadar kullandım ilaçlarımı ve eski halime elbette ki döndüm. Çok şükür hiç bir sorun kalmadı. Benim gözüme kadar baktırdı doktorum. Bir sorun oluşturdu mu diye. Çok şükür hiç bir şey çıkmadı.

Kızlar Mart ayında 2021 doğum yaptım iki aylık bı bebegim var,gebelikte sadece tek bacağımda ödem vardı tansiyon yoktu ,doğumdan sonra kızım kuveze girdi üzüntü stres tansiyonum yükselmiş haberim bile yoktu,14,15,16 seyrediyo,çok uzuluyorum ilaca başladım
Aranızda boyle olup sonrası düzelen oldumu Allah rızası için yazın çok korkuyorum bu hastaliktan
Bnmde doğumdan sonra tansiyonum yükseldi uzun zaman olmuş düzelme oldu mu hala ilaç kullanıyor musunuz?

Back
X