Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünkğ menüm:
Sabah 2 yumurta + rezene
Ara öpün muz+ 1 avuç kuru üzüm
Öğlen bir tabak makarna
Ara öğün 3 kayısı+ 1 dilim tereyağlı ballı ekmek
Akşam 6 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği+ 7 temek kaşığı pilav+1 kase mercimek çorbası+ 1 minik pırasalı börek ve 1 adet kabak mücver. 1 kase salata. 2 bardak soğuk çay. Ve yine tatlıııııı olarak muhallebeli kadayıf 2 kibrit kutusu büyüklüğünde. Akşam iftardaydık hepsinden tattım hepsi sevdiğim şeylerdi:(

Aynen canım dolara kadayif var yapiveresim geliyor tatlı sonrada pişman olurum diye duruyorum bir gaza bakıyor yap dese eşim firlarim
bizde de var kadayıf bugün de başka birine iftara gidicez sanırım hediye olarak tatlıyı yapıo götüriyim diyorum. Evde yapsam eşim tatlıyı sevmediği için hepsini ben yerim gide gele kesin:(

Başla tatlım bende eylül e kadar vermeliyim turkiyeye gittigimde doğum yapmış gibi durmuyor sun demelerini istiyorum bugün eşim makarna yapmış yediğim için kendime kızıyorum şuan
Bana gecen hafta kac kisi dedi nasil zayifladin boyle hic gobegin kalmamis diye ama resmen yalan oldu.
Bugun sekeri karbonhidrati birakiyorum ama demek ki hep kontrollu gitmem gerekiyor benim biraktigim ands geri alacagim cok acikli ya :(

Evet tekrar merhaba diyet.
Uyaninca 4 kayisi, 1 bardak su...hala bagirsaklarim çalışmıyor:(
Sabah 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kibrit kutusundan biraz daha fazla tulum peyniri, domates, salatalik , biber
Simdi tek sekerli kahve ve 2 kare bitter

Oglen yeme firsatim olmadi ayaktan birksc kasik madimak kavurmasi yedim. Ilerleyen saatlerde yine atistirdim bir seyler, biraz kuruyemis, birkac kayisi, birkac lokma pide.
Aksam, birnkase yogurt corbasi, kuru fasulye, 2 tsne biber dolmasi ve bol salats.
Ara 2 bardak cay, azcik kuru yemis, saray markasi diyet cikolata cikarmis 6li pakette. Her paket 100 kalori hic fena degil :) ondan yedim bir tane de

Hem spor hem diyet olunca verdim seker orucu da dahil tek başına denemedim cok zordu ama hayat durmuş gibi kendine yol arkadaşları yapabilirsin
O kadari bana fazla gelir Serap, boyle kontrol altinda devam etmek daha iyi benim icin.
Bugun yine kalkinca2 kayisi 2 bardak su.
Kahvalti standart, 2 yumurta, donates salatalik zeytin peynir.
Ogle bir kase yogurt corbasi, 1 tabak yumurtali ispanak.
Ara sutlu neskafe, bitter cikolata.
Aksam yemegi dunle ayni olur ama güne gidecegim bugun biraz tatli yerim sanirim :(

-500 de benden Serap. Ben de iki gun iyi gittim sonra yine bir tatli komasi...
Bayramda ne olacak bakalim.

Kızlar tekrardan merhaba 1 ay uzaklaştım siteden. Haliyle diyeti de bıraktım 66.6 da kaldım değişen birşey yok. Yakında tekrar baslicam 1,2 güne.

Kızlar tekrardan merhaba 1 ay uzaklaştım siteden. Haliyle diyeti de bıraktım 66.6 da kaldım değişen birşey yok. Yakında tekrar baslicam 1,2 güne.
Hos geldin Linam.
Bizde de ayni durumlar
Bayrami atlattik cok sukur eger kiloya daha sonra yansirsa bilemiyorum ama su an bir degisiklik yok almamisim gibi görünüyor

Hos geldin Linam.
Bizde de ayni durumlar
Bayrami atlattik cok sukur eger kiloya daha sonra yansirsa bilemiyorum ama su an bir degisiklik yok almamisim gibi görünüyor

Bi ara 63lu bi yorum gördüm senin. Sonra en başta yazdığına baktım 62 diyor en fazla bir kilo almissindir vermiş de olabilirsin yine tam bilmiyorum da bi gün belirleyelim duranlarla hepbera er tekrar başlayalım.

Bi ara 63lu bi yorum gördüm senin. Sonra en başta yazdığına baktım 62 diyor en fazla bir kilo almissindir vermiş de olabilirsin yine tam bilmiyorum da bi gün belirleyelim duranlarla hepbera er tekrar başlayalım.
Ben bir tek cumaya mahsus 62 lere dustum 3 gün sonra ciktim tekrar63 lere.
Serap sen ben variz ama Serapin bebeğinde de alerji ciktigi icin duzenli yapamiyor su sıra sanirim

Ben bir tek cumaya mahsus 62 lere dustum 3 gün sonra ciktim tekrar63 lere.
Serap sen ben variz ama Serapin bebeğinde de alerji ciktigi icin duzenli yapamiyor su sıra sanirim
Selam canım bugün alerji testi sonucunu aldık hiç birşey çıkmadı ama hala neden oldu gu belirsiz nasip kiamet diyelim pazar gunu acilacak hastane kuveytte... bende cuma tartılırım ama buhafta aynıyim sanırım az spor yaptım kilo aldaricı şeyler yedim sayılır bayram boyunca bugün 3 dilim tatlı yedim 3 dilim turta yedim dondurmayı saymıyorum bile:dondurma:
Herneyse kızlar çok çok az kaldık arada giriyorum bende size bir program söyleyecem beni çok cok etkiledi hatta esimi bile zayıflayalım dedi
Lifetime kanalin adi programin adi( fit to fat to fit ) mutlaka bakın derim spor eğitmenleri çok güzel vucutlarini 4 ay yiyerek bozuyor sonra kilolu biri ile tekrar veriyorlar o görüntüye demekki 4 ay yeter de artıyor diyorum

Serap bir sey cikmamasina cok sevindim gecici bir seydir insallah. Bekleyin bakalim bir sure. Dedigin kanala da bakayim youtube da mi?
Linam pazartesi olur baslayalim. Hos hic baslayasim yok ya resmen son 1 kiloda takildim versem de onu hemen geri aliyorum ne biçim is anlamadim.

Serap bir sey cikmamasina cok sevindim gecici bir seydir insallah. Bekleyin bakalim bir sure. Dedigin kanala da bakayim youtube da mi?
Linam pazartesi olur baslayalim. Hos hic baslayasim yok ya resmen son 1 kiloda takildim versem de onu hemen geri aliyorum ne biçim is anlamadim.

İşte o yağları yakmak için spor da yapmamız. Lazım sonra istikrarlı bi şekilde devam

Türkiyede bu kanal olmalı sanırım canım bir tv de gezin eğer bulamazsan youtube dada izleyebilirsin türkçe anlatim ben tv den bakıyorum

Back
X