Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar selam . bizim dun biraz telasimiz vardi yazamadim
63.6 geldim. Benim ideal kilom 62 degil 63 sanirim:)) su an bulundugum kiloyla bir derdim yok bütün eski kiyafetlerimi giyebiliyorum ama göbek cikiyor arada ona cok sinir oluyorum :(

1ay önce 72 kilo ile sezeryanla dogum yaptim,60 ile hamile kalmistim.su an ise 64 kiloyum.hedefim ise 55-56 kiloya inebilmek.acaba basarabilirmiyim kurban bayramina kadar.diyet listenize veya dikkat ettikleriniz neler acaba.gunluk aldığınız kalori ne kadar mesela.bu arada bebisimi emziriyorum.onu etkiler mi endisede ediyorum
Zeynom hos geldin. Hayirli olsun bebegini gule gule buyut.diyet konusunda cok acele etme daha cok yeni dogumun.
Ilk sayfalarda benim diyetisyene gore takip ettigim menulerim var onlara bakabilirsin.
Kalori hesabindan ziyade seker ve karbonhidrati kesersen zayiflarsin merak etme

Hosbuldum esra:)sadece yavaş yavaş kendimi zorlamadan,sutumu etkilemeden kilo vermek istiyorum.

Hosbuldum esra:)sadece yavaş yavaş kendimi zorlamadan,sutumu etkilemeden kilo vermek istiyorum.
Slm canım hoşgeldin bende bugün le 5 aylik oğlum var 3 aydan sonra başladım zayıflamaya sana tavsiyem kimseye inanıp şeker yerden hoşaf vb şeyler yersen sütun çok diyene inanma diyet de yapma sadece yediğin hamur ve kızartma olmasın bak 3 aya kadar nasıl veriyon sonrasında yavaş yavaş salatalara ızgara lara yağsız şeylere başlayarak birde sporla verirsin zaten çok bir spora ihtiyacın yok 26 kilo aldım ben hamilelikte son 5.5 kilom kaldı hadi darısı sana ınsallhh diyelim sporu hiç birzaman ekşik etme vaktim yok dersen evde bebegin besinde yatarken ip atla

Tartılma günümüz kizlarrr 74.0 dan 72.9 :KK66:
Ben bu aralar sacma bir yoğunluğun icindeyim unutmusum tarti gununu.
Bugun tartildim. Hayvan gibi yiyorum aka kosturmacadan herhalde zayiflamisim.
Tekrar 62.7
Cok sevindim bu kiloyu sabitleyebilsem keşke.

Serapcim masallah istikrarla düşüyorsun. Ben hep 1 kg az 1 kg fazla cikuyorum1.
Bugun unuttum tartılmayi, minnosum sünnet oldu. Yarin insallah artik
Tesekurler tatlimmm evet istikrarimo eylul 28 e kadar devam sonra tatil kacamak olur mutlaka hedef hamile kaldigim kiloya geri dönmek insallhh canim
Masallhhh diyelim minnosuna ;)

Bende 2.5 ay once dogum yaptim 27 kg aldim malasef dogumdan sonra sadece 6 kg gitti 1 ay sonra biraz dikkat etmeye basladim yediklerime 84 ten 77 ye dustum ama biraz kilo vermem yavasladi takinti haline donustu artik bende herkes o kadar sacma seyler soyleyip canimi sikyo ki bu a bazi sebeplerden dolayi kizim emmeyi.birakti bi kac haftadir spor yapmaya basladim yani daha cok dikkat ediyorum bu nedenden dolayi yediklerime

Bende 2.5 ay once dogum yaptim 27 kg aldim malasef dogumdan sonra sadece 6 kg gitti 1 ay sonra biraz dikkat etmeye basladim yediklerime 84 ten 77 ye dustum ama biraz kilo vermem yavasladi takinti haline donustu artik bende herkes o kadar sacma seyler soyleyip canimi sikyo ki bu a bazi sebeplerden dolayi kizim emmeyi.birakti bi kac haftadir spor yapmaya basladim yani daha cok dikkat ediyorum bu nedenden dolayi yediklerime
Seni cok iyi anliyorum canim bende sporla vermeye devam ediyrum istiktarini bozmazssan getcekten gidiyor kulaklatini tikaman getekir yalniz icinden ilerde gorursunuz dersin;) sana simdiden basatilar

Seni cok iyi anliyorum canim bende sporla vermeye devam ediyrum istiktarini bozmazssan getcekten gidiyor kulaklatini tikaman getekir yalniz icinden ilerde gorursunuz dersin:KK66: sana simdiden basatilar
Gidecek inaniyorum elbette zayiflycam ilk dogum sonunda nasil verdiysem bundada vercem ama afedersin hayvan gibi olmussun diyen bile oldu hemde lohusa halimle

Hadi bakalım 3 yıl aradan sonra yine devam.
Diyette 2. Haftaya yaklaşıyorum
Günlük 1500 kalori alıyorum yaklaşık olarak, ama çoğunlukla daha altında almaya gayret ediyorum.
Aldığım kaloriyi de kaliteli besinlerden alma çabasındayım. Gofret de 300 kalori yemek de, o zaman gofret yiyeyim demiyorum, inşallah demem bundan sonra da.
Bakalım nasıl ilerleteceğim süreci.
Bugün hareketli bir gündü, 1 saat kadar hızlı tempolu yürüyüş + leslie 2 mil yaptım.

Bu hafta 64.6 💃💃💃
Tekrar 64’lü rakamları görmek çok güzel

Her gün kahvaltıda iki yumurta ve iki dilim ekmek yiyorum. Bugün çocuklara krep yaptım, kendim de yedim. Kalori olarak hemen hemen aynılar ama tabiki krepte karbonhidrattan kalori alınıyordur. Aslında tercih etmem ama bir seferlik olsun dedim 😉

Back
X