- 23 Ocak 2016
- 35.080
- 51.049
- 598
- Konu Sahibi Chunlibeauty
Tahlil derken ne tahlili acabaTabi önden tahlilde yaptırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlil derken ne tahlili acabaTabi önden tahlilde yaptırdım.
Aslında daha cok verıyor olman gerekıyordu.gittikcede aliyorum dogum yaptigimda bile boyle degildim cildime sacima basima okadar ozensizim ki yalnizim birde herseye de yetisemiyorum :/ off
Ya bence dogum sonrasi olusan depresyon stres yemeye yöneltiyor o yuzden kilo aliniyor diye düşünüyorum.Korkumdan soruyorum dogumdan sonra bu kadar devasa kilo aliminin sebebi nedir ? Seker mi ? Ilk 5ayda 8kilo aldim.Su an karbonhidrat diyetindeyim resmen.Tutamazsam kendimi yoksa 1000kilo olucam.Dogum sonrasi daha korkuttu beni simdi![]()
Kan tahlili verdim. Hani bi sorun var mı diye herşey normal çıktı.Tahlil derken ne tahlili acaba
Birde saat 6 sonra yemeye işini bırakınca çok güzel gidiyor kilolar8 ay once dogum yaptim..tum kilolar gitti.. oncelikle protein agirlikli beslenin. Yumurta et tavuk..asiri sekerli asiri kalorili yiyecekleri eve almayin..bol su bi de..
Bebeğiniz sakin sanırım.benim bebeğim gazlı bir bebekti yemek yememe fırsat bile olmuyordu.Çok salmayın kendiniz sonra vermesi zor olur.Dogum sonrasi kendimi toparlayamadim gebeligimde gebelik sekeri ciktigi icin 5 kilo alip doguma girdim dogumdan sonra 15 kilo aldim saclarim bakimsiz sadece bebegim ev isi yemek yapmaya calisiyorum her buldugum firsatta yiyorum boynumla yuzum biir oldu ne giyinmek istiyorum ne disari cikmak bebegimle ilgileniyorum tabiki ama kendimi cok saldim sorun kendime ilgi gosterememem halbuki boyle hayal etmemistim nerden nasil baslamaliyim bi turlu kendimi hazir hissedemiyorum ..
tesekkur ederim bu gun itibariyle diyetisyen ile diyete basladim2 yil evvelki beni okudum. Sekerden dolayı hamilelikte kilo almayan ben, dogum sonrası şiştim. Saldım kendimi, adapte olamadım bir sure yeni hayatıma..
'Kendine gel, toparlan' deyip, harekete gectiğin anda, gerisi geliyor merak etme..
okurken bile rahatladim ne guzel yazmissiniz bu gun itibari ile basladim cook tesekkur ederim yorum icin15-20 kilo ağza çok büyük bir rakam gibi gelebilir ama aslında vermesi o kadar da zor bir kilo değil. Sanırım hormonlarınızla ilgili bir sıkıntınız var, arada okuduklarımdan onu anladım. Önce onun için doktora gidip, sonrada spor ve diyetisyenle çok da güzel verirsiniz. Ben de 57 kiloyla hamile kaldım ve tam 25 kilo aldım hamileliğimde. Kızım 6 aylık ve hepsini verdim o kiloların. Yani siz hamilelik ve sonrasında toplasanız benden daha az kilo almışsınız. =))
Saldıkça insan mutsuz hissediyor ve bir döngüye giriyor. Önemli olan o döngüyü fazla düşünmeden kırkmak. Yani karalar bağlayıp, nasıl olacak diye düşünene kadar, o an harekete geçiyorsunuz. Benim taktiğim bu. Hemen o an spora başlıyor, diyetisyen randevusu alıyorsunuz. Çevrenizde bebeğinizi bırakacak birileri varsa, bir iki saat kuaföre kaçıyor ya da evde kendinize bakım saati ayarlıyorsunuz. Bizim çevremizde 5 dakika bırakacak kimse yok çocuklarımı, üstelik 3,5 yaşında bir kızım daha var. Buna rağmen salmadım hiç.
Salınca insanın girdiği o ruh halini biliyorum çünkü. O bıkmışlık, bezginlik beni korkutuyor, En büyük motivasyon kaynaklarımdan biri bu. Siz de yapabilirsiniz. Gözünüzde büyütmüşsünüz sadece. İmkansız şeyler değil bunlar.
cok dogru simdi bile giyinmek istemiyorum disari cikmk istemiyorum haklisinizBence kesinlikle bir diyeyisyene gitmelisin. Bebeğin büyüyecek. Dışarı çıkmak isteyecek. Parklarda oyun oynamak isteyecek. Kilolu olunca gitmek istemeyeceksin, enerjin de olmayacak.
cok dogru ben hic kendime vakit ayirmak istemedim hep bebegimle ilgilenmm gerek kendime vakit ayirdigmda onun vaktinden caliyormusum hissine kapildimDoğumuma az kaldı inşallah....
Ben de henüz 7 kilo aldım
Son 1 ayda da 2 kilo alırsam ki inşallah 1 kilo ile kalır çünkü kilo almamam lazım..
Sonrasında ne yaparim bilmiyorum... ben de lohusaliktan baya tırsiyorum... depresyonuydu vs...
Size tavsiyem bebeğin zamaninda çalıyorum düşüncesinden siyrilin.. yoksa çöküntünüz artar
bende bugun basladim bakalim insallah bende su aldigim 15 kiloyu veririm:/Aslında daha cok verıyor olman gerekıyordu.
Hep yazıyorum ama 24 kılo alıp 84 ıle doguma gırdım72 ıle cıktım. 2 kg da gece yedıgım petıborler kılo aldırdı ve 40 cıkınca hem dıyetısyene hem spora basladım. Spora gıderken annem baktı , dıyetısyene bebegımle gıttım.
Cok katı bı dıyet yaptım gıbıme gelıyor cunku hıc bu kdar cıddı dıyet yapmamıstım.
Emzırıyordum 19 ayda emzırdım. 1 Hafta once kestım.
Sabah 1 yumurta, 7 cerı domates, 1 kb peynır yarım dılım ekmek
Oglen haslama, ızgara veya fırında tavuk , kofte veya kırmızı et. Salata ve yogurt
Aksam Bır kase corba, salata ve yogurt
Aralarda 2 kayısı, 1 elma ve yaban mersını vardı 10 adet.
Kayısılı cay ve humana ıctım.
Aralık 2017 de dogum yaptım, Nısanın sonunda 60 kılo olarak dıyetı bıraktım
Şu an hamilesiniz galiba, peki Kaç kilosunu şu an?Aynı şeyleri ben de yaşadım. Bebeğime tek baktim hiç uyumaz ve sürekli aglardi ki 3 yaşında hala uyumaz. Enerji toplamak için sürekli yerdim yoksa uykusuzluktan yorgunluktan düşer bayılırdım. Acisini şimdi çekiyorum aşırı kilodan bel fıtığı oldum istesem de şimdi hareket edemiyorum. Lütfen yol yakınken kendinizi dizginleyin. Ilerde pişman olmayin