Kesinlikle. Öyle olmasaydı bu sorun da olmazdı benceSevişme zamanını bilemem de şu ayrı yatma sıkıntısı büyük bence. Önce bunu çözmeli.
Çookk teşekkür ederim ❤ bakalım hayırlısıÖncelikle Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin bebeğiniziinsallah darisi bizim gibi isteyenlerin başına bu arada benimde 2 tane evladim var İlk dogumumdan sonra biraz korku biraz isteksizlik anne olma sevinci vs derken ben eşimi galiba ihmal ettim Tabiiki oda senin eşin gibi dedi sen isteyince olsun diye ama suanki aklim olsa kesinlikle bu hatayi yapmazdim sonrasinda esimdede ereksiyon sorunu oldu çünkü, ben ona kadin gibi yanasamadim oda bana adapte olamadi goguslerimden süt geliyordu vs vs sonrasinda uzunca bi dönem kari koca gibi olamadik öyle olmayincada insan kendini kadin gibi hissedemiyor özgüveni yerine gelmiyor. Sen guzel bir kadinsin bir annesin bence eşinle de eskisi gibi olabilirsin biraz da sen ilgilen esinle ondan bekleme sonucta dogum yaptin o sana dokunmak istese bile belki tepki vereceginden korkacak hic bekleme arkadasim gecelikleri giyme zamanin gelmis bebisler doyunca 2 saat uyuyolar
İşte sizin kadar mükemmel olamıyoruz ne yapalımÇocuk olunca dünya neden duruyo bende bunu anlamıyorum arkadaş. Odanda 'da uyu, kocanla seviş oynaş 'da çocuk bunların hiç birine engel değil engelleri siz kendiniz yaratıyorsunuz!
Eşin senden ses çıkmadığı için hazır olmadığını düşünüyo ki her zamanda adam teklif edecek diye bi kural yok. Yanağına bi makas atıp bi göz kırpmaya bakıyo yani bu kadar dram yapmaya ne gerek var hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?