Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sezaryan oldum ve doğumdan 2 gün sonra takmaya başladım doktorum tavsiye etmişti sarkmadan ziyade göbekteki sarkmacanımı acıtmasın çünkü öksürme filan oluyor sallanınca sızlıyordu ama korse sabit tututor rahatsız olmadım hiç
bu arada bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah[/QUOTE
bence çooooooook erken takmışsınız korseyi..takmayın..doktorunuz da nasıl tavsiye etti anlamadım sezeryan doğum yapmışsınız dünya kadar kesik var içinizde de dışarıda da..benim dr.da asla takma iç organların birbirine yapışır dedi ve ben takmadım..daha göbekte sarkma bile olmamıştırki 2 günde hala hamile gibi karın şiş duruyo ne sarkması..normal dogum değilki bu..eş var hala içerde..şimdi kaç aylıksınız onu bilmiyorum ama iyi etmemişsiniz bence..benim çalıştıgım iş yerinde birinin eşi de - ki muhtemelen korse yüzünden - sezeryan doğumdan sonra bagırsagı ve rahmi birbirine yapışmış..dünya kadar ameliyat oldu..daha da geçmedi..adam hala söylüyo bizim hanım ameliyat olacak 3 ay sonra yine bizim hanım ameliyat olacak..yol yakınken ki yakınsa hala çıkarın korseyi..
bu yöntemin normal doğuma göre olduğunu biliyorum..onda kesik yok bişey yok..dr. larıda anlamak mümkün değil gerçekten..yara var bi ton sıkıca sar diyolar bide..siz bilirsiniz ama bence çok zararlı..
siz sezeryanda sadece dışarıdaki dikiş mi var zannediyosunuz? biraz araştırın isterseniz..rahim dikliyo karın bölgeniz içerden kesilip dikiliyo..7 kat dikiş diye bişeyi hiç duymadınız mı? ben benim dr.umun söyledigini ve çalıştığım yerdeki bi adamın karısının başına geleni söyledim..ikisi de birbiriyle örtüşen şeyler..seçim ve risk sizin..sezeryan doğumluyken karın bölgesinde hafif egzersiz bile yapmayın diyo dr.lar sizce sadece dışardaki dikiş içinmi? sarılı bölge dikişe gelmiyo olabilir ama sıkıca sararak karnınızda baskı yaratıyosunuz..bi balonu biraz şişirip üst kısmını sıkıca sarın alt kısmıda boşta kalsın sıkılınca balonun neresine ne olduguna bi bakın o zaman farkedersiniz karnınıza ve o dikişlere ne yaptıgınızı..bunlar normal doğum için geçerli değil tabiki..sezeryanda içerde eş var hala bebek hariç hersey duruyo.. bide mekik çekmişsiniziyi cesurmuşsunuz :) dedimya siz bilirsiniz..
eksik bildigim 8 kat dikişin bünyeyle olan ilgisini pek anlamasamda korse kullanmak isteyen kullansın isteyen bez sarsın isteyen özel hamile korsesinden taksın..ben verebileceği riski söyledim sadece..amacım korse takanları yakalayıp tenhada sıkıştırmak değil sadece uyarmak..olabilme ihtimalini söylemek..yara dediğimde de eminim okuyan herkes neyi kastettiğimi anlamıştır..neyse arkadaslar tecrübe paylasmak için bilgi edinmek için burdayız..zıtlaşmak inatlaşmak ukalalık yapmak için değil..bakın ben öğrendim mesela 8 kat dikişi ve komik bi insan oldugumu..
iyi günler dilerim herkese..
biraz dikkatli okusaydınız ne demek istedigimi anlardınız..ben balonsunuz patlarsınız demedimki..neyse arkadasım ne yapmak istiyosanız yapın..