Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek hariç eş içerde falan yazmışsınız ayyy inanmıyorum ya böle bişey olabilirmi bu ne cehalet...........mümkünmü böle bişey normal doğumda olduğu gibi bizlerdede bebek alındıktan sonra eşte çıkarılıyo karnın içi olduğu gibi aspiratörle temizleniyo.......ki bunlar içimizde kalırsa çürür ve ölürüz ki yanlışlıkla parça kalan bi arkadaşım vardı bankada doğumdan hemen sonra eve geldiğinde ateşi çok yükseldi acilen ambulansla hastaneye kaldırdılar kalan parçayıda kürtajla aldılar kadın ölümden döndü hakaten bilmeden ne çok atıp tutmuşsunuz ya....................
özlemgnd hanım yazmış ...hayatım ben değil bende anlattım okuduysan içimizin temizlendiğini aspiratörle...temizlenmezse bunların çürüyüp ölcemizi
kimin yazdığını biliyorum canım yanlış anlamadım
senin yazını görünce bende sana katılarak devam ettim yazıma aslında
yav valla çok komiksin varya......ne yapalım yani plesenta pervia durumu ve miyomlardan mecburi sezeryan oldum .....ne yapsaydım yoooooook olmaz ben sezeryan olmam doğurmamda doğurmam mı deseydim......bak arkadaşım herkes normal yapmıyo...kimiside korkuyo sizene saygı duyun ya her doğum şekline saygılı olun ....bildiğinizi anlatın ama bilmediğiniz halde kötülemek için kötülemeyin....................hem normal doğumdada kesi ve dikiş var unutma genelinde hemde benim karşı komşumda içten 16 dıştan 16 toplam 32 dikişi var düşün normal doğum yani bide......
özlemgnd hanım.........sezeryanden sonra içimizin temizlendiğini ne hayet BİZDEN ÖNCE ÖĞRENDİĞİNİZE inanın çooook sevindim.......ya bizden sonra öğrenseydiniz..............dimi...cık:86:plaj hanım..konu doğum şekli değil..neyle dalga geçsem acaba diye bakınmaktan esas konuyu atlamıssınız sanırım..daha dikkatli saldıralım olurmu..
plaj hanım ve meryemmeryem hanım evet ben öyle biliyordum sezeryanda normal doğum gibi içerisi temizlenmiyor diye biliyordum ama sonradan öğrendimki - sizden önce- eş falan çıkarılıyormuş..sizde çok komiksiniz..belki 5 kere naparsanız yapın diye yazdım hala konuyu benim üzerimden döndürüp dalga geçiyorsunuz..ayıp gerçekten yaptıgınız..
"HERKES KORSE TAKSIN SEZERYANDAN 2 GÜN SONRA MEKİK ÇEKSİN HİÇBİ BİŞEY OLMAZ "
İSTEDİGİNİZ GİBİ OLDUMU ? RAHATLAYIN ARTIK ..
gerçekten şu forumda bi bu konu var 2 satır bişey yazdıgım için pişman olduğum.. lütfen benden bahsetmeyin artık olurmu..çok rica ediyorum..50 kere isteyen istediginiz yapsın dedim hala çıkamıyorum konunun merkezinden..
konuya yoğunlasın deneyimlerinizi yazın olurmu..forumun amacı bu değilmi sevgili editörlerim..
Valla konu üstünden baya geçmiş ama okuyanlar için yazmak istedim. Bebeğin eşinin içerde kaldığını söylemişsiniz. Bir hastane çalışanı olarak çok kez sezeryan a girdim. Canlı canlı izledim. İçerisi tamamen boşaltılıyo. Eş falan kalmıyo içerde. Lütfen bilmiyorsanız yorum yazmayın.siz sezeryanda sadece dışarıdaki dikiş mi var zannediyosunuz? biraz araştırın isterseniz..rahim dikliyo karın bölgeniz içerden kesilip dikiliyo..7 kat dikiş diye bişeyi hiç duymadınız mı? ben benim dr.umun söyledigini ve çalıştığım yerdeki bi adamın karısının başına geleni söyledim..ikisi de birbiriyle örtüşen şeyler..seçim ve risk sizin..sezeryan doğumluyken karın bölgesinde hafif egzersiz bile yapmayın diyo dr.lar sizce sadece dışardaki dikiş içinmi? sarılı bölge dikişe gelmiyo olabilir ama sıkıca sararak karnınızda baskı yaratıyosunuz..bi balonu biraz şişirip üst kısmını sıkıca sarın alt kısmıda boşta kalsın sıkılınca balonun neresine ne olduguna bi bakın o zaman farkedersiniz karnınıza ve o dikişlere ne yaptıgınızı..bunlar normal doğum için geçerli değil tabiki..sezeryanda içerde eş var hala bebek hariç hersey duruyo.. bide mekik çekmişsiniziyi cesurmuşsunuz :) dedimya siz bilirsiniz..